Pre par meseci neko je skroz neozbiljno otvorio temu o ovoj ''umetnici'' i zatvorena je u roku od pola sata... Na nekim temama se već pričalo o njoj i već su postavljane neke slike ali generalno tema o njoj ne postoji... Ako moderatori misle da je tem suvišna neka je brišu... Videh je sinoć na pinku dok sam šetao kanale pa sam uhvatio neke slike...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
dzux Gledao si sinoć emisiju na pinku,i koga bi pre,kevu ili ćeru,ja ne bi mogao da se odlučim. :mrgreen:
A za slike =D> =D>
da videh i ćerku, ''fina'' je na mamu :mrgreen: nego ovo sam samo uhvatio...bila liga šampiona jbg ako neko zna kad je repriza te emisije pa da usnimimo još po nešto
nisam gledao emisiju ali koliko vidim ovaj lik sto ga ona masira *ako je to on* nastupao je par puta sa indirom na njenim koncertima tako da ako je to on onda je malo i namesteno sve da podigne gledanost
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.