![]() IN < - Ivana Sasic - >LO (1/3) > >> :: Odgovori! |
Autor: IsoLde : |
Dosli drugovi Nemirne misli moje skitaju cije te ruke nocas diraju nikoga nemam ja na svetu tom dal' ti je kao sa mnom lepo s'njom Ref. Dosli drugovi bas kad trebaju al' ne vredi lek za moju tugu nemaju dosli drugovi pa me napise al' ne vredi ja te opet volim najvise Reci sto tako sebe prodajes zar ne znas kol'ko mi nedostajes dobro je sto su dosli drugovi al' jos bi bolje bilo da si ti' Ref. Ref. 2x |
Dvadeset pet Kosmar kratko ce da traje od nocas svako za sebe jer ti ne znas vernost sta je to je enigma za tebe Ref. 2x Na noktima crven lak kosa joj dugacka u mraku joj oci sjaje kao da je macka Mesto meni njoj si nas'o da poklanjas cvet bas veceras kada slavim dvadeset i pet Sutra mene ces da sanjas da dodjes nema potrebe mislis ljubav je sto sa mnom spavas to je enigma za tebe Ref. 4x |
Jesam, jesam Po gradu lutam poraze gutam pogled mi izgubljen da te povezem neko me pita pita k'o porucen Malo zbog tuge i one druge brzo me zapali mlad je i zgodan, deluje fino nista mu ne fali Ref. Jesu, jesu, jesu moje oci nocas uplakane jesu, jesu, jesu al' mi nisu nade pokopane Jesam, jesam, jesam ja za tobom skoro isto luda jesam, jesam, jesam ali nisam imuna na cuda On lepo prica jos lepse ljubi Bog ga je poslao nije ni vazno ko je i sta je i da li je to to Da li je pravi il' avantura ili je promasaj sve da je lose ovo sto radim dobar je osecaj Ref. Ref. |
Ko je ona mala Sada znas, ne mozes bas sve imati i dobiti, morala te sreca izdati slomiti, sve ti se srusilo i sam si kriv za to Ref. Ko je ona mala sto ti nije dala s njom da budes nije htela ni u snu znas li da si zbog nje ispao budala jer sad ni mene nemas a nemas ni nju, nemas ni nju Sada znas, niko nije vecan niko bas pa ni ti, morao si jednom patiti platiti, sve ti se srusilo i sam si kriv za to Ref. Ko je ona mala sto ti nije dala s njom da budes nije htela ni u snu znas li da si zbog nje ispao budala jer sad ni mene nemas a nemas ni nju Ref. |
Ko te ljubi Ivana Sta je ljubav nigde ne pise sebe sam ti dala previse ono sto si hteo bila to smejala se i kad mi se plakalo bez mene sve, videces kako je Ref. 2x kada odem, kad te ostavim kad prebolim i zaboravim pitaces se ti bez sna ko te ljubi Ivana Nemoj meni veruj srcu svom ljubav neces pronaci sa njom znam ja dobro takve poput nje smejace se kada tebi place se bez mene sve, videces kako je Ref. 2x Ref. 2x |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |