postojece teme se sve lokuju... ako si hteo da pitas nesto o tom telefonu pitas u toj vec napravljenoj temi, jer znamisli kad bi svako otvoro temu u vezi tog telefona, neradi displej, zakucala tastatura, itd. bila bi ludnica...
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 18:13:52 od Dr.Lift »
Svim prijateljima sam savetovao da izbegavaju ovaj forum: ako nesto pitate, zakljucaju vam temu pa vas posalju na drugu od 500+ pa se je*ite
meni su bukvalno svaku temu zakljucali (dve su skoro odkljucali jer im se cefnulo)
Ok, savetuj svima da beze od nas, tvoja licna stvar... Teme ako su zakljucane u 90% slucajeva je to uradjeno sa valjanim razlogom... To sto tebe mrzi da potrazis da li neka tema vec postoji, sto i da je nadjes nemas zelje ni volje da procitas sta je ko na njoj pisao pa da se ukljucis, ne znaci da zbog toga treba otvoriti duplu temu samo zbog tebe da bi mogao ispratiti sta se desava. Pored toga, za tih 99 poruka barem 20 puta si pozvao ljude na ovaj ili onaj nacin na svoj sajt, tako da svaka tolerancija, u tvom slucaju, odavno ne postoji... I za to si ti iskljucivi krivac. Ako se nekad neko i ogresi o tebe, to je sasvim normalno. Ljudi smo, desava se. Zamislite samo koliko se vi puta ogresite o nas, nasa pravila, koliko puta samo narusite nas red i mir. Kad budemo tu negde u tom smislu, mozemo pricati o nekoj nepravdi.
Citat
danas jos jedna tema mi je zakljucana, a razlog mozete procitati:
E sad, moje pitanje je, zar se samo Nokia 6680/6681 moze ogrebati i ni jedan vise telefon??
Tvoje iskustvo je vezano za taj telefon... Mozda je istinito.. mozda nije... Mozda je primenjivo na svaki model, svakog proizvodjaca, mozda nije... Moj N70 za godinu i po dana samo sto cekicem udaran nije pa mu je plastika preko displaya ko nova... Ne vidim nista toliko tragicno u tome sto je tema zaljucana... Pored toga ne vidim ni jedan razlog zasto to ne bi mogao direktno raspraviti sa moderatorom koji je to uradio, bez ovakvih haterskih poruka javno.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!