Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mamut li je, Draža li je - Homen i Gavrilović u dilemi  (Pročitano 666 puta)
10. Jun 2009, 16:46:11
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
U vezi sa najvećom srpskom antropološko-istorijsko-nacionalnom akcijom "Pronađimo čiču", e-novine vam ekskluzivno donose transkript tajnih telefonskih razgovora između Slobodana Homena, državnog sekretara u Ministarstvu pravde i Slobodana Radovanovića, vršioca dužnosti republičkog tužioca koji je na čelu državne komisije zadužene za gorepomenutu akciju
Prisluškuje: Vuk Dedić

Homen: Halo, ko je to?
Radovanović: Ja sam, šefe.
Homen: Pa dobro, majku mu, što mi ne javljaš.
Radovanović: Šta?
Homen: Pa da ste ga iskopali. Zar treba da se brukam pred novinarima koji me zovu da prokomentarišem iskopavanje, a ja ni ne znam. Znači iskopali ste ga?
Radovanović: Jesmo, jesmo.
Homen: I, kakav je?
Radovanović: Lepo očuvan. Ko bi rekao posle tolikih godina.
Homen: Pa šta, samo po koja koska ili...?
Radovanović: Ma ne, očuvan skroz. Kao mumificiran. Celo telo.
Homen: E, pa nije ni čudo. Bio je svetac za života, a sveci se ne raspadaju, to je opšte poznata stvar.
Radovanović: Kako vi kažete. Kažem vam skroz očuvan sa sve surlom i kljovama.
Homen: Slušaj, nemoj da se zajebavaš sa srpskim svetinjama! Ima neko da nahvata ovaj razgovor pa da ispadnemo smešni u transkriptu. Đeneral jeste imao malo veći nos, ali ne može se reći da je surla.
Radovanović: Đeneral?
Homen: Pa đeneral, naš Draža.
Radovanović: A vi mislili da smo mi pronašli Dražu...?
Homen: Pa nego koga ste pronašli?
Radovanović: Mamuta.
Homen: Molim?
Radovanović: Mamuta, znate valjda šta su mamuti?
Homen: Mamu i ja tebi bezobraznu. Mene si našao da zajebavaš!
Radovanović: Ma ne zajebavam, stvarno smo pronašli i iskopali pravog mamuta starog oko milion godina.
Homen: Aaaa... Znači nema Draže?
Radovanović: Nema.
Homen: A mamut kažeš – očuvan?
Radovanović: Ceo. Poslali smo uzorak tkiva na DNK analizu.
Homen: Odlično. Utvrdite da li je mamut bio Srbin.
Radovanović: Pa ne može mamut da bude Srbin.
Homen: Može, bre. Ako su DS i SPS zajedno u vladi, onda ništa nije nemoguće.
Radovanović: Ali mnogo je – mamut pa Srbin.
Homen: Znam, znam, ali sad kad se digla tolika dreka oko potrage za Dražinim grobom moramo narodu da bacimo neku kosku. A pošto nema Dražinih, poslužiće i taj mamut. Znači, ispitajte mamutov DNK i pokušajte da nađete neku vezu sa srpskim DNK. Ionako naučnici kažu da su razlike među vrstama kad je u pitanju DNK veoma male. Vidi one izdajničke e-novine, tu je onaj Hrvat, čupavac nešto objašnjavao oko toga
Radovanović: Vi čitate e-novine?
Homen: Ama jok, bre. Javilo mi iz Službe.
Radovanović: I šta onda? Mislim kad utvrdimo da je mamut Srbin?
Homen: Onda će Šapke i ekipa da naprave kampanju u kojoj ćemo objasniti da je taj mamut dokaz da su Srbi živeli na ovim prostorima još pre milion godina. Pozvaćemo se još na primer na grb sa dvoglavim orlom i uzeti mamuta kao posredan dokaz da su u to vreme postojali dvoglavi orlovi, što opet dokazuje da su Srbi najstariji narod jer pamte dvoglave orlove, razumeš.
Radovanović: Ne baš.
Homen: Samo ti uradi kako sam ti rekao. Ajde zdravo.

Nakon nekoliko minuta.
Homen: Da, ko je?
Homen: Šta je sad? Da niste ipak našli Dražu?
Radovanović: Nismo.
Homen: Pa šta je onda?
Radovanović: Ma muči me onaj DNK.
Homen: Šta s njim
Radovanović: Šta ako se ispostavi da mamut nije Srbin?
Homen: Pa sam si rekao da mamut ne može da bude Srbin
Radovanović: Sad ništa ne razumem.
Homen: Ma zajebavam te. Reci, šta te muči?
Radovanović: Šta ćemo ako se DNK mamuta ne poklapa sa srpskim?
Homen: Ništa, dok stignu nalazi zaboraviće se mamut, a iskopaćemo nešto drugo. Kako je krenulo, možda pronađemo naftu ili nalazište dijamanata.
Radovanović: Znam, šefe, ali šta ako se recimo DNK mamuta poklopi sa DNK nekog drugog naroda?
Homen: Kog drugog naroda, šta lupetaš? Pazi, mi ne ekspliciramo, ali i ne odustajemo od teze da su Srbi najstariji narod, jel razumeš? Mi smo sa Slobinim vremenom raskrstili, ali ga se ne odričemo. Ipak je to deo naše istorije. Ako smo iskopali čoveka, onda je to sigurno Srbin. U suprotnom, u pitanju je običan, anacionalni mamut.

Našao si Dražu? Baci kosku: Poruka Slobodana Homena Slobodanu Gavriloviću

Srpska iskopavanja
Objavljeno: Sre, 10. 06. 2009. 14:19
PROVERENO, DRAŽA NJET
Provereno, Draža njet
Mamut li je, Draža li je: Homen i Gavrilović u dilemi
PHOTO: STOCK
U vezi sa najvećom srpskom antropološko-istorijsko-nacionalnom akcijom "Pronađimo čiču", e-novine vam ekskluzivno donose transkript tajnih telefonskih razgovora između Slobodana Homena, državnog sekretara u Ministarstvu pravde i Slobodana Radovanovića, vršioca dužnosti republičkog tužioca koji je na čelu državne komisije zadužene za gorepomenutu akciju
Prisluškuje: Vuk Dedić

Homen: Halo, ko je to?
Homen: Pa dobro, majku mu, što mi ne javljaš.
Radovanović: Šta?
Homen: Pa da ste ga iskopali. Zar treba da se brukam pred novinarima koji me zovu da prokomentarišem iskopavanje, a ja ni ne znam. Znači iskopali ste ga?
Radovanović: Jesmo, jesmo.
Homen: I, kakav je?
Radovanović: Lepo očuvan. Ko bi rekao posle tolikih godina.
Homen: Pa šta, samo po koja koska ili...?
Radovanović: Ma ne, očuvan skroz. Kao mumificiran. Celo telo.
Homen: E, pa nije ni čudo. Bio je svetac za života, a sveci se ne raspadaju, to je opšte poznata stvar.
Radovanović: Kako vi kažete. Kažem vam skroz očuvan sa sve surlom i kljovama.
Homen: Slušaj, nemoj da se zajebavaš sa srpskim svetinjama! Ima neko da nahvata ovaj razgovor pa da ispadnemo smešni u transkriptu. Đeneral jeste imao malo veći nos, ali ne može se reći da je surla.
Radovanović: Đeneral?
Homen: Pa đeneral, naš Draža.
Radovanović: A vi mislili da smo mi pronašli Dražu...?
Homen: Pa nego koga ste pronašli?
Radovanović: Mamuta.
Homen: Molim?
Radovanović: Mamuta, znate valjda šta su mamuti?
Homen: Mamu i ja tebi bezobraznu. Mene si našao da zajebavaš!
Radovanović: Ma ne zajebavam, stvarno smo pronašli i iskopali pravog mamuta starog oko milion godina.
Homen: Aaaa... Znači nema Draže?
Radovanović: Nema.
Homen: A mamut kažeš – očuvan?
Radovanović: Ceo. Poslali smo uzorak tkiva na DNK analizu.
Homen: Odlično. Utvrdite da li je mamut bio Srbin.
Radovanović: Pa ne može mamut da bude Srbin.
Homen: Može, bre. Ako su DS i SPS zajedno u vladi, onda ništa nije nemoguće.
Radovanović: Ali mnogo je – mamut pa Srbin.
Homen: Znam, znam, ali sad kad se digla tolika dreka oko potrage za Dražinim grobom moramo narodu da bacimo neku kosku. A pošto nema Dražinih, poslužiće i taj mamut. Znači, ispitajte mamutov DNK i pokušajte da nađete neku vezu sa srpskim DNK. Ionako naučnici kažu da su razlike među vrstama kad je u pitanju DNK veoma male. Vidi one izdajničke e-novine, tu je onaj Hrvat, čupavac nešto objašnjavao oko toga
Radovanović: Vi čitate e-novine?
Homen: Ama jok, bre. Javilo mi iz Službe.
Radovanović: I šta onda? Mislim kad utvrdimo da je mamut Srbin?
Homen: Onda će Šapke i ekipa da naprave kampanju u kojoj ćemo objasniti da je taj mamut dokaz da su Srbi živeli na ovim prostorima još pre milion godina. Pozvaćemo se još na primer na grb sa dvoglavim orlom i uzeti mamuta kao posredan dokaz da su u to vreme postojali dvoglavi orlovi, što opet dokazuje da su Srbi najstariji narod jer pamte dvoglave orlove, razumeš.
Radovanović: Ne baš.
Homen: Samo ti uradi kako sam ti rekao. Ajde zdravo.

Nakon nekoliko minuta.
Homen: Da, ko je?
Homen: Šta je sad? Da niste ipak našli Dražu?
Radovanović: Nismo.
Homen: Pa šta je onda?
Radovanović: Ma muči me onaj DNK.
Homen: Šta s njim
Radovanović: Šta ako se ispostavi da mamut nije Srbin?
Homen: Pa sam si rekao da mamut ne može da bude Srbin
Radovanović: Sad ništa ne razumem.
Homen: Ma zajebavam te. Reci, šta te muči?
Radovanović: Šta ćemo ako se DNK mamuta ne poklapa sa srpskim?
Homen: Ništa, dok stignu nalazi zaboraviće se mamut, a iskopaćemo nešto drugo. Kako je krenulo, možda pronađemo naftu ili nalazište dijamanata.
Radovanović: Znam, šefe, ali šta ako se recimo DNK mamuta poklopi sa DNK nekog drugog naroda?
Homen: Kog drugog naroda, šta lupetaš? Pazi, mi ne ekspliciramo, ali i ne odustajemo od teze da su Srbi najstariji narod, jel razumeš? Mi smo sa Slobinim vremenom raskrstili, ali ga se ne odričemo. Ipak je to deo naše istorije. Ako smo iskopali čoveka, onda je to sigurno Srbin. U suprotnom, u pitanju je običan, anacionalni mamut.
-.-PHOTO: KONTRAFOTO-.-Našao si Dražu? Baci kosku: Poruka Slobodana Homena Slobodanu Gavriloviću
Našao si Dražu? Baci kosku: Poruka Slobodana Homena Slobodanu Gavriloviću
PHOTO: KONTRAFOTO

Radovanović: Razumem, ali znate da se ovi Šiptari busaju da su došli na Balkan pre nas pa... mislim, šta ako se ispostavi da je mamut Šiptar?
Homen: Aaauuuuu... O mamu mu i mamutu, kako nam podriva spoljnopolitičke napore. I to sad kad Međunarodni sud treba da donese odluku da je Kosovo Srbija. A da ga ponovo zakopamo i pravimo se ludi? Kao greška, iskopali kravu pa mangupi podmetnuli kljove.
Radovanović: A, surla?
Homen: Pa luda krava, jebiga.
Radovanović: Šefe, grdosija je veličine slona i slikali su je strani fotoreporteri.
Homen: E, onda nam nema spasa. Pozvaću čika Dobricu. Ako nas on ne izvuče – niko neće. Zvaću te kasnije.

Nakon pola sata.
Radovanović: Da?
Homen: Ja sam. Slušaj, imam rešenje. Uradite DNK analizu, pa ako je Srbin onda po ranijem dogovoru. A ako je Šiptar, onda imamo drugu priču. Treba da ga proburaziš nekim mačem nekoliko puta.
Radovanović: Molim?
Homen: Samo slušaj. Dakle, proburaziš ga par puta mačem ili još bolje oficirskom sabljom Vojske Srbije, a onda ide druga priča: još su pre milion godina šiptarski mamuti napadali miroljubivi srpski narod koji se junački branio od najezde tog taloga ili kako ono beše.
Radovanović: Vidi se da ste razgovarali sa čika Dobricom.
Homen: Čika Dobrica je zakon.
Radovanović: Vala jeste.
Homen: Znači, sve ti je jasno?
Radovanović: Jasno.
Homen: Ajde sad, nastavi. I tražite čiču i dalje. Pa nije valjda u zemlju propao.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.