Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 00:35:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: varanje, nacin zivota ili faza :)  (Pročitano 8996 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li se varanje moze vezati za neku profesiju?Decko mi je muzicar,uz to odlicno izgleda,a za muzicare obicno kazu da uvek varaju.Po njegovom ponasanju ne bih mogla da kazem da vara,ali koliko su muskarci sposobni da odole gomili lepih zena koje im se stalno nabacuju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Alcatel najnoviji
haha decko koji je prevario devojku samnom jeste muzicar al mislim da to nema nikakve veze sa profesijom i student (akademski gradjanin)  zna da bude zao kao i fizikalac   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
Mozda vas dve slusate istu muziku.
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

abre los ojos

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 2022
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
nisam imala vezu u kojoj nisam prevarila,a ja se bojim biti prevarena.
srecom,shvatila sam da meni niko nije dao pravo da povredjujem druge i stvarno sa prestala.
mislim da je to z....ma mrzim i i daje se bojim.svaki dan po ceo dan!

Dobro je sto si shvatila da gresis. TO znaci da polako sazrevas i prelazis u "visi " nivo emotivnosti. Sto se tice i dalje tvog
straha, tu moras sama da se izboris, uz malu pomoc hriscanske nauke, tj. vere u Boga. U Jevandjelju pise:

Kad su hteli, uhvacenu preljubnicu da kamenuju, Hristos rece: " KO je od vas bez greha, neka prvi baci kamen."
Gomila se postidi i razidje. Onda Hristos rece zeni: " Idi sad zeno , i ne gresi vise ."

Kad iskreno u Boga verujes, onda se samo njega bojis,i nikog drugog. Ako ne, onda se bojis svakoga suma.

Sto ne zelis sebi, ne radi drugome ili sto zelis sebi radi drugome. LJubi bliznjeg kao sebe samog.

Cega se covek boji, to ga uglavnom u zivotu snadje.

Malo vise vere u sebe. Na dodrom si putu.    Smile

hvala ti- divno si ovo napisao i vrlo je vazno... Smile
ostavljam tebi a i ostalima dobru (po meni) pesmu-mislim da ce ti se svideti.. Smile

"O kamenovanju"-Desanka Maksimovic(iz zbirke "Trazim pomilovanje")

Da se preljubnica na trgu kamenuje.
           Ako nemadne bezgresne sebarke
            da se prva masi rukom oblutka,
           da se pozovu zene vlastelinke.

Ako se nijedna od njih ne usudi
             da se baci kamenom posred grudi
            sto ih je ljubav do greha zanela,
            da se pozovu monahinje iz hrama.

Ako se ni njihova ne digne ruka,
            ako i one obore cela,
            da se pozove i carica sama,
            do trga da je doprati cela svita.

Ako se ni gospodji carici ne ushita
            da se kamenom na gresnicu baci,
            neka zazmure straze i dzelati,
            neka puste da osudjena bezi
            kuda je vode koraci,
            neka niko ne trci-da je vrati.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 19:00:10 od lamal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ok.
Cini mi se, mada je moguce da gresim, da se ovde prevara vezuje za sexualnu prevaru...
Mislim da postoje i ''visi nivoi prevare'', na koje, na zalost, ja nisam imuna Smile

Mozda me necete razumeti, ali voleti i imati (kvalitetnu) vezu sa 2 coveka istovremeno je moguce. Ako ste pazljivo (kao ja) gledali film ''Engleski pacijent'' onda vam je psihicko stanje osobe koja voli 2 coveka istovremeno (na razlicite nacine!) u potpunosti jasno...
Smile
IP sačuvana
social share
Kazi mi... kada bih te zgrabio i poljubio u u stopalo, da li bi posle toga uvek pomalo hramala, u strahu da mi poljubac ne zgazis?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 00:35:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.