Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Johnny Depp o iskrenosti, glumi i jedom topu  (Pročitano 576 puta)
30. Sep 2005, 15:44:01
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Sjajni glumac ovih dana skida kostim kapetana Jacka Sparrowa samo u svrhu promoviranja svog filma 'Charlie i tvornica čokolade'. Sve je to više-manje za djecu, što i ne čudi jer je on odani otac dvoje dječice, a i veliki prijatelj pokojnog Huntera S. Thompsona.

Rekli ste da ste svaki film snimili za svoju djecu, čak i one koje ste snimili prije nego što su se oni rodili. Kako to mislite?
Krajem osamdesetih, kada sam glumio u TV-seriji "21 Jump Street", to je s jedne strane bilo dobro - bilo je to nevjerojatno iskustvo za učenje, mnogo mi je pomoglo. Prvi put u životu sam dobro zarađivao. To nije bilo loše. Bilo je mnogo pozitivnih strana te situacije. Bilo je i negativnih. U to doba je televizijskim glumcima bilo jako teško probiti se na film...

Pustili su me iz "Jump Streeta" dok sam radio na "Edwardu Škarorukom" i zakleo sam se samom sebi da ću raditi samo na onim filmovima ili onim projektima za koje ću jednoga dana moći reći svojim klincima: "To sam bio baš ja. To sam čist ja. Nisam se prodavao jer ne želim da vas bude sram ili da budete užasnuti." I to je ono što mi je bilo cijelo vrijeme u glavi, samo razmišljanje da ako ću to raditi, radit ću to pod svojim uvjetima. Ako ću propasti, propast ću pod svojim uvjetima.

Zašto vi i Tim Burton tako dobro radite skupa?
Sve to potječe od Timove hrabrosti. Na početku snimanja "Edwarda Škarorukog" imali smo sjajan sastanak i nekako se povezali. Nikad nisam očekivao da će me on uzeti za tu ulogu. Nikad ne bih očekivao da će on toliko riskirati sa mnom, što je u to vrijeme bio zbilja velik rizik. On je to jednostavno učinio i nekako postoji neko uzajamno razumijevanje stvari i zajednička fascinacija ljudima, ljudskim bićima, čudnim stvarima, karakternim manama, ljudskim tikovima i svim tim stvarima.

Jeste li gledali originalnog 'Willyja Wonku'? Je li vas on inspirirao za vaš prikaz tog lika?
Gledao sam original kad sam bio klinac. Na kraju sam ga gledao sa svojom djecom, sve do trenutka kad je došlo vrijeme da ja odglumim Willyja Wonku. Onda bih, kad bi moji klinci stavili taj DVD, ja pobjegao u drugu sobu jer nisam htio da to bilo kako utječe na mene. Bio sam vrlo svjestan toga da se moram pobrinuti da odem u drugačije područje od Genea Wildera. Volio sam njegov lik. Volio sam Willyja Wonku kad sam bio mali. On je bio najbolja stvar u svemu tome, svakako.

Gene Wilder je rekao da je 'Charlie i tvornica čokolade' ponovo napravljen samo da bi se zaradio novac i da se Hollywood nije trebao petljati s filmskim klasikom. Što vi mislite o tome?
Netko mi je poslao članak u kojem je Gene Wilder rekao: "Zašto bismo ponovo napravili 'Willyja Wonku i tvornicu čokolade'?" Mi nismo ponovo napravili "Willyja Wonku i tvornicu čokolade", mi smo ponovo napravili knjigu "Charlie i tvornica čokolade". Naš film je zasnovan na istoj knjizi kao i njihov. Izjaviti da su ovaj film napravili samo zbog novca je vrlo čudno kada dolazi od tipa koji je bio u poslu onoliko dugo koliko je on bio... svi su filmovi napravljeni zato što je netko negdje htio dobiti zaradu na onaj dolar koji potroši. Na kraju krajeva, to je posao. Ukoliko možeš plesati u njemu i izbjeći oštre rubove, i razumjeti igru, ali ne igrati igru, onda si ok. Naravno da je to prljav posao, ali to ne znači da se za mene tu radi samo o novcu. Moje namjere su onoliko čiste koliko mogu biti.

Čini se da nikad niste napravili 'najobičniji' hollywoodski film. A hoćete li ikad?
Bilo je par stvari koje su pristizale, u koje su me pokušali uvući. Nisam se mogao natjerati da to učinim. Sjeme je za mene bilo zatrovano. Tu nije bilo iskupljenja. Bilo bi to prodavanje za veliki novac. Odeš i obaviš posao i uzmeš novac, ali nije to bilo nešto na što bih bio posebno ponosan. E, to nisam mogao. Pokušavao sam neke stvari u prošlosti kod kojih su ljudi pomislili da sam se prodao. Na primjer, radio sam taj film "Nick of Time" s redateljem Johnom Badhamom. Nisam znao je li film nešto naročito dobar. Radio sam taj film ne zbog novca, ne da bih se prodao. Nisam mislio da će uopće biti uspješan. Nije me bilo briga. Radio sam ga jer sam želio raditi s Christopherom Walkenom i htio sam raditi s Johnom Badhamom. Scenarij je bio vrlo nalik Hitchcockovim filmovima stare škole. Svi ti elementi su mi bili intrigantni, pa sam to prihvatio.

Da niste napustili Hollywood i otišli u Francusku, mislite li da biste imali drugačije poglede što se slave tiče?
Ne, ne bih rekao, jer dolazim odande odakle dolazim. Ja sam iz Kentuckyja. Moja rodbina, moji mama i tata, moje sestre i braća - naš život u Kentuckyju je nešto što je vrlo jako u mojem biću. U južnoj Floridi dugi niz godina bili smo nomadi, radili smo različite poslove na dulje vrijeme. Napuštanje srednje škole, rad na građevini, tiskanje majica. Ono iz čega dolazim me napravilo ovakvim.

Kakve su to glasine da kupujete top iz kojeg ćete ispaliti pepeo Huntera S. Thompsona?
Hunter mi je mnogo značio. On je bio još jedan heroj i netko koga sam jako dobro upoznao jer sam ga glumio u "Strahu i preziru u Las Vegasu". Jako, jako smo se zbližili. Bio je sjajan pajdaš, jedan od mojih najboljih prijatelja. Nekoliko puta smo pričali o njegovoj posljednjoj želji da bude ispaljen iz topa vlastite konstrukcije... Ja se samo trudim pobrinuti se da se njegova posljednja želja ostvari. Samo želim poslati svog frenda na put onako kako je on želio otići.

Već niz godina ste u stabilnoj vezi. U čemu je tajna?
Povjerenje, zabavljanje, poštivanje jedno drugog. Poštivanje privatnosti jedno drugog. Poštovanje onoga što druga osoba radi u svojoj odabranoj profesiji. Očito, mnogo ljubavi. Vanessa me pogodila poput groma.

Oborila vas je?
Pa, da, zato što nije bilo pretvaranja. Ona je uspješna pod svojim uvjetima i kad smo se sreli ona nije bila ništa drugo osim te slatke, cool, zabavne cure. Nikad prije nisam tako nešto doživio. Podarila mi je to dvoje prekrasne djece.

Je li brak moguć? Što vam to znači?
Brak može biti što god vi definirali da jest. Na primjer, ja smatram da mi nije potreban komad papira na kojem piše da ja posjedujem nju i ona posjeduje mene. Mislim da potpisivanje komada papira ne znači ništa u očima Boga ili u očima ljudi. Stvar je u tome što, ako ste skupa i volite se i dobri ste jedno prema drugom, rađate djecu i sve to, u svakom smislu i svrsi vi ste u braku.

Izvor: Klik

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

10002011v.jpg
(22.61 KB, 310x167)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: johnny depp

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.