Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 08:42:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako se ponasati prema snajki  (Pročitano 5770 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
A jeste imali vi neki odnos pre nego sto je od devojke postala snajka? Povrsno poznanstvo, u kom smislu?

Kako funkcionisete sa sinom, da li mozda ima svrhe sa njim pricati o tome?

Koliko godina oni uopste imaju i koliko dugo se znaju?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Izgleda da sam ja jedan od izroda koji nema distancu prema svekrvi i vice versa.  Smiley Elem, izgleda da je najveci problem kod tih odnosa zajednica, pa bi bilo lepo da im pomognete (vi i njeni) da se osamostale. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
lepo je sve ovo sto navodite kako da se ponasam ali problem je u njoj sto ona ne pokazuje bar malo da hoce da se uklopi u nas nacin zivota.moj sin ima 25 god a ona 22 i zabavljali su se godinu ipo a za to vreme je ona dolazila samo povremeno tako da se nismo nesto druzile. za spavanje sam stvarno napisala da spava koliko hoce jer znam da se i meni spavalo kao njoj sada. ja znam da ja i ona nemozemo da budemo drugarice ali da imamo neki drugaciji odnos a ne kao svekrva i snajka. kad je dosla predstavljala me kao svekrvu njenim drugaricama ali mene ta rec asocira na neku babarogu a ja to necu da budem.koliko puta se preispitujem da li gresim negde i sve se nadam da joj treba vremena da se prilagodi. za dva meseca pravimo svadbu a posle toga idu da zive sami.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Mozete li nasamo popricati sa sinom o tome?

Objasniti da bi prosto zelieli da imate malo ljudskiji, prisniji odnos.. nista poseno, ali da sad nekako osecate tenziju koja nije dobra, a da nema razloga za tako nesto...

Verujem da bi njegova uloga tu mogla da bude kljucna, narocito ako imate zaista dobar odnos Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Pregurajte ta dva meseca i spremite se za unucice... Ako nece da se druzi, nece...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Iskreno nisam za varijantu mešanja sina u bilo šta...
A kako da te predstavi, ako joj jesi svekrva?
"...bar malo da hoce da se uklopi u nas nacin zivota." Vaš način života... upravo što sam pominjala - naš, vaš, moj, tvoj način... I šta ti uopšte znači da se uklopi? Ignoriše vas, ne jede što i vi, svađa se... šta?
Što kaže Anea ako neće da se druži, neće... ne možeš je naterati, možeš biti ljubazna, možeš biti čovek, možeš učiniti šta je u tvojoj moći da lagano otklanjaš tu napetost i ako to radiš ne grešiš nigde, a vremena joj svakako treba posebno jer kako si pomenula nije tako često dolazila ranije kod vas
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Vi sa vase strane budite korektni i budite, na prvom mestu covek, pa ako i dodje do nekog konflikta, vasa ce savest biti mirna.

Ne pokusavajte da joj idete niz dlaku; zivite svoj zivot i gledajte svoja posla, ali ne budite frustrirani njenin nedostatkom saradnje. To je njen izbor i njeno pravo, a koliko se vi sa tim slazete, mozda i nije presudno.

Kao sto rekoh, budite korektni, i sa vase strane problema nece biti. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Prva recenica ove teme sve govori "prije mjesec dana sam ozenila sina"... valjda se on sam ozenio... ili ga ipak mama ozenila... mislim da ovo sve govori
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

...umetnost je dodirnuti visine gazeci po dnu....

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 16146
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile  Ja sam snaja, al` kakva...  Smile pojma nemam, nadam se korektna.
Zivim ulaz do svekra i svekrve i iz mog iskustva treba vremena da prodje da bi se kockice slozile, ne moze se za mesec dana sud donositi.
Moja svekrva je ok zena, mozda se malo i mesala i trpala nos gde joj nije mesto, ali pitanje je gde njoj nije mesto?
Sad kad imam sina i cerkicu jasno mi je da i ona voli svoje dete i zeli sve najbolje, treba uzeti u obzir sve, sagledati situaciju iz vise uglova.
Sigurno je vise puta progutala knedlu od mene i vise puta precutala, i sad mogu da kazem da imam dobru i snaznu svekrvu, baku svojoj deci.
Malo vise tolerancije i fleksibilnosti i sve ce da bude ok  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 08:42:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.