Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 09:07:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ženski put kroz raskid  (Pročitano 572 puta)
15. Sep 2008, 09:59:37
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Dok se muškarci oporavljaju od raskida na najdestruktivnije moguće načine, od agresije preko poziva bivšoj u stanjima pijanstva do odlazaka u kladionice, žene to rade sasvim drugačije. Prvi dan posle raskida sleduje doza plakanja, u prvoj nedelji traže se opravdanja, posle mesec dana dame su spremne da za sve okrive sebe, a šest meseci posle raskida dešava se da žene počnu da se zatvaraju u sebe. Istina je da mi dostižemo emotivnu ravnotežu godinu dana pre žena i da se relativno brže od njih vraćamo u stabilno stanje, ali je takođe istina da ni njima ni nama nije lako da osetimo spremnost i ponovo zaplivamo u bazenu s ribama. Jedino što nas definitivno razlikuje jesu sredstva koja biramo mi i sredstva koje biraju one.

U redu - žene i inače više plaču od nas. I najveći broj žena se bolje oseća posle tog čina. Ono o čemu mi treba da vodimo računa, ako smo u ulozi onoga koji ostavlja, jeste to da ne dopustimo njenim suzama da utiču na promenu odluke. U slučaju da je ona ta koja je raskinula, njene suze nisu dokaz da će se predomisliti. Isto kao i mi, žene se posle raskida veze okružuju prijateljima. Ali dok nama više prija aktivniji koncept druženja, ženama je potrebno da u bliskom okruženju pričaju o svom emotivnom stanju, koje je, razumljivo, rastrojstvo većih ili manjih razmera. Kako mi izgledamo u tim razgovorima? Loše. Seksualno umeće nam je diskutabilno, sve naše greške tretiraju se kao fatalne, a tajne koje ste mislili da neće podeliti ni sa kim podeliće sa svima. Njeni prijatelji nas nikada više neće gledati istim očima. Umesto pozdrava dobijaćemo poglede pune optužbi i hladno držanje.

Što se tiče zatvaranja u sebe, kod žena taj magloviti koncept kraja ume da bude naglašen. Može se desiti i da vam kaže kako vas nikada nije ni volela, ili da se ponaša kao da joj je bolje bez vas. Bez obzira na to koji cilj žele da ostvare takvim ponašanjem, tu igru treba zaustaviti - i to ljubaznošću. Poželite joj sve najbolje.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
a šest meseci posle raskida dešava se da žene počnu da se zatvaraju u sebe.

aman, pa ispade da je sve gore sto vrijeme vise prolazi  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 
A sta ako zena raskine i onda u medjuvremenu nadje nekog novog?!Onda bi trebalo da sva ova teorija pada u vodu ili...?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
A ovo je neka teorija ?  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 
A ovo je neka teorija ?  Smile

Zaboravih navodnike kod teorije..do mene je... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 09:07:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: put enski raskid kroz

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.