na ovom videu imate priliku da vidite pokajanje Jelene Mrkic za jebavanje u proslosti, izlazenje iz kaveza i ulazak u biblioteku! Sine koji je ovo TRASH pa to nema nigde!
« Poslednja izmena: 15. Jul 2013, 22:28:31 od monk13 »
na jednom fejsbuk profilu od menadžerke Municipijuma diskoteke u Pljevljima Darka Šarića ima mali milion njenih slika u separeima sa Duškom Šarićem sestrom mu Danijelom i ostalim "akademicima i naučnicima" :chuckel:
inače jedno vreme su joj Pljevlja bila druga domovina, jer je veliki prijatelj sa Darkovom sestrom
tako da toliko o priči " evo upravo sam izašla iz biblioteke " :P hahaha
edit
probaću da nađem sad nekoliko tih slika
edit
makla me iz prijatelja ta menadžerka, ali poslo sam zahtev sa drugog profila pa kad prihvati postaviću slike
« Poslednja izmena: 15. Jul 2013, 14:57:37 od nisam_kreativan »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.