Imam bezicni telefon Philips CD4851B/DE i prilikom razgovora preko spikerfona čuje se i moj glas. . . pri tome, kada prelazim prstom preko otvora mikrofona na slušalici čuje se poprilično šuštanje. Imam i Siemens Gigaset SL 2 Profesional i u istim takvim situacijama ne čuje se moj glas niti ima šuštanja prilikom dodirivanja otvora mikrofona na slušalici. Pitao sam servisere i neki su mi ljubazno odgovorili, hvala im, ali nisam baš zadovoljan odgovorima jer mislim da je to specifična pojava, ili čak i kvar u krajnjem slučaju, što da ne, ako je već tako. U odgovorima je bilo rečeno da je to normalno, da nije kvar i da smanjim jačinu zvučnika slušalice, odgovr je bio i da prilikom korišćenja spikerfona isključim mikrofon dok govori sagovornik, zatim da se telefon donese u servis ( što je opet uredu ) i slično. Mislim da je specifična pojava pa me interesuje da li je to kvar nekog dela (čip, procesor, integrisano kolo) i da li to može da se popravi. . . mada se danas sve manje vrše popravke. Nadam se da je tema interesanta i drugim posetiocima foruma kao i da će poznavaoci ove struke imati volje i vremana da odgovore na ovo pitanje. Unapred se zahvaljujem.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.