Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jubilarni "Dani piva", Zrenjanin 2005  (Pročitano 1064 puta)
26. Avg 2005, 05:43:30
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jubilarni, dvadeseti Dani piva počinju 26. avgusta i trajaće sve do 4. septembra.

Goran Knežević, predsednik opštine Zrenjanin je objasnio da su pripreme za jubilarnu manifestaciju počele odmah po završetku prošlogodišnjih Dana piva, kako bi se ova manifestacija učinila još atraktivnijom.

- Pred nama se našlo nekoliko infrastrukturnih problema koje smo za ovu godinu uspeli da rešimo. Zbog velikog broja učesnika bilo je dovedeno u pitanje snabdevanje vodom i strujom na Žitnom trgu, ali je to normalizovano. I režim saobraćaja će i ove godine biti u redu, jer smo i prošle godine imali odličnu saradnju sa zrenjaninskom policijom, tako da će deo saobraćaja biti zatvoren, a biće obezbeđeno i dovoljno parking prostora - rekao je Knežević i najavio rigorozne kontrole saobraćajne policije po pitanju konzumiranja alkohola. - Pitanje smeštaja je i dalje ostalo nerešeno, jer su smeštajni kapaciteti Zrenjanina veoma mali, ali smo se u saradnji sa Turističkom organizacijom dogovorili da se radi na evidentiranju alternativnog privatnog smeštaja – rekao je on.
- Sami Dani piva prošli su kroz razne periode, bili su i u ilegali, ali su danas izrasli u jedan pravi brend grada, ušli u Statut opštine, i zato očekujemo novi kvalitet koji može biti podsticaj za razvoj privrede i grada – naglasio je Knežević i objasnio da je iz budžeta opštine za potrebe održavanja manifestacije izdvojeno deset odsto od ukupnih rashoda manifestacije, koji treba da budu na nivou od nekih 10 miliona dinara. Sva je prilika da će se u narednim godinama manifestacija potpuno samostalno finansirati – zaključio je predsednik zrenjaninske opštine.
Milan Milošev, direktor Turističke organizacije opštine Zrenjanin, detaljno je obrazložio program XX Dana piva i rekao da će za deset dana biti održano preko 30 programa, na 12 lokacija u gradu na tri bine. Dvadesete "Dane piva" koncertno će otvoriti Zvonko Bogdan, a nastupiće još i Eyesburn, Darkwood Dub, Van Gogh, Prljavi inspektor Blaža, Last Station, Oružjem protivu otmičara, Instant karma, Neverne bebe, Rebel,... U okviru "Dana piva" biće održan i festival folklora "Lala", sajam preduzetništva Inocoop, “Banatske vredne ruke”, razni sportski i drugi prateći sadržaji. Točiće se 23 vrste piva, dok će poseban kuriozitet biti štandovi pivara u obliku broda i pivske gajbe, rekao je on.

Velika novost Dana piva je i to što se popularni međunarodni muzički festival “Sunflower“ održava u okviru jubilarnih „Dana piva“. Direktor festivala Mirko Krlić izrazio je na današnjoj konferenciji zadovoljstvo zbog postignutog partnerstva sa lokalnom samoupravom i manifestacijom. Sam „Sunflower“ trajaće tokom prva tri dana „Dana piva“ od 26. do 28.avgusta, prve večeri će nastupiti mlade nade, a druge proslavljene zvezde. Treće veče će biti takmičarsko kada će se za veoma vrednu nagradu, automobil Škoda Fabia, nadmetati dvadeset izvođača. Predviđena je i žurka Džimija Barke, zanimljivi sadržaji uz Tanju Jovićević, a obezbeđen je i direktan prenos festivala na RTS-u.

Organizatori su naveli da na jubilarnim dvadesetim „Danima piva“ očekuju posetu od oko 200 hiljada ljudi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Jubilarni ili ne, mene videti nece. Jedva sam docekao da odem iz tog grada (setim se uvek tvoje teme "Psihologija malih mesta" - jos jedan primer genijalnog odabira pravih reci za pravi fenomen). Dakle, neka oni slave svoj jedini jubilej, jer nista drugo ni ne rade osim sto... zderu i locu... nesretni Zrenjanin. A tako lep mali grad...
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 229
mob
SonyEricsson k700i
u gradu zaista ima ljudi...bukvalno se ne moze hodati norlmalno....kakva glupa fraza "lzderu i locu" kakve veze to ima sa malim gradovima...koliko znam  i u bg je bio beer fest,pa su se i gradjani malo veceg mesta okuplali zbog istog razloga...a i clanovi ovog foruma su bili malo "aleleuja-sve mi se leluja" na istom....ko hoce da se lepo provede moze,ko hoce da pljuje po zabavi slobodno...meni ni iz dzepa ni u dzep......u svakom slucaju lepih sugradjanki na pretek....
IP sačuvana
social share
  !!! Danas je bolje imati nego nemati !!!
  !!! VOJVODINA VOJVODJANIMA !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5
ja bio juce... nalazost nisam mogao da ostanem da odslusam eyesburn, sto bi verovatno doprinelo opstem utisku, ali i ovako je bilo dobro.... pored lepih sugradjanki i cela atmosfera je bila mnogo "kultivisanija" u poredjenju na pr. na beer festom... nekako mi nije delovalo onako "vasarski" (iako je to organizaciji izgleda bio cilj) a i izbor piva je bio bolji... mada zrenjaninsko pivo, koje nisam pio vec sigurno 7-8 god., me je malo razocaralo... i svetlo i tamno... medjutim tu je bio topvar - provereno odlican.... sve u svemu vredi otici....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.