Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 16:45:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jadi mladog mene  (Pročitano 3540 puta)
15. Feb 2014, 18:42:47
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Desilo mi se za mene jedno bolno iskustvo, i evo vec mesec dana, se mucim, ne mogu da nastavim sa zivotom.  Posto sam muskarac, sa drugarima mi je jako tesko da pricam o ovome, jer bi me ismejali, kao sto sam i ja njih ismevao, znate kako to vec ide, zato sam odlucio da se ovde posavetujem, mozda neko ima slicno iskustvo. .

Pre 3 meseca, izadjem u jedan nocni klub, pijuckam vodku sa drugarima, nezainteresovan za desavanja oko mene. . . dve devojke dolaze u nas separe i ubrzo odllaze. . . upoznam se onako, reda radi, odvalim glupost i nastavim da pijem. . kad vraca se jedna od njih nakon satak, da me pita da joj nisam video drugaricu, sva nervozna. . ja opet nesto pocnem da lazem,  ona se pocne smejati, razbije casu na stolu i poljubi me. . . kaze sva se trese, nikad nije poljubila neznanca. . . da mi svoj broj, u fazonu, znam da mi se nikad neces javiti. . . vec sam tad osetio nesto prema toj misterioznoj devojci, cim sam ustao, nazovem je da vidim da mi nije dala pogresan broj, mozda je bila pijana. . zvoni telefon, ne javlja se. . . kad salje posle sms da je na predavanju i da se nada da sam je ja zvao. . . izadjemo na pice, provedem najlepse vece ikada. . problem je bio sto sam ja morao da idem na mesec dana iz grada gde studiramo. .

I kad sam otisao, po celi dan smo se culi, poruke, pozivi, FB. . . i odlucimo da zapocnemo vezu. . . bila je stvarno pazljiva prema meni, brinula se, ako je ne nazovem, odmah mi salje dopunu. . svak noc od 11 do 4-5 ujutru smo bili na telefonu. . cak smo probali i fon sex. . svaki put kad sam izlazio tamo gde sam bio, plakala je, jer je bilo strah. . da cu je prevariti. . i stvarno sam imao par prilika, nisam zeleo, po prvi put sam osetio da je neka devojka vredna mog truda. . . dolazi Nova godina, ona ide u Bec, odvaja novac od svog studentskog dzeparca da mi kupi poklon, zove me iz Beca gde je minut razgovora 2 E. . .

Tad se javlja i prvi problem. . . pocinje da mi prica o bivsem sa kojim je bila 2 godine, koji je bio kreten, tukao je, pretio ubistvom. . . pa je uhvati napad placa u sred razgovora. . . ja odlucim da to prekinem dok ne bude kasno, jer sam osetio da mi je bas stalo do nje. . . i onda njena uveravanja, ne zeli nista sa njim, hoce samo sa mnom i ja ajde, poverujem. .

Prodje i tih mesec i malo vise dana, kupim joj ulaznicu za neki plesni koncert, jer je luda za plesom, buket ruza, napisem posvetu, kupim njene omiljene slatkise. . . ona meni donese poklon,kupi nam flasu martinija. . . 24 h bukvalno nismo ustajali iz kreveta, nista nismo jeli,ni pili, Sting u pozadini, nikad ljepsi dan nisam imao. .

Nismo spavali zajedno,al' sve ostalo je bilo tu. . . da ne idem u detalje. . i ona samo na jednom kaze da nije spremna za vezu, da ne zeli vise nikad da me viidi. . . . zvao sam je milion puta uvek isti odgovor, ne zeli sa mnom vise. . . iako nista uradio nisam, sta vise, nikad bolji nisam bio. . . posle smo se videli jos  jednom, slucajno, tad smo bili zajedno. . i jedno me zvala da mi da neku razglednicu. .

Da li je moguce da me totalno izbrisala iz svog zivota, da sam tako mali i beznacajan postao ? Ne znam da li vise da se trudiim uopste, ako ona to ne zeli. . . da li se pomirila sa tim momkom, da li je ok da se ja borim, ako se oni stvarno vole, u totalnom sam haosu, nadam se nekom pametnom savetu. . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107

Nismo spavali zajedno,al' sve ostalo je bilo tu. . .

Чек, чек...а колико сте били заједно?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Pa opisao sam. . . videli se tih par puta, i onda smo bili mesec i po skupa, al' se nismo vidjali. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Аха, добро онда...

Па питај је да ли се помирила с тим други па да знаш на чему си. Ко пита, тај не скита. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Me ne zelim vise da se javljam, ako je rekla da ne zeli da me cuje...ispostovacu to...govorila je i da ne zeli da ga vidi...i da nece da prolazi kroz sve to..

Mene samo zanima da li je moguce da joj toliko nista nisam znacio, da je sve tako brzo palo  u zaborav...da ne pokusavam vise nikad, jer mi nije problem i da se strpim par meseci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Могуће је и да те је тотално заборавила а могуће је и да није али да је ко зна шта спречава да настави с тобом даље...

Другим речима све је могуће...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Pa verovatno to sto jos voli bivseg...nije da mi je od pomoci, al' hvala Smiley Izgleda da je resenje da je pustim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ta je neka opicena.........zajebano je to, s neba pa u rebra al sta ces. Ne zeli da te cuje, postuj to i sta ces drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Bar mi je malo lakse kad sam sa nekim podelio svoju sudbinu...nazvacu je nekad opet sigurno, al' ne uskorije vreme...nadao sam se nekom zenskom misljenju:D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Znam jbg malo se izjadaj, zdravo je to Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 16:45:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.