Prema izvorima iz KBC-a iz Zagreba puštena je neslužbena informacija da je šef SDP-a umro.
SDP demantira te informacije...
Dok mediji, pozivajući se na neslužbene informacije, pišu da bivši predsjednik SDP-a u četvrtak umro u Kliničkoj bolnici Rebro, iz SDP-ovog ureda za odnose s javnošću nema informacije o Račanovoj smrti.
SDP je zamolio redakcije svih medija da "čekaju službene obavijesti iz SDP-a o smrti Ivice Račana" i da ne objavljuju netočne informacije.
Uskoro opširnije.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 13:53:42 od niko79 »
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Nisam ni sumnjao da ćeš se upravo ti javiti kao pretendent. Možemo da ti damo preporuke , mi sa foruma. A kada postaneš premijer, seti se i nas, daj koju kintu !