Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan SMS za obrok gladnima na Kosovu i Metohiji!  (Pročitano 12593 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Joco,zašto se upinješ da da objasniš nešto što oni neće i ne žele da shvate? Na primer,izjava:"Sada,njihova zemlja je Kosovo"koju je izrekla "mala devojčica" bi bila,da ju je rekao neki političar u svakoj normalnoj državi ,okarakterisana kao čin veleizdaje(ima sreće mala devojčica što je običan gradjanin,zar ne? Smile) i za to bi se žestoko odgovaralo.Medjutim,ljudi u Srbiji su danas takvi kakvi jesu i sve će lošije biti jer ne postoji više nikakav kriterijum normalnog i zdravog promišljanja ni na jednom planu,niti ga ljudi žele jer je sve okrenuto ka vulgarnom materijalističkom hedonizmu kao jedinoj životnoj maksimi. Problem je u suštini u sledećem.Tebi se svidja (kao i meni)jedna vizija postojanja koju oni duboko preziru i koje se gade kao nečeg "konzervativnog","nazadnog" i "retrogradnog i anahronog".Njihova životna vizija je usmerena na skroz suprotnu društveno-političku i kulturnu opciju koja je nama odbojna iz već poznatih razloga i pomirenja,na žalost,nikada neće biti izmedju nas koliko vidim! Problem se svodi samo na jedno:"Ko će koga".Činjenica je da "mi drugi" nemamo mehanizme kojim bi mogli da se suprostavimu onome što vidimo i nazivamo zlom.Mi te mehanizme nemamo i mi ćemo za sad izgubiti,na žalost jer danas važi princip,kako dr.Slobodan Antonić:"Levo od tradicije,zapadno od razuma". Ali,brzo će doći do razrešenja svega ovog,do "surovog budjenja i ulazka u košmar" pa ćemo videti kako stvari stoje,ništa nije večno,do Boga! Zato ne gubi previše energije na neprestane rasprave sa njima i jalove pokušaje da im dokažeš nešto što oni ne žele da shvate i amin! Možemo voditi neobavezan razgovor ali da pritom ne upadamo u jedne te iste neprekidne rasprave i uzaludna dokazivanja sa istima(ti i littlegirl1).Ovo je moj savet a ti kako hoćeš,tvoja stvar! Izvini ako sam,dopuštam da sam pogrešio,pogrešno shvatio neke stvari! Pozdrav  tebi i "maloj devojčici"! Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 18:51:23 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Covece o cemu ti pricas? Da li znas koliko u Americi ima malih mesta, u kojima zive 80-90% onih koji se izjasnjavaju kao Nemci, Francuzi .... sta cemo sa AMishima u AMerici?
Да дамо и њима независност....Они се изашњавају као Немци и Французи али су Америкнци тог и тог порекла...

To pitaj njih, ne mene Smile Da oni imaju razloga za to, verovatno bi potegli to pitanje. Medjutim, ne mozes ti da krivis druge zbog toga sto je juzni deo Srbije prirodno nadjacan. Koliko se ulagalo u Bg, da se makar 40% od toga ulagalo u KiM, ne bi bilo problema ... ne treba biti posebno pametan, pa to skapirati. Ali, to je krivica nasih "patriJota" u zadnjih nekoliko decenija.

Имаш тему о томе па хајде тамо да наставимо
http://forum.burek.com/index.php?topic=291118

Nemam pametnija posla Smile  Smile Kad naucis osnovne stvari, nema problema ... ovako Smile

tvoje je pravo da ne pomazes stanovnicima svoje zemlje i ja to do nekle razumem ali to pravo ne mozes uskratiti Srbiji.Srbin ma gde god bio treba da bude pod zastitom Srbije....

Vrlo dobro se zna, sta ta pomoc podrazumeva.

P.S. Budi srecan sto Amerika nije ostrije reagovala na spaljene ambasade. Ne mozes ti da trazis pravdu u svetu, a da u isto vreme istu ne postujes.

bulajka
Svako dobro Smile  Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 18:54:30 od littlegirl1 »
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Kad naucis osnovne stvari, nema problema ... ovako
јел то нека дискиминација Smile

Citat
Vrlo dobro se zna, sta ta pomoc podrazumeva.
шта

Citat
Ali, to je krivica nasih "patriJota" u zadnjih nekoliko decenija.
А зашто то ове демократе нису промениле....

Citat
Da oni imaju razloga za to, verovatno bi potegli to pitanje.
не знам да ли си приметила колико је земаља затражило независност позивајучи се на Косово и Метохију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Kad naucis osnovne stvari, nema problema ... ovako
јел то нека дискиминација Smile

Smanji patetiku i bice ti lakse Smile Smile

шта

E, pa ne mogu ni ja bas sve da ti kazem ... potrudi se da nesto i sam zakljucis. Smile

А зашто то ове демократе нису промениле....

Zato sto kucu srushish za 5 sekundi, a da bi je igradio, treba di 2-3 meseca. Sad, upotrebi ovu analogiju na nivo jedne drzave i bice ti jasno .Nadam se da ti pisem dosta pristupacno, da me razumes ... ne kazem ja da je ova vlast "ok", daleko od toga, ali rade neke stvari koje imaju logike (kakve-takve).

не знам да ли си приметила колико је земаља затражило независност позивајучи се на Косово и Метохију.

Nece je dobiti, zato sto je KiM jedinstven slucaj .... nemoj da me pitas "zasto?", jer treba da idem na veceru Smile , ali ostavi poruku na sekretarici, posle zvucnog signala, pa cu ti se javiti Smile   piiiiiip

Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Mora da radis u nekoj ustanovi za zaostale, cim imas toliko zivaca i strpljenja da se rves sa cunamijem gluposti, koje covek valja svakim postom.....
Ne vidim sta sam ja to uradi pa ti to nazivas rvanjem.A ako su to gluposti zasto to vas toliko pogadja.

Citat
cunamijem gluposti,
zasto ne pokuste da pokazete da su gluposti a ne samo ti si glup ti to ne zrazumes i sl...Ovde smo koliko ja znam da razmenimo misljene a ne da nazivamo druge budalama i glupcima samo zato sto ne milse kao mi.Nije ovo b92 forum
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Оставите дечка на миру,шта сте навалили са увредама?!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
zasto ne pokuste da pokazete da su gluposti a ne samo ti si glup ti to ne zrazumes i sl...

e sad i ti joco tražiš puno od njih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Оставите дечка на миру,шта сте навалили са увредама?!
ma nek vredjaju to pokazuje kakvi su oni.ja se uopste ne ljutim Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ako si alergičan onda ne čitaj ovo ima da ti poiskaču bubuljice od ove pedagoške umotvorine  Smile

littlegirl1
Vrlo glupa tema. Kao, tek sad postoje gladni na Kosovu, pa cemo tek sad da im pomazemo ... sta smo radili 90-ih? Ratovali sa celim svetom? E zato ce sad da dobiju "0" (nula) SMS-ova od mene (da li to znaci nesto ili ne? Ne znam i ne zanima me ...), ne zato sto me bas briga za te gladne ljude dole, vec zato sto je to cena koju treba Srbija da plati, sasvim zasluzeno, jer to je jedini put, da izgubi KiM ... valjda ce narod posle toga da pocne da ceni Srbiju i teritoriju na kojoj zivi. To je jedini pedagoski prilaz celoj stvari.

Smile Smile 
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 21:43:29 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
"Ne njihova zemlja je Srbija.Kako je to moguce da neko ko zivi u Vojvodini bude Madjar zar on nije Srbin i zar njegova zemlja nije Srbija i zar ne bi trebao da prica Srpski"
On je Srbin Madjarskog porekla.Ne vidim sta je tu lose....  Smile On je Drzavljanin Srbije(ili mozda nije) a poreklom je iz Madjarske(ili mozda misli da je u Madjarskoj)

Citat
Nista licno, nemoj da se ljutis, ali imam alergiju na glupost, kao na polen, pa mi je tesko da dalje debatujem......pozz
Nemam razloga da se ljutim vec se radujem.Tacno znam gde i sta vas boli tako da vam uvek sipam so na ranu Smile

Citat
valjda ce narod posle toga da pocne da ceni Srbiju i teritoriju na kojoj zivi.
E sad ne znam na koga se ovo odnosilo da li na Srbe ili i Madjare.....

Citat
pa mi je tesko da dalje debatujem......pozz
e bas steta ja mislo da mi objasnis neke stvari kad ono ti pristupas diskriminaciji.Tobo to je tvoj nacin da se suprostavis ne istomisljenicima.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.