Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretraga prikazuje samo stranice prilagodjene mob. telefonima - Problem  (Pročitano 2048 puta)
07. Jul 2013, 21:06:12
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Kada upisem neki pojam za pretragu, svi rezultati izdaju sa linkovima koji vode ka Burekovim prilagodjenim stranicama za mobitele. Kada kliknem u dnu da mi prikaze verziju za PC, vratim se na prvu stranicu te teme.

Kako da podesim pretrazivanje, tako da kada upisem neki pojam dobijem linkove koji ce me voditi ka stranicama koje su za PC  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Uz termin upisi "-wap" "-wap2" ili "-imode" , bez znaka navoda...
« Poslednja izmena: 07. Jul 2013, 21:28:23 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Izbaci mi samo 2 stranice sa trazenim terminom i kada kliknem na ta dva linka vode me na prvu stranicu teme Smile

Mogli ste ovo malo bolje optimizovati do sada Smile Ako vec ne mozete napraviti svoj pretrazivac trebali ste urediti postojece da nam ne izbacuje ove gluposti od mobilnih stranica na desktop pretrazi  Smile

edit: Kad kliknem na ovu ikonicu i upisem broj stranice na koju zelim da idem, dobijem poruku 404 da stranica nije pronadjena  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jul 2013, 23:00:25 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Jednostavno resenje... recimo da hoces na "Alien vs Predator 3" temu da odes, u url baru bi ti pisalo (kad kliknes na nju) ova adresa: http://forum.burek.com/aliens-vs-predator-3-t443344.55.wap2.html

Sve sto treba da uradis je da obrises .wap2 (ili .imode, i slicno) i onda pritisnes enter. Dobijes tu stranicu koju si trazio samo za PC, i resen problem. http://forum.burek.com/aliens-vs-predator-3-t443344.55.html
« Poslednja izmena: 08. Jul 2013, 01:57:45 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
ili odes na kraj stranice gde pise "verzija za pc" i kliknes na to  Smile

i podrska za ovo

edit: Kad kliknem na ovu ikonicu i upisem broj stranice na koju zelim da idem, dobijem poruku 404 da stranica nije pronadjena  Smile

posto je to nekad radilo, a vec izvesno vreme nikako, a mislim da je skrenuta paznja na ovaj problem pa nihc  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2013, 02:32:33 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Hvala pleybeck, taj sistem sljaka, ali opet je cimanje. To bi se moralo popraviti jer je sramota da forum koji ima milionsko clanstvo pruza rezultate pretrage u formatiranim stranicama za mobitele.

krouli procitaj moj prvi post jos jednom.

edit: Ima Burek par problema koji su vec mesecima prisutni i ne resavaju se. Izgleda da je big boss prepustio brigu o forumu drugima, sto mi se nikako ne svidja. Dok je on bio, sve se resavalo u toku 24h, bio veliki ili mali problem.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2013, 02:33:39 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
a, ok - gledala sam play-ov odgovor ups  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple iPhone 6s
Citat
edit: Ima Burek par problema koji su vec mesecima prisutni i ne resavaju se. Izgleda da je big boss prepustio brigu o forumu drugima, sto mi se nikako ne svidja. Dok je on bio, sve se resavalo u toku 24h, bio veliki ili mali problem.
Ja sam i dalje tu, samo jednostavno ne mogu vise da pricam sa ljudima. Pokusavam da resim probleme koji su vezani za opstanak ovog foruma sto tehnicki sto finansijki, a to je nesto sto je beskrajno tesko poslednjih godinu dana. Iako mi je potpuno jasno da niko od vas korisnika za to nema nikakvog razumevanja, te verovatno misli da se kupamo u parama. To je ujedno i jedan od osnovnih razloga sto ne komentarisem nista sto korisnici napisu.

Postoje kompleksni tehnicki problemi, oni su prioritet a oni ne uspevaju da se rese vec dugo, a sitne probleme mozemo da resimo tek nakon toga. Zao mi je sto je to tako, ali je tako.
Koga mrzi da obrise par karaktera u linku, jebiga, nek se pretrpi. Zao mi je, ali to je ipak dovoljno lako i jednostavno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.