Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 00:08:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ja bas nemam srece..  (Pročitano 8706 puta)
01. Okt 2006, 20:17:51
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
Zastava u centru paznje (:
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung U900
i eto tako vam vasa Rich Bitch sinoc upozna jednog lika,sa kojim vec dugo mjeseci tipka preko msna,vremena nisam prije imala..i pocnem sa njim..i cinio se tako savrsenim,bez ijedneeeeeee mane.. tako je bio njezan,xtrica,fin..da sam ga odmah na neki nacin zavoljela.. kud je on sladak ko lutka >) i skakljiv..hehe.. ismijali smo se,super nam je bilo.. raspitivao se o meni,zanimao se..iskrena sam bila,opustena.. i sta ja znam..uglavnom dobro je proslo.. zakazali smo izlazak i za sutra,tj veceras..i ono,posaljem mu jutros neku finu sms za dobro jutro,cimnem ga par puta u toku dana...ne bil me nazvao,sve nisam htjela biti dosadna.. i sat prije nego sto smo bili dogovorili izlazak,posaljem mu poruku, da li ostaje.. i ne dobijem ni odgovor,ni poziv.. zattim mu posaljem neku porukicu u stilu,da sam sada vidjela koliko mu znacim,niti se javlja,niti je nasao nekog nacina..bla ,bla,bla..i ne dobijem odgovor..zatim padnem u depresiju,kontam vec me napucao.. prolijem KOJU suzu..i odlucim da vidim na cemu sam,nazovem ga.. i ni manje ni vise,glumim ljutu djevojcicu.. zapocinjem razgovor sa> sta ti glumis..ono momak se u sekundi izgubi,kaze sorry,nisam imao novaca na racunu da ti se javim.. reko pa ja bih makar nasla nekog nacina,od druga od mame,iz javne govornice nazvala.. on suti.. reko a gdje si sad..kaze izasao,u Mercatoru.. reko,a sta bi sa naseg izlaska..kaze JBG,SORRY BIO SAM ZABORAVIO.. reko pa opa toliko ti znacim,da zaboravljas izlaske sa mnom.. i on se ponovno ucuti..reko..iiiiiiiiiiiii,sta sad.. kaze pa nista.. cucemo se sutra.. reko al ovaj put zna se ko zove..kaze uredu je..
i sad ja sjedim,gledam u zid,i razmisljam..nikako mi nije jasna ova recenica SORRY,ZABORAVIO SAM..i uopste mi nije jasan cjeli razgovor,desavanja.. ne kontam da li je poceo glumiti nekog MACHO TIPA,ili mu TOLIKO znacim,ili do cega je? ,.. sinoc je bio prekrasan.. ne bih rekla da me za jedno vece otpisao..
dajte helpajte >( ,..sta cu,kako cu..?.. ne dajte da budem tuzna... pussa..
IP sačuvana
social share
Life is a pain and when you die pain will go.
Death promises release from the struggle.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8173
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N-95
znas kako ima nas razlicitih-to sto bi mi odgovarale na svaku sms do zore oni nebi u principu im je to dosadno-vjerujem da nije mogao-a i ne moze ti reci:nemam para da izadjemo prvi put-strpi se malo i polako -znamo da si pametna tj ti znas ne dokazuj njemu svoju pamet dok ne izadjete Smile-do tada polako i strpljivo na finjaka Smile
IP sačuvana
social share
idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Vidjas se sa tipom sa interneta i ocekujes nesto od toga ?

Budi realna...i vec jednom nadji nekog normalnog , koga sretnes na zurci, preko prijatelja...znas i sama , regularni kanali i to...

I ne mozes da budes tuzna zbog neceg sto nije ni pocelo niti trajalo...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8173
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N-95
pa sta ako bi se vidjela sa tipom sa interneta?-dali znaci da tebi nesto nedostaje yourtoiletpaper-u?
IP sačuvana
social share
idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Safari
mozda nisi ostavila dovoljno jak utisak na njega ili se pravi preveliki shmeker,u fazonu "ja sam nedodirljiv".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Dokle ste isli na tom prvom sastanku?
Ocigledno je da je baja odlican folirant...i da mu nije stalo do tebe.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2006, 20:42:30 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Safari
Dokle ste isli na tom prvom sastanku?
Ocigledno je da je baja odlican folirant...
...ili ti ne zavodis iskusno ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Cenjeni forumasi, zaboravljate da se neka pravila muvanja ne odnose i na muvanje preko interneta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
stavi tachku na to "divno" poznanstvo .
Chovek je nebitan u tvom zhivotu, glavu gore, pa zar zhelish da te neko zaJ**ava ? Depresija ? Ajme ... zheno dizhi se iz tog stanja odmah !
Klasichna folirancija, nisi mu bash ostavila neki utisak ... i bolje je tako, ochigledno te nije vredan, a pogotovo ne tvojih suzica ... ko zna shta je on ochekivao i shta zheli i da li uopshte neshto zheli ... i molim te, nemoj vishe nikad da ga zovesh ... i to shto si ga zvala nekoliko puta i porukice bilo je previshe po mom misljenju . Ako te hoce nek te juri ... dokle bre vishe jurcanja za ludacima, nema toga, samoj si sebi najvazhnija. Ko se ne javlja taj je nebitan i kraj zar ne ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson W610
Cenjeni forumasi, zaboravljate da se neka pravila muvanja ne odnose i na muvanje preko interneta...

True, true...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 00:08:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.