Ako bude transkript emisije procitacu pa cu ti reci. Tebi kao radikalu kill ne verujem. A ne mogu ni da gledam emisiju u repriznom terminu, jer sutra Mladi LDPa otpocinju kampanju, pa cete nas videti u gradu oko 1 Malo cemo prosetati do SPSa
[Edit by vlado85: Vrijedjanje zabranjeno pravilnikom Politickog ~ Geopolitickog foruma]
« Poslednja izmena: 10. Dec 2006, 14:20:12 od vlado85 »
Opet ja lazem? Hahaha! Dobro, aj zamisli da ne lazem, nego da govorim istinu(znam da je tebi tako ostrascenom to jako tesko, al potrudi se), pa mi odgovori.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ja podrzavam odvajanje 2 imliona albanaca iz nase drzave. od KiM nemamo nikakve ekonomske koristi. u svetinje ne mozemo da udjemo. ja potpuno podrzavam GSS ov plan za odvajanje KiMa.. njihov plan je mnogo bolji od bilo kog vladinog. imaju 10 tacaka koje moraju da se ispune da bi mi priznali KiM. plan je dobar i po Srbiju i po Srbe.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina