Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Iz zenskog i muskog ugla ~ Da li se muškarci pale na kučke? Da\Ne  (Pročitano 6657 puta)
05. Nov 2005, 11:56:41
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Da li se muškarci pale na kučke? Da

Sećam se prve teme koju mi je zadao. "Ne", odgovorila sam. Sedi dole, jedan, nisi uradila domaći. I nisam. Bio je u pravu. Nisam ni htela da postanem kučka, makar umrla sama i niko se nikada ne palio na mene. Zato me je kaznio. Morala sam da sedim skupljenog srca i pesnica i da naivno (kao sve NEkučke) čekam da mi dokaže da se na te žene pale neki drugi muškarci, ali ne i on.

Rekao je da neće da me povredi, pravi sedativ. Delovao je neko vreme, a onda je ukinuo medikamente na koje sam se navukla - ohrabrujuće poruke, iznenadne pažnje, dolaske u ponoć ispred moje zgrade, pa silazim u pidžami da se ljubimo, grdnje što sam bosa kada duva vetar, vađenje cigare iz usta kada preteram, Ö navukla sam se na male stvari, ali skidanje je bolelo. Bez tih sedativa imala sam gadne krize. Tokom jedne od gorih obećala sam mu (i slagala) da ću biti više svoja. Više svoja? Kučke su više svoje, potpuno svoje, nikada nečije.

Zato nemaju krize, zato oduvaju muškarce koji ih dobro ljube. Znaju one da se sve što je više nedostižno više želi. Znam i ja, ali neću. Ko mi je kriv? Zato i brišem suze ubrusom. Kad moram napolje, stavim naočare, pa kaplju unutra. Voz nikako da mi krene. Mi smo izmeštene na peron bez reda vožnje. Stalno propuštam taj voz. Ljubav sam spakovala u kofere, sedim na njima i gledam kučke kako se nasmejane ukrcavaju u vagone prvog razreda. Njima želim srećan put, a njemu da nađe ženu koja će doživotno ostati više svoja.

Izvor: Glas Javnosti \ Ivana Stojanov
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Da li se muškarci pale na kučke? Da

Pre svega, treba raščistiti šta se to podrazumeva pod pojmom "kučka"? One nisu česta pojava kod nas u Srbiji; kod nas su mnogo raširenije njihove daleke rođake, ćurke. Znate, to su one koje za svaku priču imaju "recept", stalno se trude da budu glavne, duhovite, da vode glavnu reč, da "spuštaju" sve oko sebe, da budu "glavne ribe". A glupe su k'o dve one stvari.

Znate o čemu govorim. A kučke? Eee, to je sasvim druga stvar. Ono što glupave ćurke samo pokušavaju, kučkama je priroda podarila: one zaista imaju recept za sve, glavne su htele to ili ne, jesu duhovite (kad to hoće), dovoljno su obrazovane i inteligentne da mogu da vode glavnu reč, redovno spuštaju tipove (i vole to da rade), i jesu glavne ribe.

I šta sad? Vole li muškarci "kučke"? Pa naravno, jer su prave pravcate žene: samostalne, nepokorne, bezobrazne, svojeglave, pametne, pomalo pokvarene i sebične. Pa kako su, onda, one ovde kod nas dobile pogrdan naziv i došle na tako loš glas? Odgovor je jednostavan i treba ga potražiti u statistici: 90 odsto naših ljudi je ubeđeno da su baš oni "najbolji u krevetu" i da im je "najveći". A nije tako.

E, sad, pogodite koju će oni pre poželeti pored sebe: neku želatinoznu masu koja će im celog života povlađivati, kuvati, spremati, prati i pušiti ili "kučku", koja će im, kad god se opuste, besno uvrnuti jajca i poniziti do kraja svih krajeva. Da ne bude da ovako tražim posao na B92, situacija u Srbiji je još dobra kakva je drugde; kao da su muškarci nestali, pretvorili se u mamine sinove, pedere, majmune i idiote (baš te četiri kategorije), pa jure samo jadnice, sponzoruše, buduće domaćice i polovnjače (baš te četiri kategorije); kučke ostadoše bez svog para. Pomozimo kučkama, skupimo malo hrabrosti!!!

Izvor: Glas Javnosti \ I. Ć.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
 Smile svaka cast anea  Smile
samo sto mislim da su se danasnje *kucke* na nasim prostorima modifikovale od radijacije  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
mob
Nokia N97
Koliko sam ja primetio, u vecini veza, jedno je kucka, a ono drugo kuja. Pol osobe nije relevantan. Kad vidim par, gde takve relacije ne vaze, bude mi bas toplo oko srca.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

thanks for making me fighter

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 106
Zastava novi sad
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
fighterka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Mislim da su ovde izostavljene najgore kocke: male plave farbane u smedje (jer je takav trend), koje trepcu okicama i govore: ti si najveci, ti si najbolji, ajd mi sad kuuuuupiii neeeestooo  Smile
Nema gore manipulacije nego izigravanje gluposti i hranjenje tudje sujete... A, grad ih je pun.. i marsiraju u kolonama...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
 Smile  Smile  Smile
dodatak upotpunjuje pricu
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Hm... strasno.. devojka druga moga decka.. preslikano.. em ne izgleda nista narocito, em nije preterano pametna, vrti jednu te istu pricu (ja, pa, ja),  ali je zato: "Miki, ajde kuuupiiii mi neeeesto!", "Miki, ajde skoci sa moooosta",  "Miki, hoces bananicu? Neces? Dobro, trkni pa kupi meni..", "Miki, pa ona je bas debela (za devojku za kome smo se svi okrenuli jer izgleda wooow wooow wooow)"... i tako vec 8 godina   Smile
Ali, vazno je da je njima lepo  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
blaga je rec *strasno*... znam i ja jednu koja ima slicnu pricu,i kljuca mi mozak kad pomislim na nju...  Smile
da bar ima neki atribut u sebi,na sebi,svejedno...,ali,nista!!! od svega u zivotu zna samo kako da prica kao ta gore navedena mala i to je sasvim dovoljno da dobije sve sto zeli...
daaa,*vazno je da je njima lepo*...   Smile

u neka doba mislim da i nije njihova krivica...bore se za svoje mesto pod suncem,a to sto su neki momci kreteni i debili (jaaaako mi je zao jedne osobe koja spada u ovu grupu) i loze se na takvu pricu,pa to je njihov problem...pre ili kasnije ce da im se obije o glavu,sigurno!!!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
Izgleda da su muskarci ti  koji sebe ne cene dovoljno,pa dozvoljavaju sebi takve greske.To sto se loze na takve devojke ili zene je samo dokaz njihove slabosti i kompleksa.
Da li je moguce da stvarno mislite da su muskarci uvereni u to da im je najveci i da su najbolji u krevetu?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.