Da razjasnimo neke stvari,materijal nije ukraden,a to sto je napisano da je ukraden je samo zato da nebi bilo frke sa zakonom,lakse je bilo da se napise da je ukraden.Materijal je licno moj i ja sam tu ribu trpao 3 meseca svaki dan od 4 do 6 puta dnevno.Ostavite linkove da stoje tu i ne skidajte mi postove,jer ako ne verujete da je materijal moj,imam skype i msn i moze admin da me vidi na web kameri da sam stvarno to ja na snimku.A to sto je pisalo da je dvaput materijal ukraden,to je samo prepisano od prvog puta,a prvi put me komsija prijavio admu da bi me "izvukao" da ne ispadnu neke komplikacije oko snimka...ZNaci materijal NIJE ukraden!
Materijal mozda nije ukraden, ali na snimku ima vise osoba od kojih jedna verovatno nije saglasna da se on objavi, a pravo na objavu moraju da daju svi ucesnici. Srpsko zakonodavstvo ne poznaje takav oblik "vlasnistva" o kakvom se ovde govori.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!