Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Историја српске Црне Горе  (Pročitano 5471 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Divota! Aj sad o istoriji Srpske Amerike,istoriji Srpske Italije,istoriji Srpskog Tokija....Ha,ha,ha,...stara srbiziranja zar ne? Srbija do tokija kad ono Srbija do Preševa...danas do Preševa a sjutra?
Nema veze samo ti pričaj ima tu još tema,istorija Srpske Angole,istorija Srpske Nigerije.istorija Srpskog Brazila...istorija srpskog Konga...

nije sjutro no šjutra, mrčo! Idi bre vodi ovce na pašu i tamo se samozadovoljavaj a nemoj nas da karaš! Imaš problem identiteta i potrebna ti je profi pomoć a to ovde nećeš naći!

Slušaj prostačka fukaro-lako ti je majmune huliganski(jebo te liverpul u dupe) da preko tastature glumataš ciber hooligana.Mogao si nešto bolje nego te ovce što spominjete kad ne znate ništa pametno.Šta ima loše u ovcama jado nesretni? I ovce su stovrenja a ti si balega.BIo sam fin dok se moglo.Odabij p...o Beogradska sa ulice! Ološu jedan nevaspitani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma za presjednika ima da te postave CANU, zajedno sa raspop-Dedeicem ima za stolom da sedis, eeeeeej! Nije to mala stvar! Smile

Uopste ne znam sta trazis medju nama, agresorima, koljacima, crnogorcomrzcima, svetosavskim ekspanzionistima, pravoslavcima? Bolje idi na neki CG secesionisticki forum (ako postoji) pa se tamo tapsi po junackim ramenima sa istomisljenicima, ovde tvoja propaganda nije dobrodosla. Ako hoces normalno da diskutujes ubuduce, ti izvoli, ali ako nameravas da propagiras strika-Milovu politiku, to je no-no.

Razumeo ili da crtam?

Nećeš ti mene naređivat.No mislio sam da imaš malo u glavu više od tih parola...sad si se uhvatio parola o crkvi i šta ti ja znam...ne znaš ti ni dvije da složiš no avetaš ono što čuješ po medijama od raznih fukara,i iz propagande.Bla,bla,bla...Znači Srbendžo nema se pravo na sopstveno mišljenje? To je to beogradsko tj srbijansko poštenje? To je ta ravnopravnost i u mišljenju je li? Tako nam vi zamišljate zajedničku državu? Čim bi počeli da mislimo svojim glavama odma no-no! pa da to je ta dinastija od Karađorđevoća batinaj ili banuj u ovom slučaju! Sram vas bilo.imaš imalo obraza da tako javno pokažeš koliko misliš o ravnopravnosti naroda koji trenutno živi u jednoj državi.Dalje ruke od Crne Gore nije ti ona prčija,nije ti ona sluga.Sad si pokazao pravu srbijansku stranu u odnosu na nas Crnogorce! Hvala Srbijanac.Nijesu Crnogorci za lance! Stoga-govoriću onako kako jeste i kako Crnogorci misle,jer ne dam da vi naturate svoje laži.Milo je neko koga ja zaista nijesam birao za predsednika.On je političar kakvih kod vas ima na milione.Pucaš u prazno.I da znaš znamo mi dobro da ste većina takvi a i vi znate da nam se za takva naređenja možete obratiti sprat niže.Nijesam hteo biti vulgaran no jednostavno Srbijanska posla su to iz mene izvukla.Sram te bilo.Aj na Kosovo junače pa tamo reci no-no! Nemaš muda,jer ne smeš ni prismrdjeti,dok tvoj narod tamo bez struje i bez novaca živi.Ti ovđe nešto glunataš i propagiraš,a ja samo govorim realno.ja ne krijem ništa.No si toliko jadan u gavu da ne smeš sebe reći istinu,pa se odma buniš kada ti je neko kaže.Ajde na Kosovo šta čekaš? Šta ćeš tu za toplom foteljom i tastaturom.Ne brani se zemlja tim lajanjem preko foruma jado jadni! Bježi dolje,ne gubi vrijeme.Došlo je do kraja nemaš šta čekati.Da ste vi poput Crnogoraca sada biste svi poitali dolje.No boli tebe za Kosovo.Ti ćeš i dalje tu lajati iz fotelje preko računarčića.I branićeš tudu riječ koja je u stvari istina.bacakaćeš se  i frljati parolama pošto sam ne umiješ ni dvije rečenice da spojiš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Ajd po ovce zovu te i jako bleje, dovde se čuje! Smile Inače reč beogradski se na srpskom piše malim slovom, a valda i na crnskom i gorskom. Reč je o prisvojnom pridevu. Eto da znaš valjaće ti! Uzgred, ne kaže se odabij nego odbiji! Za majmune se obrati ocu koji te je napravio, objasniće ti najbolje ko si jer imaš problem sa identitetom. Stvarno bez zezanja, jel se kaže sjutra ili šjutra! Tebe treba grašak mrčo!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E stvarno ribnica ima kapacitet da pretekne Stoleta vola u biserima... Smiley

Ribnica, kad vec ides ajde povedi i ove tvoje foteljase iz Srbije i vecne studente iz Beograda koji se obrazuju za dzabe od srpskih para. Blago vama kada vam Oslobodilacka Vojska Tuzi zakuca na vrata a nema srpske vojske da brani. Ne radujem se tom trenutku ali tebi licno mozda tad i svane.

Ajde sad polako dok sam jos dobro raspolozen!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajd po ovce zovu te i jako bleje, dovde se čuje! Smile Inače reč beogradski se na srpskom piše malim slovom, a valda i na crnskom i gorskom. Reč je o prisvojnom pridevu. Eto da znaš valjaće ti! Uzgred, ne kaže se odabij nego odbiji! Za majmune se obrati ocu koji te je napravio, objasniće ti najbolje ko si jer imaš problem sa identitetom. Stvarno bez zezanja, jel se kaže sjutra ili šjutra! Tebe treba grašak mrčo!

Kaže se odabij govedo jedno glibavo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E stvarno ribnica ima kapacitet da pretekne Stoleta vola u biserima... Smiley

Ribnica, kad vec ides ajde povedi i ove tvoje foteljase iz Srbije i vecne studente iz Beograda koji se obrazuju za dzabe od srpskih para. Blago vama kada vam Oslobodilacka Vojska Tuzi zakuca na vrata a nema srpske vojske da brani. Ne radujem se tom trenutku ali tebi licno mozda tad i svane.

Ajde sad polako dok sam jos dobro raspolozen!

Zabole mene za tvoje raspoloženje.I opet ti sa tvojim parolama.ne umiješ jado ni jednu a kamoli dvije da sastaviš.da vazdan su ti smetali direktori iz Crne Gore,ćeraj ih vazda si to želeo.A nijesam ja kriv što si kao tvoj narod popio po nosu od tih razni govnarskih oslobodilačkih armija-šiptara,pa sad to i nama priželjkuješ.Znaš kad će oni krenut tj zapucat na Crnogorce-nikad! Za to reba imati muda jado-znaš to je nešto što ti nemaš jer da imaš išao bi dolje na Kosovo.Oni pucaju svugdje okolo,na vas na Makedonce al još se ne usudiše na nas niti će.To ni ti ne bi smeo a ne ova govna šiptarska.Ipak za to treba imati muda,jer Crnogorci su čudo znaš i sam.Do poslednje kapi krvi bi se tu tuklo al se Crnogorci predali nikada ne bi,da nas nije bilo da vam čuvamo guzice tj naših predaka,1916 nestali biste sa lica zemlje.No ste bježali a Crnogorci su ginuli! Vidiš koliko si poražen od tih šiptara i koliko te istina boli,pa izmišljaš razno razna sranja.Oni da smeju odavno bi to počeli no jebi ga kao što rekoh treba imati muda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
marinko dobra ti ta ovčica, baci je gosn gorcu, on zna šta bi sa njom!

Mrčo, književni jezik je samo jedan!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Jado, pa ti ni istoriju ne znaš. Bruko jedna! Marš u klupu i istoriju u šake i da tražiš da ti učitelj vrati sve ovce koje si mu dao! Vi ste u I sv. ratu kapitulirao, a mi nismo! Zato ste i srušili izdajnika Nidžu Mindžu! E moj zeleni pa ti bre ništa ne znaš. tebe treba grašak!
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma nema vi u vasoj vojsci imate i Supermena i Betmena i McNiggora i odred guslara i glisere Marlboro, ko ce sa tim na kraj izaci...  Smile

Ja sam borac protiv maltretiranja ovaca, zato se ja i ribnica i ne slazemo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Ja ti kažem, njemu treba grašak!
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.