Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 15:56:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čekati da on kaže: "Volim te"?  (Pročitano 1258 puta)
08. Sep 2006, 12:53:49
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Čekati da on kaže: "Volim te"?   

Nekada se smatralo da je muškarac taj koji treba da učini prvi korak. U redu, mogla je žena osmehom ili nekim signalom da mu stavi do znanja da je zainteresovana, ali prvi korak morao je da bude njegov. Taj stav se promenio - mada i dalje nemali broj muškaraca i žena voli da muškarac bude taj koji će da počne, ima i žena koje se ne ustežu da učine prvi korak i priđu muškarcu koji ih zanima. Međutim, čak i one će čekati da im muškarac izjavi ljubav - i čekati, i čekati. Zašto?

Jednim delom, iz straha od toga da ne budu prenapadne. Boje se da će ljubav izjaviti prebrzo i da bi time mogle da odbiju muškarca od sebe, da ga uplaše ako se on još uvek boji vezivanja. Tu je i strah od toga da im ljubav neće biti uzvraćena - da ne da će se prerano otvoriti i učiniti ranjivim, nego da ne treba da se otvore uopšte, jer on jednostavno ne oseća isto i neće ni osećati isto, ma koliko one čekale. Ovako, ako ćute, neće biti povređene, bar im se tako čini (mada, zapravo, samo odlažu povredu, jer bi se taj nedostatak uzvraćene ljubavi kad-tad otkrio, a kasnije, kada se ona jače veže za njega, otkriće da je on ne voli bolelo bi još više).

Još jedan razlog jeste taj da žena očekuje da se, ako je voli, muškarac ne usteže da joj to i kaže. A to baš i nije uvek tako, naročito ako se radi o mlađim muškarcima ili o onima koji su se već teško razočarali. I muškarci mogu da se plaše - i plaše se - da im ljubav neće biti uzvraćena i da će biti odbijeni. Mogu i da se osećaju nelagodno prilikom verbalizovanja osećanja. Šta je, onda, na ženi da učini?

Može da nastavi da čeka - i da se načeka. A može i, ako se nalazi u ozbiljnoj vezi (stvarno je besmisleno izjavljivati ljubav nekome s kime izlazite dve nedelje), da ona bude ta koja će prva izjaviti ljubav. Nije lako otvoriti se na taj način, znamo, ali bi to i vašeg dečka moglo da ohrabri da učini isto ili da vam već na neki način, neverbalno, stavi do znanja da i on vas voli. Reči i izjave osećanja nisu baš uvek neophodni - glavno je da je ljubav tu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta ce se desiti ako oboje cekaju na izjavu ljubavi?ako se ne izgovori ne znaci da ljubav ne postoji ai je ipak lepo cuti"volim te"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
ne vidim sto je to toliko bitna rec. to ne znaci da je ne koristim,ali mislim da su bitni gestovi i neko postovanje
ja sa devojkom zavrsavam tel. razgovore sa " ljubim te " , al to nemora da znaci da je ne volim .
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
slazem se ali ja sam rekla da je, pored tih gestova,lepo i nekada cuti te dve reci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Tako je ... zene vole "Volim te", muskarci vole upaljena svetla tokom seksa. Svi imamo neke gafove. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Наравно да је лепо чути те речи.

Јочш ако је искрено, од срца [smilie=lo.gif]
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Toliko se cesto koristi "volim te", da jednostavno gubi na svom znacenju. Srecom, postoje osobe koje ipak ne izgovaraju, ukoliko zaista ne misle/ne osecaju... Dovoljan je "govor" ociju, iz njih se upravo procita sve... i to je to  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 15:56:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.