Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 18:12:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta bi vi uradili?  (Pročitano 19284 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
ako je ono "ne zelim i necu da radim" bilo upuceno meni, ja odavno ne radim i ne planiram da radim u skorije vreme, jer mi nije potrebno, imam dovoljno izvora prihoda za samu sebe da mi tudj nije uopste potreban  Smile

pricala sam o komforu u odnosu dvoje ljudi ... i osecaju bezbriznosti i materijalnom i emotivnom

Nista ja nisam rekao... Smile

Ako si tako resila... Smile

Sigurno znas da je jedan od uzroka deformacija licnosti u savremenom svetu posledica nerada....grubo receno... Smile

Ima jako mnogo bogatijih ljudi i od mene i od tebe koji bez obzira na to sto komotno mogu da prestanu da rade i dalje ustaju u 06h izjutra i preko celog dana su aktivni....

Tako da...treba covek da bude oprezan sa takvim stvarima... Smile

Ali ti si verovatno o tome vec razmisljala Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Citat
Imam dovoljno izvora prihoda za samu sebe da mi tudj nije uopste potreban

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Citat
Postoje ljudi koji vise u takvim situacijama idu srcem a postoje ljudi koji vise idu pamecu.

Postoje..Ja sam od onih sto se vode inatom  Smile
Tesko mi da zivim,zao mi da umrem  Smile

Dobro, postoje i inadzije, protive se cak i smrti. Smile

Citat
dzaba mu posao i sto moze da vam pruzi komfor ako se vi ne volite i slazete...

Pruziti "Komfor" .. dobro bre ljudi  Smile sta GA vam to znaci  Smile
Prosecan normalan muskarac moze da GA vam pruzi taj komfor  Smile
Al' kad bi komfor bio dovoljan.

Pa to i kazem. Pruzice im 'komfor", a opet im to nece u nekim slucajevima biti dovoljno da bi ostvarili bilo sta uspesno.  Smile

Nekako, dzaba sve ako nema neke ljubavi i slaganja.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
što se prvpg tipa tiče-čim ga ona -čak i voli,onda im nema budućnosti. kao da se on kukavac ubija na svim poljima,ta žena je više zahvalna na svemu,zna da joj je dobro,ali nešto drugo,nešto što nikako ne osjeća prema prvom,osjeća prema drugom. i ako kao tip nije malo hladnija,realnija,stabilnija..sigurno će se upustiti u  vezu sa drugim. možda joj je,povrh svega,i taj stepem izvjesnosti sa prvim dosadan u neku ruku,šta znam

e sad,iz ove perspektive gledam na to ovako:

brak mi od sad za X godina..neće biti ugovoren. niti će postojati(valjda Smile)  nešto što bi me na isti prisililo,bilo kako.
nisam tip koji će odma' da baci oko na tabelarni prikaz nečije imovine  niti me to inače zanima,jer to nije stekao/la za mene niti sa mnom.
 e sad,sjutra kad već udjem u brak,mi ćemo valjda zajedno da stičemo. neko sigurno više.neko manje,ali ćemo oboje da učestvujemo. i očekujem uspone i padove,jer,ma koliko se jedan normalan par trudio,uvijek će postojati nešto što će da im podmetne nogu i učini da bar neko vrijeme stagniraju ili naprave korak unazad po tom pitanju.
sve ovo kažem jer ne očekujem da sjedim doma i ubiram prihode,niti da budem domaćica.
ako stvarno ne voliš nekoga,ne vjeruješ mu,ne osjećaš da je to neko  sa kim možeš i želiš da praviš korak naprijed,iskusiš život..nema tu leba. i ako je samo ljubav,ili više strast u pitanju...a nema poštovanja,razumijevanja..nema ni tu leba.
leba ima  Smile samo ako je i njemu i njoj dovoljno stalo,ako sebe vide zajedno i van kreveta. ako se ne plaše da rizikuju,i da padnu...jer vjeruju da će ustati.

e sad,šta će lično kod mene biti,ako znam znao me jad...valjda ću se držati svojih principa ili bar neću previše odstupiti od njih.
a kod ona dva tipa,prednost prvog je taj osjećaj emotivne sigurnosti,a boga mi,uz obostrano zalaganje,iko nije alergičan ni na lagodan život. a kod drugog...pa jednostavno,on je tip kakav nju privlači i tip koji joj je sigurno u mislima,ma šta izabrala i šta god radila
i zbilja,kao što rekoste-tu je najbolji mix ove dvojice

IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Qtek 666
Ma nema miksa, kad nekog ludo zavolis, nista ti nije bitno. Posto mi materijalni status nikad nije bio kriterijum, niti ce u zivotu, biram onog koga volim. Znam da cu uvek imati sta da jedem i sta da obucem, a to mi je jedino vazno. Da odem s prvim, pa celog zivota razmisljam sta bi bilo da sam pravilno izabrala? Ne, lepo, izaberes drugog i onda kad nesto ne bude u redu govoris sebi kako si sama kriva i kako si slusala ludo srce. Ne postoji osecaj mozda pomalo i voli, kao sto ne postoji kategorija svejedno. Ne mozes istovremeno voleti dva muskarca, ili dve zene. Ako je to slucaj, ili lazes sebe, ne zeleci da ostanes bez obe, ili ne volis nijednu, al ti prijaju kao prijateljice.
Posto verujem da nasa ljudska priroda nije monogamna, nije lose ni izabrati jednog, pa kad i ako vam dosadi, preci na drugog Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Apple 15
IMA NEŠTO BOLJE
I muškarci jednako žele djecu, ali...

Datum objave:
24.08.2011 11:38
Autor: tportal.hr

Iako se uvijek priča da ženama otkucava biološki sat i u jednom trenutku počnu osjećati veliku želju za majčinstvom, nova istraživanja kažu da i muškarci pate za ulogom oca

Bračni par Gary i Sandra Brase posljednjih deset godina istraživali su kada i dobiju li muškarci i žene želju za djetetom. Gary radi kao psiholog na državnom sveučilištu u Kanzasu, a Sandra je koordinatorica projekata na jednom fakultetu za edukaciju. Ideju o istraživanju dobili su nakon što im se rodilo drugo dijete, piše Daily Mail.

Iako su često slušali i čitali o tome da najčešće žene odjednom osjete poriv za majčinstvom, zanimalo ih je postoje li za to kakvi dokazi s psihološkog gledišta. Svoju tezu sagledali su s tri različite strane.

Prva je socijalno-kulturološki aspekt, jer su ljudi odgajani tako da žele djecu. Biološki aspekt sugerira da ljudi u sebi imaju urođenu želju brinuti se o drugima. Stoga često požele bebu kada, primjerice, na ulici ugledaju dojenče u kolicima. Treći razlog su emocije koje nam daju signale da je vrijeme za preokret u životu i majčinstvo, odnosno očinstvo.

'U životu želite različite stvari. Ponekad je to uspjeh, ponekad novac, a ponekad djeca', rekla je Sandra Brase, dodajući da su u istraživanju tražili od ljudi da slože listu svojih želja.

Rezultati su pokazali da je želja za djetetom prisutna kod oba spola. Ono što je različito jest to da žene radije biraju bebu nego seks, a muškarci razmišljaju obrnuto. Na osnovi odgovora na pitanje zašto žele ili ne žele bebu, ispostavilo se da postoje tri faktora koja utječu na želju za bebom.

Prvi faktor je pozitivan i ovisi o tome koliko su ljudi u dodiru s bebama. Ako često provode vrijeme s bebama prijatelja ili rodbine, prije će poželjeti svoje nasljednike.

Drugi faktor ima negativan predznak jer doznaju koliko često bebe plaču i kolika je to odgovornost pa pomisle da ne žele djecu.

Treći faktor po kojem donose odluku su životni uvjeti poput novca, karijere, slobodnog vremena ili stambenog pitanja.

'Izgleda kao da su djeca razlog našeg postojanja, odnosno reprodukcija i nastavak loze', objasnio je Gary Brase, dodajući da danas o tome ipak odlučuju faktori poput ekonomske situacije, jer skupo je imati djecu.

Izvor: Tportal
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
'Izgleda kao da su djeca razlog našeg postojanja, odnosno reprodukcija i nastavak loze', objasnio je Gary Brase,

kao  Smile

da ponovim kao  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
Prvi faktor je pozitivan i ovisi o tome koliko su ljudi u dodiru s bebama. Ako često provode vrijeme s bebama prijatelja ili rodbine, prije će poželjeti svoje nasljednike.

ne verujem ich u ovo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
'Izgleda kao da su djeca razlog našeg postojanja, odnosno reprodukcija i nastavak loze', objasnio je Gary Brase,

kao  Smile

da ponovim kao  Smile

Smile

Hahahahahha jebo li ih šaren ker
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 18:12:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.