Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dovidjenja moji burekovci...  (Pročitano 6879 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Hm sasvim mi je i jasno da zasto se vi svadjate jer svi vi nesto mnogo citate izmedju redova, kao da trazite povod za svadju. Ja se nikad nisam svadjao bilo s kim na forumu, jer nije bilo povoda s moje strane za tako nesto. I kada bi me neko isprovocirao ostao bih hladan i razmislio o tome a ne sirio svoje raspolozenje s drugima, i pokazivao drugima svoje jezicke sposobnosti. Mislim da forum nije mesto za prepirke... Meni prvo nije bilo fer jer ste je posle 5 postova osudili da je to ENERGY i poceli bojkotovati na sve strane, te smeta vam formula te ne valja, i svadjati se, i cesto unistavati teme posvuda... Dobro ajde da vam oprostim to, ali nikako vam ne mogu oprostiti to sto nekada bezrazlozno atakujete na nekoga. Tipa oko IQa, vi ne mozete tvrditi koliki IQ neko ima na osnovu necijeg ponasanja, mozete ako se neko ponasa kao retard, ali na osnovu toga sto izjavljuje jako tesko, jer nekada bas ti ljudi i traze ventil da oslobode nervozu iz sebe. I ne samo to, varate se ako mislite da ljudi sa visokim IQ su dobre duse, i da su strasni prijatelji... To cesto nije slucaj, mislite li da je Tesla delio traceve sa drugima, kao sto to mi radimo, ili se zezao oko svega i svacega... No ajde necu da nastavljam recicete da gresim i pokusati da pobijete svaku moju rec. Meni nije bitno, to sto cete pokusati da oborite moje stavove, jer vecinu vas i ne znam i nikad necu videti, neke sam vec video i jako mi je drago zbog toga i mogu da tvrdim da je p Burek fenomen sto se tice ljudi koji dolaze, jer ja sam mozda jos mesec dana tu i vise me nece biti toliko, a mozda uopste.
Nemojte misliti da sam na strani formule, nisam ni na cijoj strani, neutralan sam poput Svajcarske i gledam kako se svadjate. Nisam na njenoj strani ali ni na vasoj strani jer ne mogu podrzavati ni jednu stranu rata, jer one su u ratu i kao takve grese. Mogli ste i vi ostati pribrani na poneki komentar, jer nisu svi komentari ni meni po volji ali ih preskocim, iskuliram sto bi se reklo. A nisu ni sve formuline poruke provokativne, i ne zadirkuju ostale clanove foruma.
Toliko od mene, nadam se da sam ti odgovorio kako si ocekivala, i da si shvatila sta sam hteo reci, a moj savet ti je da odustanes od silnog prepiranja, niko od vas nece biti u pravu znajte to, cim ste usli u svadju gresite, jer tolerancija mozda jeste mac sa dve ostrice, ali ipak je bolja od svadje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
A sto se ulizivanja tice mislim da gresis, jer cemu ulizivanje? Razmisli?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Pa rekoh ja  :|
@Eniak, zao mi je sto je tako... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ma eniac sve je to u redu sto ti kazes.. ponasao bih se ja kao ti.. ali ne mogu.. ne jer mi nije u prirodi da trpim ovako nesto:
Citat
dokle god postoji ulizica Sasha1, koji je veliki idiot, skot, debil, kreten, budala i sve najgore na ovom svetu...

to je previsno..
ja nisam bio u toku, nisam upoznao energy, niti ovu formulu.. ali sada zakljucujem kakva je na osnovu ovoga sto je rekla prema mom bratu, i coveku kome treba da zavidi..po meni ona ili je debil ili je mala napaljena klinka koja bi eto tako cisto iz mira sve da provocira.. bas me interesuje na osnovu cega je ona izvukla ovo sto sam ja citirao..

formula... Smile  Smile

inace Filipe, zao mi je sto si bio otisao a i drago mi je sto si se vratio Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
a i ja sam kreten Smile svima sam govorio da kuliraju energy,a najvise sam se upravo ja svadjao sa njom Smiley
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Bravo Eniac. Delim tvoje misljenje. Steta sto se neki na Forumu ne ugledaju na tebe.
U svakom slucaju, raduje me kad vidim da postoje osobe poput tebe. Ostani ono sto jesi i ne dozvoli nikome da unisti u tebi objektivnost, dobrotu i osecanje za pravicnost koji te krase. Redak si i plemenit cvet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
Eniac je sve lepo napisao.
Nekima ništa to ne znači, jer se povremeno nadje neki moron, kao što je ovaj ludi El Radiša.
Radišin komentar dovoljno govori da je on taj koji je napaljen i poremećen...
Ja njega ne vredjam ovim, nego govorim istinu.
Pa šta njega briga bez obzira na sve, što sam ja onako odgovorila Sashi1. Zaslužio je i mnogo gore, s obzirom kako me je vredjao i nervirao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Citat: D=r²(1+a²)-n²
Eniac je sve lepo napisao.
Nekima ništa to ne znači, jer se povremeno nadje neki moron, kao što je ovaj ludi El Radiša.
Radišin komentar dovoljno govori da je on taj koji je napaljen i poremećen...
Ja njega ne vredjam ovim, nego govorim istinu.
Pa šta njega briga bez obzira na sve, što sam ja onako odgovorila Sashi1. Zaslužio je i mnogo gore, s obzirom kako me je vredjao i nervirao.

Sasu nisi nikada upoznala uzivo i ne znas uopste kakav je uzivo i kakav utisak covek ostavlja!
El Radisa je jedan pametan decko sa velikim potencijalima za razliku od tebe koja nemas ni dve daske u glavi.
Vec sad osecam da ces me vredjati.Nema problema,navikao sam da je tako jer se od tebe ne moze ocekivati nista drugo!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 664
Ala brate, kad bi mene svi tako odbacivali, ja bih odmah otišao sa foruma. Ovde niko ne voli tu jadnu formulu, skoro svi žele da nestane sa foruma, a ona se i dalje glupira. Svadja se sa svakim živim, niko je ne podnosi. Dodji do sebe formulo!
IP sačuvana
social share
Velike uspehe čovek postiže uz ogromnu količinu energije, ali i uz određenu dozu opuštenosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja cu da zakljucam temu, a kome je do mlacenja prazne slame, neka otvori novu pa cemo je igrati ko kaladont.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zlojeb
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.