Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 07:55:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedino za Srbe sunce izlazi na zapadu  (Pročitano 6819 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
I u mojoj porodici je tako .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Zvonimir Šešelj  Smile , kakvo divno, Серррббско ime.
      Interesantno, pošto je pokretač  ove teme lik "koji ne izbija iz biblioteka", da se uhvatio takve jeftine, izvikane simbolike kao što je "sunce ne izlazi na zapadu", inače, ovih dana vrlo popularne na svim vestima. Interesantno kako neke pojave na forumu žive virtualni život, bez realnih problema kojima možemo naći rešenje i kritikovati to isto rešenje. NJihova ideologija se zasniva na "ne zapadu" bez daljeg plana. Ima takvih i koji više mrze Ameriku, pa i Amerikance, više nego što ih interesuje bilo kakvo rešenje za nas. Čak i glasaju za one koji javno manje streme tim tokovima... pitajte samo Duha  Smile
« Poslednja izmena: 29. Maj 2007, 17:01:04 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moje ime je zenska varijanta jednog od najcescih srpskih imena, a inace vodi poreklo od jednog grckog imena. Tacnije, moje ime je kovanica dva grcke reci - "pobeda" i "narod"... Smiley
Takodje, moje ime je i ime jednog sveca ciji se praznik proslavlja krajem godine, a Srbi ga proslavljaju kao mrsnu Smile ili posnu Smile slavu... Smiley

Демоника Дедамразовић?  Smile
« Poslednja izmena: 29. Maj 2007, 17:01:52 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Bingo  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Posto je "najvaznije" da nabrajate Srpska imena ja cu vam dati i neka srpska imena za koja niste culi-verujem- Staljinka, Masinka( po zavrsteku IIsv rata), Zaklina, Zorz, Mishel, Karlo, Brizita,Emina, Indira ......( imena davana deci kada su roditelji bili gastarbajteri).
Zato po vama ti ljudi ne zasluzuju da kazu da su Srbi? Nisu valjda oni krivi sto su im imena dali roditelji ili kumovi ?
Smatram da Srbija treba da nadje model svoje drzavnosti ne priklanjajuci se slepo ni Americi ni Rusiji. Mi smo deo Evrope iako ona to nece da prizna zbog stvaranja vestacke tvorevine EU.
Srbija , bez obzira na sve nedace koje nas prate vec 60-tak godina- od komunista do danas- ima snage, moci da se preobrazi u jednu modernu zemlju gde ce briga z coveka i standard njenih gradjana biti na prvom mestu svakom politicaru.
Kada nam standard bude kako treba, kada pocne da postoji srednja klasa u nasem drustvu- to ce biti odraz odredjenog napretka Srbije.
Zemlja koja nema srednji sloj nikada nie bila jaka. Bogati neka se bogate- bice veci porazi na njihovo bogatstvo i imace vecu korist drzava od njih.
Tada verujem nece biti ovakve zucne rasprave oko politickoh partija i mnogo lakse ce biti kontrolisati vladu i ministre.
Dotle, ostaje nam da se -ili pruhvatimo posla i da krenemo napred-ili nastavimo da se glozemo oko nekih koski.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa ti ko da si predsednik Srbije, takve uspavanke pričaš.
   imaju te uspavanke smisla, ali su nerealne. Kao edukacija naroda, vredi ali to će teško da utiče na politiku Srbije.
« Poslednja izmena: 29. Maj 2007, 17:26:53 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Ako se ostavimo imena, hm... ko mu je dao status "politicki analiticar"...  Smile
Mislim... izgleda da je dovoljno biti Milosevic sluga, pa zaraditi i titulu akademika...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Moje ime je zenska varijanta jednog od najcescih srpskih imena, a inace vodi poreklo od jednog grckog imena. Tacnije, moje ime je kovanica dva grcke reci - "pobeda" i "narod"... Smiley
Takodje, moje ime je i ime jednog sveca ciji se praznik proslavlja krajem godine, a Srbi ga proslavljaju kao mrsnu  Smile ili posnu  Smile slavu... Smiley

treba otvoriti posebnu temu ili bolje forum na kojem cemo da pogadjamo Aneino imence. Simpaticna je i svaki forum je ima na ovaj ili onaj nacin
sto se tice teme   nista novo     kad bi svi rekli 'sunce izlazi na zapadu' Srbi bi rekli ' e nije neg na zapadu'  Smile Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
pa ti ko da si predsednik Srbije, takve uspavanke pričaš.
 imaju te uspavanke smisla, ali su nerealne. Kao edukacija naroda, vredi ali to će teško da utiče na politiku Srbije.
ne daj boze da sam ja predsednik-prva stvar koja bi bila bila bi zabrana bavljenja politikom i svim rukovodecim funkcijama svima onima koji su se bavili politkom od 1989. pa do danas.
Doveo bih mlade i neokaljane.
ne bi bila najvaznija partijska pripadnost vec strucnost. samo ne vladu experata -G17 i slicno,...
No kod nas u Srbiji - poslanici su partijski vojnici a trebalo bi da budu sluge naroda[b][/b].
Kada neko bude pokusao da napravi vladu najboljih-bez obzira na clanstvo ( jer nismo u vreme SKJ kada je najvaznije bilo da imas crvenu knjizicu a ne koliko znas)- ai danas jse pomalo  ali sve sigurnije vraca vereme partijskih vojnika, onda ce mu treba dati punu podrsku.
 Dotle,...
ja nisam predsednik ali pricam nesto sto bi bilo dobro za sve nas.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
treba otvoriti posebnu temu ili bolje forum na kojem cemo da pogadjamo Aneino imence. Simpaticna je i svaki forum je ima na ovaj ili onaj nacin

Hm... kako napreduje knjiga "Glavitj lupa gluposti"....  Smile
Po kolicini do sada sakupljenog materijala, cini mi se da ce to biti jedno veliko i debelo kapitalno delo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 07:55:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.