Ostojic iz LDP -a, izjavio veceras u emisiji Replika, da su oni lobirali za nezavisnost Kosova i Crne Gore i da su Crnu Goru izboksovali i da ocekuju isto to za Kosovo!
Pravnici, da li ovde postoji krivicno delo Izdaje, tj. pozivanja na rusenje i aktivnosti na rusenju drzave i drzavnog poretka?
Nisam gledao.gledacu sutra pa onda komentar.a za sad samo da ako je to tacno nije iznenadjenje za mene.Oni su izdajnici svi do jednog svako u svom smislu
U tom slucaju sam izdajnik i ja koji sam dole ratovao 13 meseci,i znam dobro sta je Kosovo(a posebno Metohija)ljudi imaju muda da kazu ono sto je fakat,i sto ce biti,svidelo se to nama ili ne...
Nije stvar da li su oni nama bitni ili ne, oni su u svetu predstavljeni kao relevantni cinilac, zahvaljujuci sponzorima, i onda se stice utisak da Srbi ne znaju sta hoce. To je opasnost!
U tom slucaju sam izdajnik i ja koji sam dole ratovao 13 meseci,i znam dobro sta je Kosovo(a posebno Metohija)ljudi imaju muda da kazu ono sto je fakat,i sto ce biti,svidelo se to nama ili ne...
Jedna stvar je reci cinjenicno stanje, a nesto sasvim drugo kada otvoreno pozivas na odvajanje dela teritorije jedne suverene zemlje.