Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Glasanje
Pitanje: Koja TV voditeljka ili spikerka ili prezenterka je tokom 2021. godine bila najatraktivnija (na svom radnom mestu i na društvenim mrežama)?

Glasanje završeno: 31. Dec 2021, 17:13:03

Marina Buljovčić
0%  (0)
Teodora Čelebić
1.9%  (2)
Anđela Đurašković
2.8%  (3)
Marija Egelja
0%  (0)
Svetlana Grubor
5.6%  (6)
Jovana Joksimović
8.3%  (9)
Irena Jovanović
0.9%  (1)
Milica Jovanović
0.9%  (1)
Lidija Kljajić
0%  (0)
Katarina Korša
0%  (0)
Dragana Kosjerina
9.3%  (10)
Sanja Kužet
5.6%  (6)
Milena Lazarević
0%  (0)
Sanja Lubardić
3.7%  (4)
Sanja Marinković
0%  (0)
Bojana Marković
0%  (0)
Marina Matijević
0%  (0)
Ivana Milenković
24.1%  (26)
Nataša Miljković
1.9%  (2)
Maja Nikolić
0%  (0)
Dajana Paunović
0.9%  (1)
Kristina Radenković
0%  (0)
Marija Savić Stamenić
1.9%  (2)
Senka Stanković Njaradi
0.9%  (1)
Gordana Stijačić
1.9%  (2)
Marijana Tabaković
0%  (0)
Ivana Tatomir Čkonjević
0%  (0)
Slađana Tomašević
0.9%  (1)
Biljana Vraneš
0.9%  (1)
Irina Vukotić
25.9%  (28)
neka TV cica van ove liste
1.9%  (2)
Ukupno glasova: 108
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbor Naj TV Cice (na televizijama u Srbiji) za 2021. godinu  (Pročitano 7905 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Zastava
Samo napred sto se mene tice, da si hteo mogao si to napraviti a ne napraviti sto i ja + vaditi voditeljke iz naftalina...

Pa, ti zaista ne možeš da se samosavladaš!

Pa, zar nije Dušica Spasić sa tvoje liste iz naftalina, pre neko bilo ko sa moje liste.   Smile

Da si hteo, mogao si najširoj javnosti izneti svoj plan za glasanje... saslušati poneku sugestiju, predlog...

Posebnu anketu, sličnu tvojoj sam postavio samo da ti malo pokažem da nisu svi Burek posetioci pitome ovčice i puka dekoracija za... na primer tebe.

Neki su mi se već javili da mi kažu kako si (valjda proletos ili letos) kritikovao sistem glasanja kada je bila neka anketa o najatraktivnijim nogama. Nisam tu bio uključen. Kažu mi da si ono što si tada kritikovao sada upravo ti uradio. Ne znam, nisam to pratio, naravno da neću sada kopati po arhivi... 

Smile

« Poslednja izmena: 25. Dec 2021, 19:21:13 od Van der Gojko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 3282
Zastava
Samo napred sto se mene tice, da si hteo mogao si to napraviti a ne napraviti sto i ja + vaditi voditeljke iz naftalina...

Pa, zar nije Dušica Spasić sa tvoje liste iz naftalina, pre neko bilo ko sa moje liste.   Smile

Da si hteo, mogao si najširoj javnosti izneti svoj plan za glasanje... saslušati poneku sugestiju, predlog...

Posebnu anketu, sličnu tvojoj (ali suštinski kvalitetniju!) sam postavio samo da ti malo pokažem da nisu svi Burek posetioci pitome ovčice i puka dekoracija za... na primer tebe.

Smile

Trebi treba plan glasanja za anketu..  Smile  Decko blamiras se, i necu ti vise davati na znacaju, vozdra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Zastava

Posebnu anketu, sličnu tvojoj (ali suštinski kvalitetniju!) sam postavio samo da ti malo pokažem da nisu svi Burek posetioci pitome ovčice i puka dekoracija za... na primer tebe.

Smile

Trebi treba plan glasanja za anketu..  Smile  Decko blamiras se, i necu ti vise davati na znacaju, vozdra  Smile

Ćao Maleni, vrati se u kombi i organizuj svoje glasače.
Obavezno neka mobilnim telefonom ufotkaju za koga su glasali, da ne bude da su te ispalili.

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Na Baltazarovoj anketi sam glasao za Irinu i Ivanu Milenkovic jer su one najvise pokazale u ovoj godini, a ovde cu za Kosjerinu jer je tip ankete drugaciji, ona je meni "naj cica" uvek bila i bice i ako nije dominirala bog zna sta ove godine.

Ali i ja razmisljam da pokrenem svoju anketu za " Najjebozovnjiju voditeljku" jer....

......gde je Nina Radulovic za boga miloga? Jedna od najatraktivnijih voditeljki ? Nema ni prelepe Maje Manojlovic !? Nisam siguran da sam video ni Oliveru Jovicevic .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Zastava
Na Baltazarovoj anketi sam glasao za Irinu i Ivanu Milenkovic jer su one najvise pokazale u ovoj godini, a ovde cu za Kosjerinu jer je tip ankete drugaciji, ona je meni "naj cica" uvek bila i bice i ako nije dominirala bog zna sta ove godine.

Ali i ja razmisljam da pokrenem svoju anketu za " Najjebozovnjiju voditeljku" jer....

......gde je Nina Radulovic za boga miloga? Jedna od najatraktivnijih voditeljki ? Nema ni prelepe Maje Manojlovic !? Nisam siguran da sam video ni Oliveru Jovicevic .

Dobro došao, prijatelju!   Smile

Šteta što nisu svi glasači kao ti - da daju makar minimalno obrazloženje zbog čega su glasali baš za cicu za koju su glasali...

Nina Radulović - jednostavno nisam stigao da proverim da li je uopšte bila aktivna tokom 2021. godine.
Njenu temu ne pratim, nisam to znao napamet, vremena nisam imao neograničeno... eto, možda sam se o nju ogrešio.

Maja Manojlović - njen sam veliki obožavalac! Ako bih pravio top listu TV cica u poslednjih 15 godina, vrlo verovatno bih je rangirao negde u prvih 5. Zaista mislim da je Premium mačka. Ali budale sa TV Pink su je bacile na spikersko zaduženje i stoga ona praktično ništa nije pokazala. Doduše, pred kraj godine je otvorila Instagram profil i tamo već ima izvanrednog materijala. Hajde da se nadamo da će se u 2022. godini "vratiti na velika vrata".

Olivera Jovićević. Radila je samo u prvoj polovini godine. Na Instagramu je objavila da zbog zdravstvenih problema ide na pauzu "do daljnjeg"... Kod nje kvari uživanje to što je facu totalno remontovala - to je sada isključivo veštački materijal - "savršeno", al... to ne volim, zaista. Glasam za prirodno, pa neka je i pomalo ostarelo - niko ne može biti večno tinejdžerski mladolik.

Da pokreneš i ti anketu - pa, zašto da ne?!
Pa, nisi ti "gori" od nekog Baltazara i od nekog Gojka!
Nisi ni Burek član sa manje prava od drugih.

Iskreno, ne bih dangubio sa organizacijom ove ankete, da se nije desilo to što se desilo:
samovolja, bahatost, uzurpacija... ha, ha...
kao što se Elektroprivreda Srbije usrećila kad je počeo da je vodi onaj buzdovan Milorad Grčić,
tako smo mi ovde na Burek forumu doživeli da glavnu reč preuzme naš "vlasnik pečenjare".

E, tu sam već morao da odreagujem!

Smile

« Poslednja izmena: 26. Dec 2021, 11:51:27 od Van der Gojko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 547
ja svuda i u svakoj anketi glasam za Kosijerinu ,jednostavno joj nema  ravne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Zastava
ja svuda i u svakoj anketi glasam za Kosijerinu ,jednostavno joj nema  ravne

To je pravi obožavalac - svaka čast!   Smile

Mogli su je uzeti da bude Sofka u ovoj seriji "Nečista krv" što se upravo prikazuje?   Smile
« Poslednja izmena: 26. Dec 2021, 18:48:35 od Van der Gojko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Zastava

Smile

Evo ga!

Prvi, ali (do kraja glasanja) verovatno ne i jedini.

Jedan glasač se opredelio za opciju "neka TV cica van ove liste".

Smile    Eto dokaza koliko je besmisleno (nekolegijalno i nedemokratski)
           za ovakav izbor davati bilo kakvu listu...

Smile

« Poslednja izmena: 26. Dec 2021, 22:59:17 od Van der Gojko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Novi Sad
mob
Nokia 
Ne mogu da verujem da niko nikad na nikakvu listu ne stavi Bojanu Ristivojevic Smile
Bojana je picka vrh,bespravno je zapostavljena Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Mnogo "krompirova" pored imena kandidatkinja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.