Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samo da se zahvalim na razumevanju  (Pročitano 873 puta)
04. Jul 2008, 23:14:11
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Hvala na razumevanju, nisam znao da sam dobio na forumu status ozloglasen clan za ono koliko sam doprineo ovom forumu. Koliko vidim lepo sam se obratio ovaj put a ti se osvrni na svoje obracanje pa ces videti gde si. Upravo si priznao da ste ponovo pogresili sa mojim porukama ali nema veze.

Bas me briga za banovanje. Jel ti umes osim tog banovanja i zakljucavanja teme nesto pametnije da uradis? Mozes me banovati jer je tvoj forum ali nisi kreator istine i pravde kakve ti zelis nego kakve su stvarno...

Uz pomoc ovom forumu koju sam pruzio, trazim da budem ne ozloglaseni clan nego sasvim obican.

Nisam trazio hvala, samo malo razumevanja.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2008, 23:20:19 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
ne mozes kreirati istinu i pravdu kakvu ti zelis nego kakva je stvarno...

Ma, haj'te, molim vas...   Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2008, 23:17:29 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
hteo bih i ja jedno pitanje Smile

posto je receno da opomena od clana koji nije moderator nije stetna cak da je veoma pozeljna, a sad je receno da sve sto nema veze sa temom treba da bude obrisano !

znaci nekom logikom moderatori moraju da obrisu svaku poruku u kojoj su oni nekoga opomenuli na offtopic ili napisali difault odgovor za dva posta u nizu ? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Hvala na razumevanju, nisam znao da sam dobio na forumu status ozloglasen clan za ono koliko sam doprineo ovom forumu.
Cinjenica da si gotovo svim moderatorima, supermoderatorima i adminima sa kojima si dosao u susret na ignore listi na pp, nije dovoljan znak?
Citat
Koliko vidim lepo sam se obratio ovaj put a ti se osvrni na svoje obracanje pa ces videti gde si.
Nakon svega sto si rekao i uradio, jedno lepo obracanje nece nista da promeni.
Pritom... ovo sto si ti uradio moze da se tumaci u najboljem slucaju kao "lepo u sirem smislu".
Citat
Upravo si priznao da ste ponovo pogresili sa mojim porukama ali nema veze.
Nismo pogresili. Tvoji postupci do sada su pokrice za svaku odluku clanova tima. Svaku.
Citat
Bas me briga za banovanje. Jel ti umes osim tog banovanja i zakljucavanja teme nesto pametnije da uradis?
Mnogo toga... crtam, pevam, pisem, sviram, govorim strane jezike, ignorisem privatne poruke, ne gubim vreme na besciljne rasprave...
Citat
Mozes me banovati jer je tvoj forum ali nisi kreator istine i pravde kakve ti zelis nego kakve su stvarno...
Recenica je zanimljiva, ali nazalost nema smisla...
Citat
Uz pomoc ovom forumu koju sam pruzio, trazim da budem ne ozloglaseni clan nego sasvim obican.
Pomoc koju si pruzio ovom forumu odavno su anulirale negativne stvari koje si radio.
Kada neko cini uslugu drugima da bi ih posle ucenjivao to ne zasluzuje nista vise od onoga sto ti dobijas.
Ti od tvog stava ne odustajes, i on te je i dovelo u situaciju da ljudi prema tebi imaju stav kakav imaju.
Ti si prva osoba koja mi je dospela na ignore listu privatnih poruka...
Takodje prva kojoj su blokirana dva naloga...

I mislim da ti je sasvim lepo receno...
Ako je razlog tvoje pomoci to da bi posle to mogao drugima da nabijas na nos... nemoj da pomazes... takva pomoc nam ne treba... stavise, takva pomoc nam se kolektivno gadi.
Citat
Nisam trazio hvala, samo malo razumevanja.
Hvala si dobio sasvim dovoljno puta.
Razumevanje... mozda od nekog ko razume ljude koji su spremni da se ponasaju kao ti... ja nisam jedan od tih... a mogu da razumem svasta...
Covek koji se ponasa normalno, pomaze iz najbolje namere i sa pravim ciljem odavno bi bio i prijatelj foruma i moderator... tebi vec duze vreme stoji ban nad glavom...

Ovde je rasprava zavrsena...

Kao sto rekoh, ukoliko se ovo nastavi, neka supermodovi odmah banuju sledece naloge:
http://forum.burek.com/index.php?action=profile;u=381476
http://forum.burek.com/index.php?action=profile;u=528313

Kao razlog navedite sledece:

- Svesno i namerno krsenje pravila uprkos brojnim upozorenjima.
- Nepostovanje clanova tima.
- Upotreba visestrukih naloga u cilju obmanjivanja clanova foruma
- Pokusaj ucene clanova tima.
- Uznemiravanje putem privatnih poruka clanova tima.
- Protivljenje odlukama clanova tima.
Citat
posto je receno da opomena od clana koji nije moderator nije stetna cak da je veoma pozeljna, a sad je receno da sve sto nema veze sa temom treba da bude obrisano !

znaci nekom logikom moderatori moraju da obrisu svaku poruku u kojoj su oni nekoga opomenuli na offtopic ili napisali difault odgovor za dva posta u nizu ?
To se odnosi na konkretne teme o kojima se govori.
Kao sto pise da ce zahvalnice u toj temi biti obrisane...
Kao sto pise da ce dalja pitanja posle prvog biti obrisana...
I to se i radi...

Gledaj na te teme kao na teme sa slikama u dopisivanju (nije isto ali je slicno) ili nesto u okviru drugih foruma, gde se komentari ne tolerisu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.