Pevačica Ivana Selakov, koja je sa Darkom Radovanovićem otpevala hit pesmu "Ako je do mene", najavila je izlazak novog albuma do kraja maja. Ako svi tehnički detalji budu gotovi, moj novi album bi trebalo da bude gotov do kraja maja. . "Pre tri dana sam uradila spot za pesmu 'Moje je ime sreća', sa kojom sam nastupila na Grand festivalu. Ovaj spot se razlikuje od prethodnih po tome što se u njemu pojavljuje moj šestočlani bend koji me prati po nastupima. Muzičari koji sviraju sa mnom ubuduće će raditi i na koncertima mojih kolega sa kojima budem ostvarila saradnju", rekla je Ivana u izjavi za "Press".
Pevačica Ivana Selakov, koja je završila snimanje albuma prvenca, svoju novu pesmu Uradi mi to otpevaće premijerno u okviru emisije Grand šou u petak u 21 na TV Pink.
Dugoočekivani prvi solistički album šarmantne Ivane Selakov naći će se uskoro u prodaji pod etiketom Grand productiona. Popularna pevačica oduševila je publiku, a i čelnike Granda svojim nastupom na ovogodišnjem Aksal Grand festivalu, gde je izvela numeru Moje je ime sreća, pa je saradnja sa našom najuspešnijom muzičkom kućom bila prirodni sled okolnosti. Za potrebe novog CD-a Ivana je u saradnji sa poznatim fotografom Andrejom Damnjanovićem napravila odličan set fotografija, zbog kojih joj nije bilo teško da pozira i na železničkim šinama.
Popularna pevačica Ivana Selakov otvorila je školu pevanja, koja i zvanično počinje sa radom drugog oktobra za kada je zakazana i prva audicija
Popularna pevačica, koja trenutno promoviše svoj album prvenac, odlučila je da nakon uspešnog pokretanja škole za prateće vokale, proširi područje svog rada i osnuje školu pevanja. Prva audicija za polaznike organizovaće se drugog oktobra u prostorijama Ceca Music studija, a Ivana sa nestrpljenjem očekuje prve polaznike.
- Radujem se što ću biti u prilici da radim sa talentovanim ljudima, moja saradnica u školi biće profesorka Nada Vuković-Đokić, magistar dirigovanja. Nadam se da će veliki broj ljudi spremnih da usavrše svoje vokalne sposobnosti i koji veruju u sebe javiti, najbolje očekuje i stipendija, a potencijalni kandidati sve informacije mogu dobiti i u putem internet sajta www.skolapevanja.com – rekla je Ivana Selakov za naš portal.