IN < - Izmene Pravilnika Burek Foruma ~ 02. april 2012. - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: Anea :
U cilju poboljsanja rada foruma i kvaliteta diskusije, odlucili smo se za par izmena Pravilnika koje ce, nadamo se, pomoci u nastojanju da nam boravak na Burek Forumu bude sto prijatniji.

Od danas vaze sledece izmene:

uvodi se privremeni ban u duzini od 7 dana, kao i mogucnost da clanovi Tima izreknu sankciju privremenog bana u duzem trajanju ukoliko procene da je to neophodno;ukoliko clan bude banovan 5 puta, sledeci put ce automatski biti trajno banovan bez obzira na duzinu trajanja privremenih banova;trajni ban je moguce izreci i u slucaju da clan koristi skriptu za automatsko postavljanje tema i poruka ili slican program kojim se ugrozava rad Burek Foruma
Podsecam clanove da u slucaju privremenog bana nije dozvoljeno otvaranje novih naloga, jer rizikuju da svi nalozi budu trajno banovani i da im se pristup forumu ogranici i na druge nacine.

Javne rasprave oko duzne i razloga banovanja ili uvrede clanova Tima u temama nece biti tolerisane. Ukoliko zelite da se informisete o tome zasto je neko banovan, predlazem da posetite temu Korisnici kojima je onemogucen pristup forumu.

Clanovi Tima Burek Foruma ce od sada revnosnije primenjivati pravilo da u slucaju medjusobnih sukoba obe strane u sukobu dobijaju meru privremenog (ili trajnog) bana.

Takodje, molim vas da sve nepravilnosti prijavljujete putem opcija Prijavi moderatoru ili Prijavi privatnu poruku administratoru, posto se zbog ogromnog broja tema i poruka moze desiti da clanovi Tima Burek Foruma na vreme ne primete problematicnu poruku, a i to je nacin na koji mozete da nam pomognete da od ovog Foruma napravimo mesto prijatno za sve.

Sa ostatkom Pravilnika Burek Foruma mozete se upoznati putem sledeceg [linka].


> Odgovori
^ Povratak na viši nivo