Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za stvaranje zajednicke lige u fudbalu u kojo ce ucestvovati ekipe iz bivse "SFRJ"???
zelim to
31.6%  (18)
da ali da pobednik ide u L.Š.
40.4%  (23)
da, ali bez jedne drzave
1.8%  (1)
ne interesuje me to
5.3%  (3)
ne zelim to
21.1%  (12)
Ukupno glasova: 57
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Jadranska fudbalska liga"  (Pročitano 8985 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imas isecak iz clanka za listom naj huligana koji je objavljen 89 koji sam postavio na topiku Zvezda ili prtizan, a to i sam znas jer si ucestvovao u toj raspravi.
Јел ти више верујеш новинском чланку или изјавама судионика.. Па зар заиста мислиш да је на овим просторима икада било већег хулигана од Пампија или Чегија.
Уосталом на истој сам теми поставио интервју са вођом БББ... А кад се узме у обзир и изјава вође Торциде, све је јасно. Гробарима у СФРЈ нико није био раван. Smile
@don keno
Који БББ???
Они који на прослави титуле се не знају саставити сами са собом од индијанаца свих боја и раса или они које смо у Швајцарској таманили ко бубашвабе или они БББ који у БГ никада нису дошли у већем броју од 40 људи???
Ма даааај Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 9600
Ovo za bbb se slazem, i slazem se da je prtizan ima jaku ekipu, ali isto tako i jaka ledja, sinovi policijskih i vojnih generala i to sve do prve polovine 80-tih.

A sto se tice Cegija, nemoj molim te o njemu, koliko je "veliki" huligan pokazao je u par navrata kada nije smo da gukne pred nama. Svima su poznate price o upadu u nase prostorije i kradje zastava i naravno samaranje tog istog velikog huligana u Vasim prostorijama od strane Zeljka.

Dalje necu ucestvovati u raspravi.

Izvinite na off topicu.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2006, 16:50:07 od Sto_mu_gromova »
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo za bbb se slazem, i slazem se da je prtizan ima jaku ekipu, ali isto tako i jaka ledja, sinovi policijskih i vojnih generala i to sve do prve polovine 80-tih.

A sto se tice Cegija, nemoj molim te o njemu, koliko je "veliki" huligan pokazao je u par navrata kada nije smo da gukne pred nama. Svima su poznate price o upadu u nase prostorije i kradje zastava i naravno samaranje tog istog velikog huligana u Vasim prostorijama od strane Zeljka.

Dalje necu ucestvovati u raspravi.

Izvinite na off topicu.

Nи ја нећу расправљати... само ћу рећи да смо причали о СФРЈ периоду Smile
IP sačuvana
social share
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ви ар фемили

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 55
Zastava сербиен
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
sto mu gromova je u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Burek zajebant

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1546
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung sgh e720
bokiPFC mislio sam na posljeratni BBB tacnije receno na zadnjih par sezona, prije rata uopste nisu (bar po meni) bili ozbiljna navijacka grupa
a to za indijance; ja mislim da na bg derbiju ima vise indijanaca nego na bilo kojoj drugoj utakmici na prostoru sfrj

pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bokiPFC mislio sam na posljeratni BBB tacnije receno na zadnjih par sezona, prije rata uopste nisu (bar po meni) bili ozbiljna navijacka grupa
a to za indijance; ja mislim da na bg derbiju ima vise indijanaca nego na bilo kojoj drugoj utakmici na prostoru sfrj

pozz
Па Швајцарска је била после рата, 2003. године Smile Smile

http://www.ultra-serbia.net/video/grobari/2003_partizan_dinamozg_neredi1.avi
http://www.ultra-serbia.net/video/grobari/2003_partizan_dinamozg_neredi2.avi
http://www.ultra-serbia.net/video/grobari/2003_partizan_dinamozg_neredi3.avi

Ево ти за успомену слике из Швајцарске Smile

http://www.izaberipartizan.com/izvestaj.php?story_id=148

У максимиру 1989. године.. Гробари иду на гостовање са заставом делије (одакле наше комшије узимају инспирацију за назив своје групе Smile) и у максимирској шуми деру пургере

http://www.izaberipartizan.com/izvestaj.php?story_id=71

И из обиља блиских сусрета са њима издвојићу њихов највећи подвиг.. долазак у пионир прошле године 40 пургера Smile  Ненајављени уз огромну, невиђену заштиту корњача враћају се у лијепу њихову као хероји Smile
Гробари најављују реванш.. и у ЗГ одлази 200 Гробара, које је цела Хрватска дочекала(који комплекс) и не дозвољавају им улазак у халу, осим оних најупорнијих Smile

И на крају из Париза најновији поздрав за БББ
http://img1.imagetitan.com/img1/1/19/zgzastava12bo.jpg

ja mislim da na bg derbiju ima vise indijanaca nego na bilo kojoj drugoj utakmici na prostoru sfrj

Еееее шта ти пратиш да ми је знати Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
bokipfc  a sto se ti lozis da dokazes ko je veci huligan.ne mogu da vjerujem.ako mislis da je huligan nesto pozitivno eto u pravu si,priznajemo. Smile Smile Smile =D>sad si pravi primitivni balkanac svaka cast
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Uff brate huligan je nesto pozitivno bar po mom shvatanju.

Jel znate zasto se nije pevala na jugu " i da mi ponude milione bilione ne bi je jebo ja..."
Arkan upao u vase prostorije isamarao najveceg huligana Cegija i zapretio da se to ne sme pevati  Smile
i nije se pevalo do smrti arkana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uff brate huligan je nesto pozitivno bar po mom shvatanju.

Jel znate zasto se nije pevala na jugu " i da mi ponude milione bilione ne bi je jebo ja..."
Arkan upao u vase prostorije isamarao najveceg huligana Cegija i zapretio da se to ne sme pevati Smile
i nije se pevalo do smrti arkana.
Аркан је био мафија, а не хулиган и морате научити раздвајати те појмове Smile
Ал Аркан је читав ваш покрет искористио за своју промоцију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 9600
Arkan je bio huligan i to mozda najveci u Beogradu. A to sto se pri tome obogatio i posle presao u "buznis" vode, to ne znaci da krajem osamdesetih kao mladic nije bio jedan od vidjenijih ljudi na Severu. A Chegi izgleda ima muda samo kada stane ispred nekog deteta sa crveno-belim salom.

A koliki je "huligan" pokazao je time sto je odmah nakon smrti Arkana poceo ponovo da peva tu cuvenu pesmu.

A sto se tice otimanja zastava sa susila na Marakani i nas upad u vase prostorije na JNA kada ste u roku od 15. minuta vratili to sto je ukradeno i kada ste popili pretnje i samaranje u Vasim prostorijama je samo dokaz koliki je on "huligan"

Ma sta se uopste raspravljamo sa tobom, rekao sam da necu ovo da komentarisem jer vi uvek vrtite  jednu te istu pricu, mi nasu i tako ce biti u vjek i vjekova. Netrualni posamtraci ce proceniti ko je upravu.

Izvinite na off topicu jos jednom.
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.