Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 04:29:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pakao je za heroje  (Pročitano 6687 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
jedno objashnjenje za pakao je da je to stanje uma koji je dostigao toliki nivo egoizma da mu se chini da je ceo svet okrenut protiv njega ,odnosno da je ceo svet potonuo u ludilo i haos ,a da samo on (tj "vlasnik" tog uma) poseduje trunku "normalnosti" ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson k310i
jedno objashnjenje za pakao je da je to stanje uma koji je dostigao toliki nivo egoizma da mu se chini da je ceo svet okrenut protiv njega ,odnosno da je ceo svet potonuo u ludilo i haos ,a da samo on (tj "vlasnik" tog uma) poseduje trunku "normalnosti" ...
To je gordost,ako covek tako razmislja.Nije mi samo jasno zasto neko ko ne veruje u Boga i ko nije verik govori o veri.To bi bilo kao kad bi ja poceo da pricam kako se pletu carape.Koliko sam ih samo promenio  a ni jednu nisam ispleo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
vidish joco ,ta tvoja "vera" i hriscanstvo uopshte i jeste jedan put u pakao ,a bogami za neke postane i deo pakla ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson k310i
vidish joco ,ta tvoja "vera" i hriscanstvo uopshte i jeste jedan put u pakao ,a bogami za neke postane i deo pakla ...
Ti bi i video.Raj je u srcu i ovde bi bio raj,a ne pakao kao sto je sad samo kad bi mi ziveli kao sto je u raju.Ja i moja dela i jesu za pakao ali se ja iskreno nadam u Bozije milosorce da me nece tamo dati jer me voli a to isto mislim i za vas.Zasto svi za ovo vreme govore pakao,a ja kazem da ce biti jos gore ako ne bude bolje.Ako je tebi tako lepo kako zivis i ako sa smirenjem privatas ovu tempreraturu i sve sto dolazi onda ti svaka cast.Ti vidis isto sto i ja samo sto neces da prihvatis,ali dace Bog i tebi kao i meni sta je vera i ljubav Bozija Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
pa nije valjda joco da ti temperatura od 40-ak stepeni stvara pakao u srcu Smile jesam li ti ja prichao onu prichu o tome kad je samuraj pitao zen-majstora da li postoje raj i pakao ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson k310i
pa nije valjda joco da ti temperatura od 40-ak stepeni stvara pakao u srcu Smile jesam li ti ja prichao onu prichu o tome kad je samuraj pitao zen-majstora da li postoje raj i pakao ?
nisi, hajde
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
doshao neki samuraj kod zen-majstora i pitao ga :

sam: - poshtovani majstore ,da li zaista postoje raj i pakao ?
z.m.: - ko si bre ti ?
sam: - ja sam samuraj taj i taj .
z.m. : - shta ,ti samuraj !!! pogledaj se na shta licish ... ti si bre neki prosjak ...
samuraj se naljuti i reche : - ne vredjaj me , ja sam pripadnik careve garde !
z.m: - ti da chuvash cara ? pa ja ti ne bi dao da chuvash ni ovce ...
samuraj se uhvati za mach i reche : - ne vredjaj me ,inache cu ti otseci glavu ...
z.m : gle ,pa ti imash i mach .gde si to ukrao ? a i bash bi voleo da vidim kako cesh da mi tako nechim zardjalim otsecesh glavu ...
 samuraj se razbesne ,potegnu mach i krenu prema majstoru . majstor mu tada reche :
vidish ,sad si stao na vrata pakla
samuraj se smiri ,razmisli malo i pokloni se majstoru ...
majstor mu reche : sad se nalazish na vratima raja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
To je gordost,ako covek tako razmislja.Nije mi samo jasno zasto neko ko ne veruje u Boga i ko nije verik govori o veri.To bi bilo kao kad bi ja poceo da pricam kako se pletu carape.Koliko sam ih samo promenio  a ni jednu nisam ispleo.

Gordost je veliko osjecanje....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 04:29:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.