Ovog pekinezera kad vidim,loše mi.Njagora voditeljka u istoriju voditeljksog posla,znači 10 godina se linja od televizije do televizije,ima emisije pod raznim imenima i u raznim terminima,ali sve emisije su joj na isti kalup.
Toj treba zabraniti pojavljivanje na televiziji,šljam.
Njena emisija za novinarstvo je isto što i turbo folk za muziku. :chuckel:
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Ovog pekinezera kad vidim,loše mi.Njagora voditeljka u istoriju voditeljksog posla,znači 10 godina se linja od televizije do televizije,ima emisije pod raznim imenima i u raznim terminima,ali sve emisije su joj na isti kalup.
nemam obicaj da vredjam ali sad moram da kazem fuuuj ... gde njoj temu otvarate ](*,) a i tacno je da kao i voditeljka ne vredi mada nije najgora Lea Kis i Sonja Marinkovic su gore ili bar jednako uzasne ... ni Rada nema pojma ali bar fino izgleda.
pozdravljam [/quote
Što se novinarstva tiče, apsolutno ste u pravu. Emisije su joj za Bogu plakati.
Ali, ovo je Sex - Erotika - Lepotice - 18+, a ne klub TV kritičara. Priznaćete da JBA sa 40 kuka i dvoje djece djeluje jako kitoprimamljujuće.
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema” ''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.'' "Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika." J.V.Staljin
pozdravljam [/quote
Što se novinarstva tiče, apsolutno ste u pravu. Emisije su joj za Bogu plakati.
Ali, ovo je Sex - Erotika - Lepotice - 18+, a ne klub TV kritičara. Priznaćete da JBA sa 40 kuka i dvoje djece djeluje jako kitoprimamljujuće.