Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 21:20:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad dan zamijeni noć  (Pročitano 10999 puta)
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
VIP 
xeexexex,Laser niko bas i nije bio upravu od nas dvoje,ali negde sam cula da je osobi potrebno namanje 8 sati!!Da,da osobi a ne maloj bebi.....presla sam se....steta!!!
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson w350
ja sam totalno zamenila noc za dan... ali ja jednostavno ne mogu da zaspim pre 5 ujutro, nekad i kasnije. cak i ako legnem u krevet oko 1, totalno umorna, po celu noc se prevrcem po krevetu. obicno ne jedem kasno, tako da mislim da ni to nije problem. ustajem oko 3-4 popodne, kad me probude. ranije - ne mogu.
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Не спава ти се ноћу, јер спаваш дању.
Пробуди се у 8 ујутро, милом или силом, па ћеш већ у 11 увече зевати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S7

Ne mora da znaci, dok sam radio u inostranstvu to mi je bila metoda prelaska sa trece na drugu smenu......vala trebalo je dobrih nedelju dana .....po 2 sata spavanja .....samo.Uff kad se setim  Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Kad padneš - ustani, kad ne možeš - odustani.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S5230
Eeee da to moze tako.... probao vise puta... opet ne mogu nocu da spavam.... ne sad, sad sam se normalizovao donekle..
Fora je da legnes u krevet uvece normalno, oko 11 - 12 i istrpish tu dosadnu noc u krevetu, ustanesh ujutro u recimo 8 i ostanesh budan preko dana. E tek onda ce da ti se zeva oko 11.. Onako ti je organizam naviknut da je nocu aktivan a da danju spava. Morash bash ovako da uradish kad hoces da presecesh, znaci da odlezish noc... meni je uspevalo vise puta... pozZ
IP sačuvana
social share
Samo svoj i samog sebe vredan.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ja imam problem sa spavanjem, godinama sam pokusavala da ga resim, desavalo mi se da ne spavam nekoliko dana i stvarno se uspavam u 11h uvece, ustanem u 8h i sledeca noc ponovo postana 'burna'-nema spavanja...a danima sam se mucila..cak sam i lekove za spavanje pila..hehe raidli me prva 4 dana i posle nista...jednom sam u ocaju nespavanja popila mnoooogo mnooogo vise nego sto je trebalo, uspavala se na 30 min i probudila..prestala sam ih piti...
interesantno je sto ja znam uzrok svom problemu..tumacila sam sebe, ali jebi ga, ne mogu da pomognem..nekako kad je noc..sve se smiri ..moj mozak pocne da funkiconise na veoma  'interesantan nacin'..boze kakave misli hehehe ludilo.. i ne mogu da se uspavam uopste... danas vise sebi ni nedozvoljavam da mislim..uvek radim nesto citave noci..recimo igram igricu iii ovako forumasim..na kraju kad se iscrpim ... sunce izadje ..ja se uspavam spokojna:)) a ne plasim se mraka hehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nekada sam i ja spavala danju , a "zivela" nocu ....
Kasnije kada sam pocela da radim bilo mi je jako tesko da ustajem rano, jer sam navikla da nocu dugo ostajem budna.
Medjutim vremenom sam se navikla. Obzirom da radim stalno pre podne i to od 7h u 23h ne mogu da gledam na oci ...
Cak vrlo cesto mi treba 1h-2h posle podne da bi mogla da funkcionisem ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
U zadnja vreme sam sa "evropskog" radnog vremena 9-17h, promenio posao i nacin rada, u 3 smene koje se vrte svakih par dana, tako da je organizam konstantno izlozen sokovima od neuravnotezenog sna. Posledice toga su se pocele manifestovati kroz konstantnu insomniju, povecan stres sto na poslovnom, sto na privatnom planu i jos dosta kojekakvih stvari koje lose uticu na kompletan zivot, bilo na fizickom, bilo na psihickom polju. Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U zadnja vreme sam sa "evropskog" radnog vremena 9-17h, promenio posao i nacin rada, u 3 smene koje se vrte svakih par dana, tako da je organizam konstantno izlozen sokovima od neuravnotezenog sna. Posledice toga su se pocele manifestovati kroz konstantnu insomniju, povecan stres sto na poslovnom, sto na privatnom planu i jos dosta kojekakvih stvari koje lose uticu na kompletan zivot, bilo na fizickom, bilo na psihickom polju. Smile

Moras malo vise povesti racuna ... To moze da se odrazi na tvoje zdravlje.
Cinjenica je da ces se vremenom navici, ali ipak pre svega, posle posla odvoji malo vremena za sebe ... 2h sna mnogo nekada znace.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Losa stvar svega tu(kao slag na tortu) je jos i sto se sve konstantno manifestuje stresom, i na profesionalnom planu, a primetno i na provatnom  Smile . Postoje 2 nacina da se to resi, jedan je onaj laksi, tj. kretanjem linije manjeg otpora i teranjem svega na jednom mesto Smiley, a drugi-onaj tezi, zahteva dosta velike napore ka uravnotezenju svega toga.

ps: potpuno si u pravu za ovo  Smile
Citat
2h sna mnogo nekada znace.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 21:20:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.