Poshto sam nova mislim da bi bio red da se predstavim. Zovem se... nebitno, ne bih da otkrivam svoj identitet josh uvek ... imam 17 godina (valjda). Inache sam kraljica Jupitera (samo shto to niko ne zna), i neshvacjena umetnica (pa svi beze glavom bez obzira kad pochnem da pevam)... Dobro sada ozbiljno: Zavrshila sam solo pevanje, pevam glavni zenski vokal u progressive/gothic grupi "Nefest" (u prevodu sa latinskog GREH). Sviram gitaru vecj 9 godina, pishem poeziju (na srpskom i engleskom), poreklom sam polu-francuskinja, polu srpkinja, a francuski zbog gramatike MRZIM da govorim. Zivim u Bg.u. Najlepsha zemlja na svetu po mom mishljenju je Grchka... Volim crtacje, mangu i anime, kao i hentai (ako su zaista hm.. inspirativni). Nisam ogranichena i za mene nema tabua. Luda verovatno jesam, ali onako malkice... i perverzna (ali boze moj svi smo valjda pomalo). Trenirala sam machevanje, sada idem na trbushni ples...i taaaako... Za ostalo kad se setim.
Šta da ti dam? Sebe ne mogu Jer se mnogo volim A volim i tebe Al ne kao sebe Jer ako bih volela tebe kao sebe ili možda više tebe nego sebe Život bi rešio tada da me sjebe...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Merci beaucoup. Je suis sure que cette place est perfectement jolie. Mrzim francuski.... Al' on mi je u krrrrrrvi. Thus I know English much more better, almost as a maternel language. Hvala na toploj dobrodoshlici, a shto se duhova tiche ne plashim ih se i nikad nisam, duhovi su samo senke iz proshlosti i slabi magloviti pramichci kajanja koji ponekad dodju da nas podsete na ono shto nam je zacrtano duboko u podsvesti. Shto se tiche plesa evo vecj trecja godina kako idem na trbushni ples.
Šta da ti dam? Sebe ne mogu Jer se mnogo volim A volim i tebe Al ne kao sebe Jer ako bih volela tebe kao sebe ili možda više tebe nego sebe Život bi rešio tada da me sjebe...