Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 00:49:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet hitno  (Pročitano 745 puta)
13. Okt 2005, 19:44:13
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
Pre nekih 2-3 nedelje slucajno sam pored puta na jednoj uzbrdici videla jednu malu napustenu kucu koja je izgleda tu bacena ali se snasao nekako tu na parkingu pored puta gde ljudi bacaju svakakve gluposti. Kuca je bila oko 2 meseca stara i izuzetno mrsava, vratila sam se i kupila mu salamu i hleb i dala mu da jede. Posle toga nisam isla tim putem a posto je na uzbrdici nema ljudi i na cisitini je tako da vetar jako duva a udaljeno je oko 3 kilometra od grada u kome zivim to mesto. Nisam isla sve do prekjuce nesto me teralo da odem i kada sam dosla zvala sam ga da dodje posto se krije u nekom papiru taman sam htela da odem kad je izasao sada je jos gore izgledao dlaka mu je opala na dva mesta i opet sam mu dala nesto da jede. Danas sam opet isla znajuci da je sigurno tamo dosta je slab... Mozda i ima neku bolest sa kozom. Zvala sam udruzenje za zastitu zivotinja ali rekli su mi da mogu samo da ga uzmem da ga cuvam (ja da cuvam nema sanse jer sam se zarekla da vise necu cuvati pse) ili da daju oglas ako neko zeli da ga uzme od toga nema nista jer je dosta ofucan, razmisljala sam da ga spustim u grad gde je manje hladno i lakse bi nasao hranu pitala sam neke prijatelje da mi pomognu ali njih je nekako strah da ce se zaraziti iako imaju recimo rukavice. A mene je zao kuce ona nista nije kriva da tako se muci,smrzava i ispasta... Ima li neko neki predlog???
« Poslednja izmena: 13. Okt 2005, 19:49:29 od medena2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Takvih kuca i maca ima na sve strane, ti si samo slucajno naletela na jednog. Ako ti ga je zao jedini nacin da mu pomognes jeste da se ti brines o njemu, ili eventualno da pokusas da probudis sazaljenje kod jos nekog i das mu ga das na cuvanje. Good luck..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Pseci zivot... veruj mi, medena2, odlicno znam kako ti je...  Smile
Moj savet mozda nije bas ono sto bi zelela da cujes, no dobro... Vidi se da volis zivotnje i da to sto si se zarekla da vise neces drzati psa samo znaci da je prethodno iskustvo bilo izuzetno bolno, i potpuno te razumem.
Ipak, moj ti je savet, stavise, to bih te zamolila, a to je da udomis to kucence. Neka bude kod tebe, barem dok ne ojaca, i ne bude dovoljno jako da izdrzi zimu. Ako je bolesljivo, mozda nece dugo poziveti, ali barem ces imati taj unutrasnji mir da si uradila sve sto je u tvojoj moci. Veruj mi, griza savesti je nesto najodvratnije. Zamisli kako ces se osecati kada jednog dana prodjes i vidis da kucenceta vise nema, ili, ne daj Boze, zateknes negi jos gori prizor, pritom znajuci da si to mogla da promenis...
Znam da je bol gubitka kucnog ljubimca ogroman, ali to je prokletstvo onih koji iskreno vole zivotinje.
Zato uzmi to kucence, pokusaj da mu pomognes. Ili mu barem olaksaj.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Uzmi ga, medena2.
Pomozi mu. Jadnichak..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
Danas sam otisla da ga donesemo u grad ali kuce nigde trazila sam ga svuda da nije mozda uginuo ali nema ga bio bi tu negde mozda ga je neko i uzeo mada kakav je bio ofucan tesko...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 00:49:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.