spam - moje shvatanje - besmislene poruke, koje za cilj nemaju nista drugo do gomilanja brooja poslatih poruka da bi se dobio avatar. Ili, u grugom slucaju, neki oglasi ili slicno...
Dobro sme da se spamuje kada su neke vesti u pitanju. Npr. u forumu Film. Top Tema Zanimljivosti. Tu se vesti, zbog preglednosti mogu pisati u različitim postovima. Barem sam ja tako shvatio
Ko kontrolise moderatore kako i dali ispravno postupaju i dali postoji takva procedura ili nepri zakljucavanju jedne teme ! Ljudi su i oni grese ili mislis da su nepogresivi! Hvala na odgovoru !
Ona je izbacena jer je obrisala temu iako je jasno receno vise puta da to ne radi. A to sto ponasala neprihvatljivo poslednjih meseci, nakon naseg raskida je samo punilo casu. Nju je banovao moj kum.. a on je banovao ukupno 2 osobe u zivotu.. tako da to treba zasluziti.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!