Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 10:38:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori u Sloveniji 21. septembra  (Pročitano 2226 puta)
30. Avg 2008, 08:49:11
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Izbori u Sloveniji 21. septembra

Ljubljana - Za parlamentarne izbore, koji će u Sloveniji biti održani 21. septembra prijavljen je do sada najmanji broj kandidatskih lista. Od ukupno 17 prijavljenih lista dve su koalicione, što znači da će na izborima učestvovati 19 parlamentarnih i vanparlamentarnih stranaka, ali ne u svim izbornim jedinicama.
Petnaest kandidatskih lista je uloženo u svih osam izbornih jedinica, a među njima su i sve parlamentarne stranke, kojih ima devet. Najnovija istraživanja slovenačkog javnog mnenja pokazuju da će se najveća izborna bitka voditi između dve najveće partije, vodeće Slovenske demokratske stranke (SDS) Janeza Janše i opozicionih Socijalnih demokrata (SD) Boruta Pahora.
Predsednici devet parlamentarnih stranaka su preksinoć imali prvo suočavanje na komercijalnoj Pop televiziji, a najveću pažnju posvetili su raspravi o tajkunima, socijalnim razlikama i siromaštvu. Anketa na kraju emisije je pokazala da je za gledaoce najuverljiviji bio Janez Janša (SDS), za njim predsednik stranke Za ozbiljno Gregor Golobič i Borut Pahor (SD). Beta

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Afera u Sloveniji
Janši mito od 21 milion evra
Autor: N. V. | Foto:Afp | 03.09.2008. - 06:36

Finska nacionalna televizija „Vaj-El-I“ optužila je u ponedeljak Janeza Janšu, premijera Slovenije, da je učestvovao u primanju mita od 21 miliona evra za kupovinu bornih vozila od finske firme „Patrija“. Janša je juče na vanrednoj konferenciji za štampu u Ljubljani kazao da se na tu kupovinu odlučila „prethodna vlada i Ministarstvo odbrane“ i da on u vezi s tim „nije pregovarao niti bilo šta potpisivao“.

Slovenački parlament je već ranije raspravljao o optužbama za korupciju u koje je pored Janše umešan i brigadir Dragan Bavčar, slikar Jure Cekuta, biznismen Valter Volf i Rudolf Lebana, savetnik „Patrije“ u Sloveniji. Prema informacijama do kojih je došla finska televizija, 21 milion evra je iz „Patrije“ poslato Volfgangu Ridlu, njenom istočnoevropskom predstavniku, a Ridl je zatim 8,3 miliona evra prosledio Valteru Volfu, 2,8 miliona evra Juri Cekuti i pet miliona evra Rudolfu Lebanu, koji su ga zatim predali krajnjem primaocu. Finska televizija nije obrazložila šta se desilo sa preostalih 4,9 miliona evra koji nisu prosleđeni kuririma. Svi navedeni su porekli umešanost u transakciju.
Slovenačka novinska agencija STA objavila je da „s obzirom na nezvanične dokumente koje je dobila ‘Vaj-El-I’, za zaključivanje posla u Sloveniji odlučujuće lice bilo je ‘J’, a prema pretpostavkama finske televizije radi se o premijeru Janezu Janši“.
Jorma Vitakorpi, bivši izvršni direktor „Patrije“ smenjen zbog optužbi za korupciju u Sloveniji i Egiptu, rekao je za finsku televiziju da su on i njegovi saradnici „sledili praksu koja je uobičajena u tim državama“.
Valentin Hajdinjak, portparol Vlade Slovenije“, za „Blic“ je naveo da su optužbe „apsurdne i potpuno lažne“, kao i da se mogu povezati sa približavanjem parlamentarnih izbora u Sloveniji 21. septembra“ i dodao da se Janša „nikada nije susreo s bilo kim iz ‘Patrije’“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
 Piše: Katarina Zorić, 05.09.2008. 13:57
Afera Patria
Janša na izvanrednoj sjednici parlamenta o optužbama za korupciju

Na izvanrednoj sjednici govorit će i premijer Janša koji želi ponoviti da su navodi kako je primio mito apsurdni i neistiniti te lansirani iz Slovenije kako bi ga se onemogućilo na parlamentarnim izborima koji se održavaju 21. rujna
Janša želi ponoviti da su navodi kako je primio mito apsurdni i neistiniti Janša želi ponoviti da su navodi kako je primio mito apsurdni i neistiniti Slovenski parlament raspravljat će u utorak na izvanrednoj sjednici o aferi Patria i optužbama na račun premijera Janeza Janše, odlučeno je danas na sjednici kolegija predsjednika parlamenta Franca Cukjatija.

Nakon što je televizija YLE u ponedjeljak objavila da postoje podaci prema kojima je proizvođač vojne opreme Patria, čiji je većinski vlasnik finska država, posao nabave 135 oklopnih transportera i pripadajućeg naoružanja za slovensku vojsku dobio pomoću nezakonitih provizija u ukupnom iznosu 21 milijun eura, te da je "mito" primio i sam slovenski premijer, izvanrednu sjednicu parlamenta najprije je zatražila jedna oporbena stranka, ali su onda za njezino sazivanje potreban broj potpisa prvi prikupili zastupnici vladajuće koalicije desnog centra.

Na izvanrednoj sjednici govorit će i premijer Janša koji želi ponoviti da su navodi kako je primio mito apsurdni i neistiniti te lansirani iz Slovenije kako bi ga se onemogućilo na parlamentarnim izborima koji se održavaju 21. rujna.

Slovenska vlada jučer je Finskoj poslala diplomatsku notu, tražeći objašnjenje, a najavila je i pokretanje sudske tužbe protiv finske televizije zbog iznesenih, a nedokazanih tvrdnji.

Socijalni demokrati (SD), čiji se predsjednik Borut Pahor smatra najozbiljnijim protukandidatom Janši za formiranje buduće vlade, priopćili su da se ne slažu s održavanjem posebne parlamentarne sjednice i kažu da je ona usmjerena u okretanje pažnje birača od pravih tema kojima bi se stranke morale posvetiti u kampanji. "To je politizacija cijelog slučaja kako bi se zaštitio Janez Janša i dobio besplatni termin na televiziji", izjavio je na sjednici kolegija zastupnik SD-a France Bevk.

Sudeći prema dvjema anketama, afera Patria nije dramatično promijenila odnos glavnih stranaka koje se bore za osvajanje 90 mjesta u parlamentu niti posebno oslabila Janšine šanse da dobije još jedan premijerski mandat.

Nacional

Sad je baš zanimljivo. Iskokaću kokice i gledati kako posle onog smrdljivog pedera i ovaj zlikovac polako pada ka vratima pakla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K510i
Bura u Ljubljani

LjUBLjANA - Slovenački parlament održao je vanrednu sednicu posvećenu aferi "Patrija", u kojoj je više slovenačkih zvaničnika, uključujući premijera Janeza Janšu, optuženo za korupciju za kupovinu finskih vojnih oklopnih vozila. Poslanici su nakon 11-časovne rasprave utvrdili da je Ministarstvo odbrane postupilo korektno na međunarodnom tenderu za kupovinu 135 vozila za slovenačku vojsku od kompanije "Patrija".
Ministarstvo odbrane je, međutim, pozvano da iskoristi antikorupcijsku klauzulu i poništi ugovor sa finskom kompanijom, vredan 278 miliona evra, ukoliko sumnje
o korupciji budu potvrđene. Poslanici su dali podršku državnom tužiocu i policiji u istrazi, dok je od vlade zatraženo da parlamentu prosledi izveštaje o toku dosadašnje istrage.
Slovenački premijer je demantovao optužbe, ističući da se njihovo iznošenje poklapa sa izbornom kampanjom u Sloveniji i da ima za svrhu da promeni njen tok. Janša je nagovestio da bi optužbe mogle da budu delo ljudi koji se pojavljuju u, proizvedenim skandalima od ranih devedesetih.
Upirao je prstom na bivšeg inspektora Draga Kosa, koji se sada nalazi na čelu Komisije za prevenciju korupcije, jednog od ljudi intervjuisanih u emisiji finske TV. Ministar unutrašnjih poslova Dragutin Mate je rekao da je Kos posetio finske istražitelje i "predao im određena dokumenta i objasnio određene činjenice". Parlament je pozvao Kosa da u roku od 24 časa objasni izjavu finskoj televiziji o korupciji u vrhu slovenačke vlasti i saopšti imena osoba za koje tvrdi da su mu pretile.

PROBUDILI SE
FINSKI istražitelj Kaj-Erik Bjerkvist koji se bavi slučajem potkupljivanja u fabrici "Patrija", juče je na državnoj TV Finske oštro kritikovao slovenačku policiju jer je kočila istragu. On je rekao da je finska policija odavno zatražila od slovenačke da "sasluša više slovenačkih državljana i predala spisak osumnjičenih", na šta se Ljubljana oglušila. Istražitelj je rekao da se slovenačka policija "probudila tek posle 450 dana otkako je Interpol po svetu razaslao informaciju o sumnjivim transakcijama u poslu Slovenije sa "Patrijom".

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Slovenija: Prvi podaci pokazuju pobedu Socijal-demokrata
Autor: Beta | 21.09.2008. - 20:45

Borut Pahor
Rezultati paralelnih izbora, koje su sprovele slovenačka nacionalna Televizija Slovenija i komercijalna Pop televizija pokazale su da pobedu Socijalnih demokrata Boruta Pahora nad Slovenskom demokratskom strankom Janeza Janše na današnjim parlamentarnim izborima.

Prema rezultatima Televizije Slovenija, Socijalni demokrati su osvojili 32 odsto glasova, a Slovenska demokratska stranka 28 odsto glasova.
Nastavak teksta ▼

Rezultati komercijalne Pop televizije pokazuju da su Socijalni demokrati pobedili sa 31,5 odsto glasova, a sledi Slovenska demokratska stranka sa 28 odsto glasova.
Premijer i predsednik Slovenskih socijalnih demokrata Janez Janša je nakon objavljivanja rezultata paralelnih izbora izjavio da ukoliko i konačni zvanični rezultati pokažu jednak odnosa snaga, čestita Borutu Pahoru.
Već sada je jasno da Socijalni demokrati u slučaju pobede neće moći sami da sastave vladu i da će zajedno sa levim partijama Uistinu (Zares) i Liberalno demokratskom strankom morati tražiti još jednu partiju, koja će s njima ući u koalicioni odnos.
Pahor je u večerašnjoj izjavi nakon objave rezultata odbacio mogućnost ulaska u koaliciju sa Janšinim Slovenskim demokratima.
U Sloveniji su večeras u 19 sati zatvorena biračka mesta na kojima su građani glasali na parlamentarnim izborima.

Blic

Nema goreg od Janeza Janše. Pod tim skotom i zemlji je teško.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Словенија: Пахорова СД побиједила тијесном већином
Словенија

Опозиционе Социјалне демократе Борута Пахора побиједили су тијесном већином на одржаним парламентарним изборима у Словенији владајућу Словеначку демократску странку (СДС) премијера Јанеза Јанше, саопштила je Државна изборна комисија, после пребројаних 99,97 одсто гласова.

Социјалне демократе освојиле су 30,5 одсто, а словеначке демократе 29,32 одсто гласова, јавила је словеначка агенција СТА.

СД заједно с партнерима у неформалној предизборној коалицији - странком Зарес која је добила 9,4 одсто и Либералним демократама (ЛДС) који су освојили 5,19 одсто гласова, имала би 43 од 90 посланичких места у парламенту, тако да ће за натполовичну већину у скупштини - 46 гласова, морати да тражи подршку још једне партије.

Према оцјенама коментатора, судбину нове владе одредиће Партија пензионера (ДеСУС), која је, према последњим резултатима, освојила седам посланичких мјеста, односно 7,44 одсто гласова.

Пахор вечерас није желео да прогласи изборну побједу, оцијенивши резултате "одличним", али уз ограду да треба сачекати коначни исход гласања.

Истовремено, Јанша није признао изборни пораз наглашавајући да је разлика у броју гласова сувише мала и да би могла да се промијени када пристигну гласови послати поштом и из дијаспоре.

RTRS

Da li Slovenija ima glasače na Floridi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K510i
SD - 29
SDS-28
Zares-9
DeSUS-7
SNS-5
SLS+SMS-5
LDS-5

Eto, tako u glavnom izgledaju rezultati. Opet su mrski penzioneri odlucujuci faktor(blago Hrvatima). Jansa skoro da vishe nema sa kim da pravi koaliciju. Bajuk i njegova "Nova Slovenija" su od 9% na proslim izborima dosli do 3.25%, SLS je izgubio 2 mesta, a i u koaliciji su sa Strankom mladih, koji mi ne deluju bas kao Jansini partneri. Zmago plemeniti je doziveo sudbinu radikala (ili obratno) jer mu se stranka raspala par meseci pre izbora, ali je ipak izgubio samo jedan mandat u odnosu na izbore '04. Otpadnicka "Lipa" osvojila je samo 1.82%.
E sad, sta se zaboga desilo sa Cedinom prijateljicom Katarinom Kresal? Uspela je (ne znam da li samo svojom krivicom) od stranke koja je 15 godina bila neprikosnovena vlast u Sloveniji, napravi pacijenta. Prvo se odvojilo jedno "levije" krilo i formiralo "Zares", zatim je prosle godine, cini mi se na Predsednickim izborima, Tone Rop bio tek treci u nikad slabijoj konkurenciji, i onda sad jos jedan debakl sa jedva 5%. Ja sam skloniji da za ovo vishe okrivim naseg dragog izvestioca Jelka Kacina inace bivseg predsednika LDS. Ko zna mozda na sledecim izborima za EURO parlament, vishe ne budemo ima li izvestioca.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Izgubi Jansa pobjedi ga kako su ga zvlai maneken  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Fala k... da je onaj manijak od Janshe ispushio... Zivo me zanima sta ce sad da radi Dimitrij Rupel  Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K510i
pa bice i dalje Ministar inostranih poslova. Predsednici dolaze i odlaze, Premijeri dolaze i odlaze, ali Rupel uvek ostaje Ministar inostrani. Mozes da pogledas da je za 18 godina, slovenacke nezavisnosti, Rupel 11 godina bio ministar.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Zato sam i pitao. On je najomrazeniji politicar u Sloveniji i najveci shampion u "presvlacenju" stranackih dresova. Pahor je budala ako mu produziti mandat.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 14:29:15 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat: sasaborg
Izgubi Jansa pobjedi ga kako su ga zvlai maneken Smile
Citat: ZvezdasBG
Fala k... da je onaj manijak od Janshe ispushio... Zivo me zanima sta ce sad da radi Dimitrij Rupel Smile
Smile
Slovenci su na izborima pokazali da ih više ne zanima vanjska politika D Rupela, barem što se nas susjeda tiče
Pobijedila je struja kojoj je dosta autokratske vlasti J Janše i pripadajućih kretena tipa Zmage Jelinčića i sličnih

U predizbornoj kampanji Boruta Pahora, nekoliko puta je rečeno da Slovenija želi dobre odnose s Hrvatskom i da neće nastaviti s kurvinskom politikom ucjenjivanja - jer, strateški interes Slovenije je ulazak HR u EU i pomicanje Schongenske granice   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Pa nije da podrzavamo promenu vlasti iz istih razloga, ali ajd Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pa nije da podrzavamo promenu vlasti iz istih razloga, ali ajd Smile
Smile Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
Nisam ni očekivao podršku, ali pričam samo činjenice - a takve su kakve su .. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K510i
U predizbornoj kampanji Boruta Pahora, nekoliko puta je rečeno da Slovenija želi dobre odnose s Hrvatskom i da neće nastaviti s kurvinskom politikom ucjenjivanja - jer, strateški interes Slovenije je ulazak HR u EU i pomicanje Schongenske granice   Smile Smile
Da i slovenci su bas zbog toga glasali za njega.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 10:38:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.