Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:03:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad je "gusto" okrećemo se crkvi  (Pročitano 24662 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Gledate bre na Paju kao sto su moji matorci gledali u Tita. Nista ga ne rzaumete ali vam se svidja sto lepo besedi....
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.74
mob
Ericsson jeste
Nije bitno cemu se okrecemo, bitno je da se necemu okrecemo.. u principu mislim da svako verovanje i nadanje u nesto vece, bolje, mocnije, bez obira bio to "Bog", univerzum, priroda, ili samospoznaja, cini coveka boljim, gradi ga i uzdize. Verujuci u bilo sta, covekova psiha je rasterecenija.

Verovanje nije upravo srazmerno sa kukaviclukom, nemoci i ocajem, kako je neko napomenuo. Moze da bude, ali ne mora. Pogotovo ne sa kukaviclukom, cak je to onako malo i... ajde da kazem, da ne budem gruba, preostro reci.. ko smo mi da sudimo zasto je neko poceo da veruje?.. zasto da lepimo etiketu nekome ko se odlucio na nekakav potez koji ce mu olaksati postojanje u nekoj meri, pa makar bila i samoobmana?..

Ljudi treba da puste druge ljude na miru.. ovde ne pricamo o Crkvi kao instituciji, nego o religioznima kao grupaciji. Koliko samo ima religioznih koji ne posecuju crkve i "ne pune dzepove popovima"? .. jel to losa ili dobra stvar? Jesu li oni licemeri, ili su normalni ljudi koji kapiraju neke stvari, ali su tradicionalno vaspitavani? ili su ludi? ili ne umeju da donesu sopstveni izbor itd...

Meni je iskreno najtuznije kad vidim coveka da ne veruje ni u sta..
meni je iskreno najtužnije kad vidim da većina ljudi mora sebe da obmanjuje,laže i izmišlja razna nebulozna sranja kako bi pregurala još jedan dan svog patetičnog života umesto da se suoče sa objektivnom stvarnošću i surovom istinom
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
a sta je to ''objektivna stvarnost i surova istina''?
samo ono sto se moze detektovati sa 5 osjetila jel?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.74
mob
Ericsson jeste
da
jer za nas jedino i postoji ''samo'' ono što detektujemo ''sa 5 osjetila'',ako nečega i ima van toga mi to ne možemo nikad nikako znati
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
 Smile
cekaj malo, ako ne znas nesto, to ne znaci da to nesto zaista i ne postoji? ili znaci?
i kako ti znas da moja osjetila detektuju isto sto i tvoja osjetila?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Nije bitno cemu se okrecemo, bitno je da se necemu okrecemo.. u principu mislim da svako verovanje i nadanje u nesto vece, bolje, mocnije, bez obira bio to "Bog", univerzum, priroda, ili samospoznaja, cini coveka boljim, gradi ga i uzdize. Verujuci u bilo sta, covekova psiha je rasterecenija.

Verovanje nije upravo srazmerno sa kukaviclukom, nemoci i ocajem, kako je neko napomenuo. Moze da bude, ali ne mora. Pogotovo ne sa kukaviclukom, cak je to onako malo i... ajde da kazem, da ne budem gruba, preostro reci.. ko smo mi da sudimo zasto je neko poceo da veruje?.. zasto da lepimo etiketu nekome ko se odlucio na nekakav potez koji ce mu olaksati postojanje u nekoj meri, pa makar bila i samoobmana?..

Ljudi treba da puste druge ljude na miru.. ovde ne pricamo o Crkvi kao instituciji, nego o religioznima kao grupaciji. Koliko samo ima religioznih koji ne posecuju crkve i "ne pune dzepove popovima"? .. jel to losa ili dobra stvar? Jesu li oni licemeri, ili su normalni ljudi koji kapiraju neke stvari, ali su tradicionalno vaspitavani? ili su ludi? ili ne umeju da donesu sopstveni izbor itd...

Meni je iskreno najtuznije kad vidim coveka da ne veruje ni u sta..
meni je iskreno najtužnije kad vidim da većina ljudi mora sebe da obmanjuje,laže i izmišlja razna nebulozna sranja kako bi pregurala još jedan dan svog patetičnog života umesto da se suoče sa objektivnom stvarnošću i surovom istinom

dobro, objektivna stvarnost je da ti preguravas jos jedan dan svog zivota na internetu, tezeci da ponizis nekoga sa kim ne delis misljenje a ko te nije nicim licno uvredio.

Surova istina je da to radis jer si duboko neostvaren i nesrecan, verovatno kao posledica neispoljavanja emocija i konstantnog gusenja i prikrivanja svojih slabosti i nemoci pred drugima i samim sobom jos od malih nogu kao okvir u kome je moralo odrastati ili nakon suocenja sa nekim dogadjajem koji je obelezio neki period, usled teznje ostavljanja utiska osobe koja se suocava sa objektivnom stvarnoscu i racionalno je tumaci i njome raspolaze.

Mogu i da nastavim.. o sasvim izvesnoj pojavi anksioznosti kao posledice ovakvog nacina razmisljanja itd.. ali mi se ne pise trenutno.

Kad me vec citiras i govoris mi da mi je zivot patetican, onda da se i ja osvrnem na objektivnu stvarnost i surovu realnost iz ugla psihologije licnosti.

Samo osvrt, ne planiram da se grudvam dalje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.74
mob
Ericsson jeste
Citat
cekaj malo, ako ne znas nesto, to ne znaci da to nesto zaista i ne postoji? ili znaci?
za nas, ljudska bića, ne postoji
Citat
i kako ti znas da moja osjetila detektuju isto sto i tvoja osjetila?
pomoću zdravog razuma

Citat
dobro, objektivna stvarnost je da ti preguravas jos jedan dan svog zivota na internetu, tezeci da ponizis nekoga sa kim ne delis misljenje a ko te nije nicim licno uvredio.
ne težim nikoga da ponizim,ne znam odakle ti takav genijalan zaključak.samo nastavljam tvoju sjajnu igru ''šta je kome najtužnije'',lepo sam rekao šta je meni,šta ti sereš sad bezveze?
Citat
Kad me vec citiras i govoris mi da mi je zivot patetican, onda da se i ja osvrnem na objektivnu stvarnost i surovu realnost iz ugla psihologije licnosti.
u kvazinauci ''psihologiji'' ne postoji objektivna stvarnost/logika/zdrav razum,tako da je tvoj fantastičan opis mene i moje ličnosti,najblaže rečeno,žalosno-smešan,patetičan,prejadan,netačan i ničim izazvan.ne poznaješ me,nemaš pojma o meni (a pritom ni o životu,for that matter)
Citat
Samo osvrt, ne planiram da se grudvam dalje
ne interesuje me šta ti dalje ''planiraš ili ne planiraš'',pravo da ti kažem nisam siguran ni zašto si uopšte ''odgovorila'' na moju poruku,koja nije ni bila upućena tebi,niti bilo kome posebno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
smaras
« Poslednja izmena: 19. Mar 2015, 03:52:21 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.74
mob
Ericsson jeste
volim te
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
jeste kurac!
aj zdravo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:03:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.