'de narkoman da bude predsednik vlade??? ...Salim se,sve zavisi od njega. Ima odskocnu dasku...Ja ga licno nesto i ne gotivim,ali...
Sto narkoman???...zato sto to radikali kazu??
Ma pusti narkomaniju,mene nervira zbog njegovog pesackog prelaza.........a i ljigav mi je mnogo.Opet tu ima dosta afera ...mnogo bre za jednog tako mladog i neiskusnog,nedovrsenog dramaturga.Neka se on bavi pozoristem za sta je i skolovan ,a politiku neka pusti normalnim ljudima.
Problem je samo to sto si ti napisao opis Cede Jovanovica kao kad bosanac objasnjava kako izgleda njegova nova devojka pa kad nema sta pozitivno reci kaze: Ima lepe oci. I to sto si naveo moze da se dovede u pitanje... na primer.. kakve veze ima dramaturgija sa politikom.. i kako to neko ko je zavrsio i upisao magistarske studije dramaturgije moze sebi da dozvoli da ne ume sklopiti nekoliko kvalitetnih recenica uzastopno.. da ne pricamo da takav neko nikako nikad i ni u kojoj dimenziji nece moci da bude naslednik djikija kako ga svi nazivaju. Da li sam ja jedini koji je slusao / gledao Suocavanje kad za celu emisiju nije sklopio 2 recenice kako valja? Da li je Ceda bio hrabar u vreme kad su svi bili dovoljno hrabri da izadju na ulice.. da li mu je to neki dodatni kvalitet... U principu mogu da podrzim da je bio jedan od predvodnika neke ok ideje, ali toliko je ljudi u takvim pricama proteklih 15 godina bilo da je Ceda Jovanovic vise nego nebitan. Ako bi zapreminu i masu necijih muda po tome merili najveci mudonja bi bio upravo onaj za koga tvrde da je najveci papucic a za koga se takodje sumnja da je naroman i koji u poslednje vreme (bez obzira na u tom smislu slavnu proslost) nije u stanju sastaviti 2 prostoprosirene a da su povezane. Kroz 10ak godina ce vecina onih koji su i sad na vlasti i u opoziciji biti jos uvek dovoljno mladi da bi mogli nesto da naprave... Vulin, Dacic, Dinkic, Pajtic, Vucic, Andjelkovic etc etc etc... ima ih barem 20 ... A ni Covic, Petrovic i svi oni koji sada imaju 40-45 nece biti preterano matori vec u idealnim godinama da nesto ozbiljno u politici naprave
Osnovni problem sadasnje vlasti je u tome sto oni koji su eksponirani su generalno kako to vucicevic kaze korumpirani skotovi, a oni koji zaista nesto vrede stoje u zapecku... Iako u vlasti (tj partijama koje je cine) zaista postoji barem 10ak ljudi koje izuzetno cenim bez obzira na to ciji su clanovi, ti ljudi nisu u prvom planu i sumnjam da ce u skorije vreme biti.. oni za razliku od Cede Jovanovica nemaju ni telohranitelje ni limuzine ni 0 minuta aktivnog rada iza sebe...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu