Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blair Witch  (Pročitano 1727 puta)
16. Jul 2004, 21:10:13
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
BLAIR WITCH
S obzirom da je ovaj film toliko buke podigao u razvijenom svjetu, evo ja sam malo kopao po sajtovima, stranim novinama i chat-room-sima i saznao sta se to dodjavola ( ili do vjestice) dogadja u tom filmu i oko njega.

RADNJA:Dvoje studenata ( nisam siguran jesu li zavrsili studije ili su jos studenti ) su culi za pricu o Blair vjesticama iz istoimenog gradica u Americi. Odlucili su da istraze mjesto i pokusaju skuziti sta se to desavalo tamo, posto su navodno te vjestice vrsile zrtvovanja ljudi. Ponjeli su sa sobom kameru i krenuli da rade dokumentarac. Sve se odvija u sumi pored gradica, i u tripu je Twin Peaks-a. U toku snimanja nestanu, a neko vreme poslje filmski materijal koji su napravili pronadju neki ljudi u sumi i to je ono sto vidimo u ovom filmu.

FRKA 1:Glumci u filmu ( 3 kom. ) su prije sklapanja ugovora, morali potpisati da su spremni na maltretiranja od strane razisera fimla ( 2 kom. ) sto su im ovi i redili za vreme snimanja, a sve u svrhu da se postigne autenticnost u scenama skicanja i prstavljivanja. Sve ono sto vidimo u fimu je realno, ali nije. Mislim zaista glumci vriste jer su ih pustili da tumaraju sumom, pa su se onda skrivali iza drveca i plasili ih. Do jaja. ( Ovo nije reklama ).

FRKA 2:Prizemni i normalni covjek- serif grada u kom je sve snimano je popizdio jer su gomile ljudi dosle ove godine za vreme Heloweena u to mjesto i divljali, a tu zive mirni i povuceni ljudi. Serif smatra da im sve to uopste ne treba, ali neki od stanovnika nisu tog misljenja jer su se poceli bogatiti prodavajuci gluposti vezane za film. I priprema se ( nisam siguran da sam ovo bas najbolje razumio ali je zanimljivo ) tuzba protiv filmadzija jer se u jednom kadru filma pojavljuje tabla na kojoj pise ime grada u kom je sve to snimljeno sto je olaksalo identifikaciju fanovima, tj. znali su gdje treba da dodju da bi dozivili Blair Witches. Skupa greska.

LOVA:Film je kostao 40 000 dolara, a za prvu nedelju prikazivanja zaradio je 25 miliona.

INTERNET:Za vreme snimanja filma, preko internet sajta www.blairwitch.com je podgrijavana vatra od strane autora filma koji su milionima klinaca opsjednutih hororom i hevi metalom pricali price o Blair Witch slucaju a onda i dozvolili neko vreme da se film gleda besplatno na sajtu. A neki moji prijatelji kazu da su to bile samo sekvence. Ja nisam is'o na sajt. Volim kad nisam potpuno upucen u stvar, pa mogu da izmisljam.

REAKCIJE PUBLIKE:Marilyn Manson bi vjerojatno rekao da je to nesto najeroticnije sto je vidio u zivotu, al neki moji prijatelji u Kanadi su vidili film i kazu da se nisu tako prepali jos od vremena kad je prije 15 goidna na TV-u isao serijal horor filmova i kad su pustali onaj film kad ona mala dodje na grob svoje mame i ova je rukom iz groba uhvati za suknjicu i onda se ona probudi u znoju, a moji se prijatelji nadju pod stolom. Ah, bas duhovito. Al kazu zaista da ih film proganja svakodnevno i da mnogo razmisljaju o istom i po danu i po noci. Ja sad ne znam dali da dozvolim svom mozgu da gubi vreme na takve stvari, a mozda na mene nece ni djelovati jer zivim u Srbiji.

VISE INFORMACIJA:Mozete pronaci na sajtu www.blairwitch.com, koji je oficijalni sajt, casopisima koji se bave globalnuim trendovima, jer ovo je ono sto tek dolazi a i zasjenilo je Star Wars, u koji je ulozeno mnogo vise para. Naravno za citaoce koji ne znaju engleski, nas nenaucno-ali-vrlo-popularni-i-do-zla-boga-zabavni casopis "Zona Su-mraka" u svom posljednjem broju nudi prilicno informacija o filmu. Ocekuje se intervju sa Miljom, Brankom i ostalim kumama koje vrlo dosta toga znaju o materijalu vezanom za ovu pricu. Javlja im se....

explored by
xiroxito
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Ali film je krajnje smesan Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Klasicna americka low budget produkcija, nisu navikli da rade tako, mi uzmemo malo para i napravimo munje i budu havarija Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
E to je tacno...ko moze jos bez para napraviti film,jos bude dobar (na stranu sto su se glumci posvadjali) pa mi,Srbi,Munje su ziv primer dobrog filma !!! Smiley  Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nema, to je taj mentalitet Smiley Mi cemo zainat da napravimo da valja  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.