e super sto sam naisla na vas,ja pravim nakit i stampam torbe ,pa ti sijes a ja stampam i pravimo biznis jer ja ne umem da sijem,a poslacu da vidis cime se ja bavim.vezem,pletem,pravim unikatan nakit od beolina i koze i od plasticnih i drvenih perli.jos sam pocetnik na forumu pa dok provalim sta se sve i gde nalazi.inace sam na primenjenoj.pozz.za biznis ne shvataj pogresno
A, ovaj... ako zelis nesto da prodajes, mozes da postavis oglas u forumu Besplatni mali oglasi Ako zelis da samo pokazes neke od svojih radova, mozes da ih postavis ovde...
Kako se postavljaju slike i tako to, mozes da pogledas na temi:
Hm... to je neki restl koji sam pokupila u Italteksu, prodavnici tekstila na kilogram, koja se nalazi ispod (u podzemnom prolazu) Autokomande. Takodje, njihove prodavnice se nalaze u starom Merkatoru i kod Kalenic pijace...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.