malo opsirnije. ti si isto dobar, dobar si u kaladontu, ali volis da stavljas mutagen u kosu. treniras aikido i dzudo. lepo pevas. ujak ti je elvis prisli, a stric lenon...
kako cemo da se razlkujemo? ja cu uskoro hteo-ne hteo da trazim da menjam avatara da se ne bi ljudi zbunjivali zbph nas. Ima nas na lobotomiji vec 4 sa istim cikicom. Inec ti pponekaad ne pratis igru ali nema veze - ucis se kao i mi svi . Budi pazljiviji kod citanja pravila. Srecnoi nadalje .
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Odlaziš na pijacu subotom, tako da si uglavnom neispavan svaki dan, moraš da rintaš za malu kintu, uvek si konektovan na bureku, voliš da igraš laku igru, teška je suviše teška!
mislim da si tako duhovita osoba,ali imas strah od mrava i spustenih roletni,volis pivo ali zato buncas nakon pijanke,mesecaris ako preteras sa alkoholom i svim ostalim,volis lom u sobi jer strahujes da NLO coveculjci dolaze u sterilno cistim sredinama da isperu mozak mladima a ti si dovoljno pametan da ih zajebes,a isto tako se plasis i mene jer te dobro poznajem...ha,ha,ha...
Lik koji je posle propale mafijaske akcije bankrotirao, ali je izbegao zatvor. Posle toga je otvorio Hot-dog stand i na njemo zaradio nesto para, da bi se za te pare opkladio i zaradio milione i sada zivi u Becu!
Uh Beč! Golotrban, kojem je vruće i kada pada kiša, a možda je iz klana MeKlaudovih?! Radi kao brmen u noćnom striptiz baru na ivici između pakla i realnosti...čekaju ga troje dece kući i žena bivša striptizeta, koju je pokupio u baru jedne noći pre 7 godina...
Domacica koja ide trbhom za kruhom,ali ce upoznati bogatog mladica koji ce joj pruziti sve sto joj nedostaje u zivotu,i vise nece morati da cisti okrutnoj gazderici kucu i da nakon radnog vremena prodaje cvece na ulici vec ce uzivati ali postoji neka tajna koju ona nosi u sebi...nastavak sutra u 15h na tv pinku u seriji *tuzna marsila*
Devojka koja obožava da ucenjuje ljude i živi od toga i to jako uspešno tj. sve dok jednog dana je ne otkriju i ona se da u beg. Tada ona pobegne na neko napušteno ostrvo na kojem upozna lika koji je igrom slučajnosti isto tako dospeo na to ostrvo. Ona shvati da je on čovek njenih snova i oni odu u Španiju i tamo se venčaju...