Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad vas voli njegova mama  (Pročitano 1076 puta)
21. Mar 2005, 15:21:41
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kad vas voli njegova mama

Loši odnosi sa njenim veličanstvom njegovom majkom predmet su mnogih viceva. Svakako da nije uvek moguće lepo se slagati sa majkom svog dragog - ma koliko se vi trudile, postoje osobe sa kojima jednostavno ne možete da se složite, a može se desiti da je njegova majka jedna od takvih. Ma koliko on to prihvatao kao činjenicu i podržavao vas, osim ako je i sam u izuzetno lošim odnosima sa svojom majkom, teško da će mu biti baš drago zbog toga. Sve je to logično. Ipak, da li vam je palo na pamet da se može desiti da njemu ne bude drago što se vi baš lepo slažete sa njegovom mamom?

Bez obzira na to koliko je, zbog mnogobrojnih viceva, teško poverovati u to, takve situacije zaista postoje - njegova majka zaista voli devojku (ili ženu) svog sina. Zapravo, nije to ni tako retka situacija, da njegova mama smatra da je njen sin sa baš finom, pristojnom devojkom. Vredna devojka, radna, lepa, fino se ponaša... Kakve se sve devojke mogu videti na ulicama, a njen sinčić našao baš finu curu! Mami je, naravno, milo zbog toga.

E, sad, mami baš milo i rado priča sa devojkom svog sina. Desi se da i devojci (to jest, vama) bude lepo da pričate sa njegovom mamom, ili vam je nekad zamorna, ali ste svejedno prijatne prema njoj iz pristojnosti (a i zato što znate da je dobra žena, plus je i njegova majka - s obzirom na razliku u godinama i interesovanjima između vas i njegove majke, teško da će tu biti baš mnogo zajedničkih tema za razgovor, ali ne mislite da je to razlog da budete neprijatne). Onda vam njegova mama svašta ispriča o njemu, što on baš i ne bi želeo da čujete, makar vam to i bilo slatko (recimo, kako je baš voleo da se mazi kad je bio mali). Pokaže vam i sve njegove slike iz detinjstva, računajući i one kad ga je kupala kao bebu ili onu na kojoj smatra da izgleda tunjavo sa ružnim naočarima (vama je sladak, ali on i dalje ne voli tu sliku).

Onda, pošto ste vi tako (po mišljenju njegove mame) fina cura, ona više neće zamerati svom sinu samo to što je nedovoljno često obilazi, i što se druži sa onim čudnim čovekom, i što ne razmišlja dovoljno o budućnosti - zameraće mu i što se ne ponaša dovoljno fino prema vama, savetovaće ga čime bi sve mogao da vas obraduje i šta da vam kupi, analiziraće detalje vaše veze... Da i ne spominjemo da će vam pričati o njegovim bivšim devojkama stvari koje bi on radije prećutao.

Da ne bude zabune, drago je njemu ako se vi lepo slažete s njegovom mamom - bar dok se sa njom ne slažete baš previše lepo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
haha, imala sam jednog muzjaka sa cijom sam se celom familijom super slagala on+brat&sestra+mama&tata, kadgod bi otisla kod njega, sa svima se super ispricam, njegov brat me obozavao, obozava me i dan danas, kao i svi ostali clanovi porodice, on je ludeo. ako budem kod njega 2 sata, sa njim sam mozda 10 minuta, a mozda ni toliko, nije mu bas bilo pravo Smiley
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat: sarmica
haha, imala sam jednog muzjaka sa cijom sam se celom familijom super slagala on+brat&sestra+mama&tata, kadgod bi otisla kod njega, sa svima se super ispricam, njegov brat me obozavao, obozava me i dan danas, kao i svi ostali clanovi porodice, on je ludeo. ako budem kod njega 2 sata, sa njim sam mozda 10 minuta, a mozda ni toliko, nije mu bas bilo pravo Smiley

ti si bas uzivala  Smile  Smile

odomacila se  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
isti slucaj... do sad sam imala fenomenalne potencijalne buduce svekrve.... prosto je fascinantno kako mozes satima da zanemarujes svog decka dok se druzis sa njegovom porodicom Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
razmisljala sam juce...pa ja ustvari i nisam imala neke drugacije situacije/odnose..bila je jedna sestra koja me nikako nije volela, ali moram da priznam da mi bas i nije bilo bitno Smiley
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
Moj je tasta CARICA !!!
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 21 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.