Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nije lako biti zena!!!  (Pročitano 611 puta)
27. Jun 2003, 19:14:08
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Molio se covek Bogu da se sazali na njega jer mnogo radi i pati se dok mu zena kod kuce uziva i po njegovom misljenju ne radi nista....
-Sve bih Boze uradio kad bi mogao bar jednom da me  zameanis da budem zena, a ona muko tako da je naucim lekciju kako je meni tesko a ona uziva !!!
-Bog je slusao ovo, sazali se, i odluci da mu uslisi zelju...
-I tako sledece jutro taj covek se probudi kao nova zena, rano ujutro, napravi dorucak, spakuje sendvice za muza i decu za rucak da ponesu, probudi decu za skolu, bori se krvavo sa decom dok ih oblaci za skolu na vreme, stavi ves da se pere u masinu, izvadi meso iz zamrzivaca, odveze decu u skolu, stane na benzinsku i napuni gorivo, plati racune u posti i banci, pokupi muzevo odelo sa hemijskog ciscenja, brzo ode u supermarket i kupi sta treba.

-I tako bi negde oko 1:00 posle podne vec kad se vrati, napravi krevete, izvadi ves i prostre ga na zicu da se susi, i stavi sledecu turu da se pere,  usisa kucu, opere pod i WC, promeni krevetninu, pokupi i slozi igrackea u kutiju sto su deca razbacala, skuva rucak, ode i pokupi decu iz skole, tamo ostane duze jer deca prave probleme i ne uce pa ima  mali razgovor sa uciteljeljom i direktorom, svadja se sa decom do kuce sto se ne ponasaju lepo u skoli, pomogne im sa skolskim radom i zadacima, pokupi ves i iznese drugi, nahrani decu, opere sudove, gleda malo TV dok pegla njegove kosulje za posao, okupa decu i stavi ih u krevet.
Onda, kad je on dosao s posla, postavi mu da jede,pripremi sta ce obuci  sutra, i onda jos u krevetu vodi ljubav sa njim kao da je to sva na sta je mislila celog dana i cekala, konacno sve to prodje nekako, i ona-on zaspa...

-Sledece jutro on se poce moliti Bogu da ga vrati nazad jer vidi sad i sam koliko jea pogresio sto je tako mislio o zeni, molim te, molim, vrati me nazad kao sto sam bio jer cu poludeti ovako i ne mogu vise !!!

Slusa to Bog pa mu odgovara : -Dragi sine, naravno, vraticu te nazad, ALI ima jedan mali problem ... moraces da cekas 9 meseci jer si sinoc ostao TRUDAN!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pa hipoteticki ja ako bi me bog pretvorio ne bih nista od toga odradio u pocetnoj listi..verovatno iz razloga sto bi se zanimao sa svojim novonastalim grudima celo prepodne....Smiley)))))
shalu na stranu jeste...zena je kod nas osudjena da i pored posla koji ima..radi i milion stvari po kutji...mislim na prosek..tj klasicnu porodicu u nas..sto je ono...njesra nevidjeno.....saosetjam sa vama zenama....takve stvari nikada ne bih ocekivao od zene..mislim onaj deo robovanja po kutji....
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
heh a ti bi radio sve po kuci umesto zene? Blago tvojoj buducoj ,mada bi bilo idealno resenje platiti kucnu pomocnicu,koja je naravno starija i nosi duge suknje ,maramu na glavi...  :twisted:  :12:  :loc:  :igra:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pomotjnica ?..mmmmmmmmmmmm:))))))))))
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.