Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:32:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istine o ženama iz muške perspektive  (Pročitano 6192 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
A da li sam ja to rekao? Smile

Prvo, u tekstu je pisalo da uvek kupuju i kukaju kako nemaju... a čim kupuju, znači da imaju, jel Smile mislim, shvatam ja da svaka žena treba imati kolekciju svega i svačega, to im je u prirodi... ali "ona može trošiti svoju platu kako hoće"... pa to je baš fino razmišljanje.

Ne, nego ce tebe da pita kako ce da je trosi...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Ne znam kako se kod tebe radi... ali kad se nema para, onda se svi međusobno dogovaramo šta je najbolje... tako je bar kod mene...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Da te pitam - Jel' ti zaradjujes ili zaradjuju tvoji? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Tako je bilo i dok sam zarađivao, nema to veze sa mnom... govorim ti o mojima. Naravno, ode keva i kupi njoj šta treba, to je normalno... ali da troši kako hoće "jer je to njena plata"... pa taman bi pocrkali...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Vidim da je problem u tome sto znas samo za ekstreme... Smiley

Znaci, trenutno si izdrzavano lice... fino...

Ali kada nisi bio, nisi smeo da trosis svoju platu, vec si morao da istreses mami, tati i bratu prvog i da svi to podelite? Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Jel hoćeš iskreno da ti kažem? Pa recimo da sam više davao nego što sam trošio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Jel hoćeš iskreno da ti kažem? Pa recimo da sam više davao nego što sam trošio.
Kod mene je ista situacija Smile Ja jos i primam porodicnu penziju koja ide direktno kod majke na racun Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2011, 15:44:41 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Pa u cemu je problem ako zena trosi na sebe?
Ja znam za slucajeve kada je muskarac rekao - Tvoja plata je samo za tebe, a ja cu da placam sve racune... Smiley

I to je bila stvar dogovora...

I ja zaista mislim da zena od svoje plate treba sebi da kupuje sta hoce, a ostatak... ostatak neka ide gde god da odluci...

S druge strane, ja ne znam zasto sve mora da ide u kucu...

I moram da priznam da mi je smesno sto te je od svih tih stavki to najvise zagrebalo...

« Poslednja izmena: 29. Sep 2011, 15:48:05 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Pa verovatno me je zagrebalo iz razloga jer se sa tim jedino ne slažem kod tvog posta. Negde i nisi bila ozbiljna, koliko sam primetio.

A kod ovoga "Tvoja plata je samo za tebe, a ja cu da placam sve racune". Znači muškarac plaća račune, dok žena sa parama radi šta hoće? Moguće da nisam lepo razumeo.

A pošto smatraš da žena sa svojom platom može kupovati šta poželi, šta misliš o "muškoj plati"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Citat
A kod ovoga "Tvoja plata je samo za tebe, a ja cu da placam sve racune". Znači muškarac plaća račune, dok žena sa parama radi šta hoće? Moguće da nisam lepo razumeo.

Da, i to je brak koji funkcionise evo vec 40 godina... tako....
Jako se vole i postuju... Smiley

Citat
A pošto smatraš da žena sa svojom platom može kupovati šta poželi, šta misliš o "muškoj plati"?

Muske i zenske potrebe se razlikuju. Vi prosto niste racionalni u potrosnji. Smiley
Ali smatram da i muskarac moze deo svoje plate da trosi na svoje potrebe.
U praksi to znaci da sve potoris na pice\kladionicu\kafanu i slicna sranja, a u kucu da eventualno 2000 dinara...
Ostalo finansira zena...

I zbog toga kazem da zena treba da svoju platu trosi kako ona hoce, a ne da finansira citavu porodicu, sto se cesto desava.. Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:32:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.