Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 12:53:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trendi mama  (Pročitano 571 puta)
06. Jul 2007, 12:13:52
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Trendi mama

Ima žena koje su navikle da stalno izlaze, idu na žurke, jako su im bitni izgled i garderoba, vole da prate sve što se dešava - a onda se desi da zatrudne. Nekad im bude malo teško da se snađu u novoj ulozi, i tu bi partner mogao da bude od velike pomoći.

Ovakve žene najčešće ne sanjare nešto posebno o porodičnom životu - svesne su da bi tu onda bilo znatno manje izlazaka, druženja, aktivnog života. Ipak, može se i njima desiti da ostanu u drugom stanju i da odluče da rode. To što su u drugom stanju doneće im pomešana osećanja - s jedne strane, jesu klinci super, ali s druge, tu su mnoge brige tipa poružneće, neće moći da brinu o svom izgledu kao do tada, biće vezane za kuću... To im se već ne dopada.

Dok trudnoća traje, neke od ovakvih žena konstantno imaju negativne emocije i sve im to teško pada, dok se druge trude da nastave s dotadašnjim načinom života, samo ga prilagode drugom stanju - kupovaće krpice i dalje, samo će to biti trendi odeća za bebu, ili neke druge stvarčice za mališana.

Što se škole za trudnice tiče, trendi mame ne beže od nje - tamo pronađu novo društvo, koje očigledno ima ista interesovanja kao i one, pa koriste priliku da se raspitaju o tome kako da sačuvaju kondiciju, kako da se što pre vrate na pređašnju liniju i slično. U toku samog porođaja ovakve buduće mame najčešće se koncentrišu na sebe i na svoja osećanja, i trude se da sve prođe uz što manje bola. Može se desiti da se uspaniče ako im se učini da nešto nije u redu, ali ako su dobro pripremljene, trebalo bi da sve prođe bez problema.

Ovakvim mamama partner (ako ga imaju) može jako mnogo da pomogne, podrškom i stalnim uveravanjem da je i dalje uz njih, da su mu i dalje prelepe i privlačne, da im i nova garderoba, prilagođena njihovom stanju, lepo stoji... Takođe, uz partnerovu pomoć i podršku, ovakve mame se relativno brzo mogu vratiti "u društvo", što im je veoma bitno. Ono što bi trendi mama trebalo da ima na umu jeste to da je to njeno detence neko kome je ona najvažnija na svetu, i kome je potrebno puno, puno njene pažnje i ljubavi (a tu je i traženje trendi krpica za dvoje).

Ovo je, naravno, bila generalizovana priča - nije isključeno da se neka trendi mama ponaša drugačije, niti da nešto od navedenog može da se primeni i na drugačiju osobu.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da generalizovano jeste tako. Trendi   Smile  , ne mislim da sam trendi ali znam da je jako tesko uklopiti porodicni i poslovni zivot. Moje malo stvorenje je naravno na prvom mestu. Mozda od vrste posla zavisi  i to koliko cemo vremena imati za porodicu. Da ,ono sto hocu da kazem jeste da me je sokirala situacija od pre mesec dana , kada sam otisla po dete u skolicu.: Kako me uciteljica njie videla poslednjih par meseci( vidjala je samo oca i dadilju) jedva mi je dala da odvedem dete , cudno me je gledala sa cudnim pitanjima......Meni je to stvarno bio Smile Da ne zalazim u druge teme , verovatno imaju puno problema sa decom razvedenih roditelja. Trendi , fensi, nemam pojma svaka cast, svako svoj nacin zivota ali ja cu nadam se uskoro stvaarno otici u Sumu u  Smile p.....
A partnerova pomoc na bla bla , nije nikako dovoljna, nazlost nije !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
janaa
draga moja 1 h je dovoljan da posvetis detetu ako je to jedan kvalitetan sat koji je samo vas ,a toliko mozes da odvojis za  svoje cedo,i mislim da je to ok .sto ti vaspitacice to zameraju ne treba da te zanima to nije njiho posao da se mesaju sem u slucaju da na detetu vide neke promene koje idu na gore .niko ne zivi tvoj zivot zivis ga sama ,a koliko mozes vremena ali opet ti kazem kvalitetno provedi sa detetom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 12:53:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Trendi mama

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.