Evo ovako, treba da napravim da na sajtu bude video snimak, ali ne sa youtube, google, myspace itd... Nego da bude moj okvir itd... Pa jel me neko kapira!? Ako da, jel moze da mi objasni kako?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Zato sto od kad si poceo da propitujes po forumu nisi naucio nista, niti si ista bio u stanju da uradis sam, ma koliko idiot friendly bilo napisano... A to, veruj mi, iritira...