Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 06:49:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad ministri grade crkve  (Pročitano 5502 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Ми смо наследници Византије и треба да их следимо,од њих смо примили Православље и треба да одржимо Онаквог Каквог смо Га и добили!

meni se ne svidja sto se grade sve nekakve kratke, a debele crkve. otkud vise nema crkvi koje se grade u baroknom stilu ili neke moderne? ne razumem cemu ta potreba za srednjim vekom.
Мислиш да идемо са католицима?Па да они су познати по модерним стварима, зато су сада ближи сатанизму него Хришћанству!
« Poslednja izmena: 11. Sep 2007, 15:27:02 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Ne mislim da idete za/sa katolicima, vec jednostavno ne vidim razlog da se u 21. veku grade iste crkve kao u 13. veku? kako su se u 18. veku gradile moderne crkve?

izvinite za off.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Шта је за тебе у ствари модерна црква?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
pa ne znam, neka koja izgleda futuristicki, sigurno bi bila zanimljivija za mladje ljude, a takodje bi doprinela opstoj slici grada. mislim, na NBG-u gde se grade sve neke ultra-moderne-poslovne zgrade, prave se crkve po uzoru na one iz vizanijskog perioda. to mi je glupo.

ali svejedno ne smatram da nam treba vise crkava od postojecih, jer su i ove prazne.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
pa ne znam, neka koja izgleda futuristicki, sigurno bi bila zanimljivija za mladje ljude, a takodje bi doprinela opstoj slici grada. mislim, na NBG-u gde se grade sve neke ultra-moderne-poslovne zgrade, prave se crkve po uzoru na one iz vizanijskog perioda. to mi je glupo.

ali svejedno ne smatram da nam treba vise crkava od postojecih, jer su i ove prazne.
Није глупо,Православна Црква покушава да одржи Хришћанство исто онакво какво је од почетка.Видим да се баш много не разумеш у Православље,али ипак причаш о њему и дајеш критике...
И отиђи некад на недељу у Православну Цркву на јутарњу литургију па ћеш знати да ово што си сада рекао је чиста глупост!Неки овде очекују да црква сваки дан буде пуна као стадион...
« Poslednja izmena: 11. Sep 2007, 16:44:25 od JFront »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Citat
Sadukeji i fariseji.
Uz sav rizik da ispadnem glup, ja moram da pitam : Sta ovo znaci?

Sadukeji i fariseji su nazivi sveštenika u hramu u Jerusalimu koje je Spasitelj prekorevao jer su od naroda osiromašenog ratom i okupacijom tražili velike i nerazumno skupe donacije, prodavali ritualno kupanje za očišćenje od grehova u svojim privatnim kupatilima.  Prodavali stoku za ritualno žrtvovanje u hramu koja je uzgajana samo na njihovim privatnim imanjima. Zahtevali da se rimski novac menja za novac hrama pri čemu je kurs bio nerazumno loš. Na takav način sveštenici su se bogatili, a narod je gubio poverenje ne samo u njih nego u instituciju crkve. Zbog tih kritika oni su i optužili Spasitelja i insistirali kod rimskih vlasti na njegovom pogubljenju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Hvala... Smile  i na zalost, dobro poredjenje Smile
« Poslednja izmena: 11. Sep 2007, 19:23:15 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
meni se ne svidja sto se grade sve nekakve kratke, a debele crkve. otkud vise nema crkvi koje se grade u baroknom stilu ili neke moderne? ne razumem cemu ta potreba za srednjim vekom.
Неке од стакла и бетона са стробоскопима ?!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ne mislim da idete za/sa katolicima, vec jednostavno ne vidim razlog da se u 21. veku grade iste crkve kao u 13. veku? kako su se u 18. veku gradile moderne crkve?
Posto ne znas o pravoslavnim hramovima onda nemoj ni da pitas. katolicki nas ne interesuju a pravoslavni hramovi, crkve su gradjeni pod odredjenim kanionskim pravilima SPC i ne vidim tu problem.
Smetalo mi je dok su komuniosti bili na vlasti sto nisu dozvoljavali izgradnju pravoslavnih crkava a sada je narod poceo da shvata korene svoje duhovnosti i vraca se veri te gradi crkve.
Veljo majstore samo gradi i crkve po Srbiji - nece to narod zaboraviti . A SRpski modrodi i oni koji bi nas prodali za saku sitne love i koji nas vec prodaju neka crknu od muke. nece valjda raspopi da grade crkve.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ko kaze da su crkve prazne? B92?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 06:49:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.