Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je neko banovan, a zasto neko pak nije  (Pročitano 2036 puta)
09. Jul 2013, 23:55:19
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol Žena
Poruke 2
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Posto sam pri pokusaju da se ulogujem na licni nalog ElMaestro034 video da sam banovan, pa onda na javnom chatu video da je bilo uz prijavu,i sad da li je moguce da ja vidim o cemu je rec jer zaista ne znam?  Smile

I da naglasim,na ovaj nalog sam usao samo zato sto moram,da ne bih pravio mob,nalog nije moj!
« Poslednja izmena: 14. Avg 2013, 17:20:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple iPhone 12, S21
[privremeni lock]
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
E, ovako... posto je opet ispao opsti haos zbog "sale"... da pojasnim sta se izdesavalo...

Prvo smo dobili prijavu od clana A  sa screen shotom na kojoj se nalazi izjava clana B da je clan C "citer" i da igra za nju.

Naravno, posto ovako nesto nije dozvoljeno, clan C je banovan. Posebno sto se vise puta hvalio ovako ili onako da igra za druge.

Onda se clan C javio sa sestrinog naloga... mislim.. sestrinog naloga da sav ushicen kaze da mu nije jasno sto je banovan...

I onda je krenulo klupko da se odmotava... proveravanje IP adresa, pracenje naloga, uporedjivanje slova i ostala forenzika kao da je u pitanju ubistvo, a ne nalog na forumu. Jer mi to radimo. Jer nam je to posao. I jer nam ovaj forum i Conquiznator znace. Zato sto ovo nije samo radno mesto, izvor zarade svakako nije. Jednostavno, tokom godina smo ovde stekli prijatelje, poznanike, neku vrstu virtuelne zajednice, cak i osobe sa kojima se ne slazemo.

U svakom slucaju... posle jurenja po forumima, chatovima, socijalnim mrezama, cviljenja, kukanja i kajanja utvrdili smo da je clan A iz nekih svojih bezveznih pobuda odlucio da "smesti" clanu C ban.

Iskreno, to je tako bedno, jadno i nisko, da ja zaista nemam reci.

Kao sto je i igranje za druge, kao sto je koriscenje vise paralelnih naloga.

Da ovo sve nije nasa uobrazilja, mozete da pogledate u attachmentu. Crno na belo. Ovaj put nema skrivanja. Sakrivena su samo licna imena i podaci sa FB, ali nickovi sa foruma i igre su ostali.

Zasto sve ovo pisem.

Zato sto mi je stvarno dosta takvog ponasanja.
Ovo mozete da shvatite kao pretnju, upozorenje, primer ... kako god... apsolutno me ne zanima....

Hocu da vam bude jasno da ne mogu da dozvolim da se ova igra srozava sve nize i nize zbog vasih klanova, zadjevica, muvanja, jurenja, cesanja za hot chat ili gledanje na skype.
Apsolutno me ne zanima ko je s kim u klanu, ko koga podrzava, ko se nad kim zgrazava, kome je prosto dosadno, ko zeli da se pravi faca.

Moji supervizori, supermoderatori, modovi nisu tu da ih maltretirate. Oni svoj posao rade korektno. Uvek ima previda, ali sa tim previdima ja treba da se obracunam, a ne vi.
Mi nismo vasi roditelji, pa da moramo da trpimo takvo ponasanje.
Posebno da ih neko zeza i pokusava da ispadne pametan. Ne mozete. Dugo se ovim bavimo. Znamo sve fore. I sve se pre ili kasnije sazna.
Ne, nemate pravo da nas progonite po privatnim profilima i e-mailovima da vam resavamo probleme svake vrste.
Za zalbe postoji samo ovaj forum i mail: conquiztador@burek.net

Prema tome, zaista vise necu tolerisati ovakvu vrstu ponasanja.
Ukoliko ste banovani, banovani ste.
Ukoliko nekome smestate ban, treba da preispitate svoje ponasanje.
Ukoliko igrate za nekoga i hvalite se okolo, treba da preispitate svoje ponasanje.
Nema banova na zahtev.
Nema kukanja za skidanje bana.

Ako vam je bas toliko dosadno u zivotu, da se srozavate tako nisko da nekome smestate ovakve stvari, onda def. treba da nadjete neki drugi hobi i neko drugo mesto na netu. Eventualno i strucnu pomoc, ali ne bih o tome da se izjasnjavam, jer tinejdzeri su tinejdzeri... Nekada se to drugacije resavalo.

Takvo ponasanje se vise nece tolerisati.

U narednom periodu imamo zadatak da ovo mesto ponovo ucinimo prijatnim mestom.

Svi ljudi koji zele da se zabave i ponesto nauce, bice i dalje vrlo dobrodosli i ucinicemo sve da se tako i osecaju.

Na kraju krajeva, ovo je igra. Ovo je fer igra.
Ako niste u stanju da budete fer igraci i da se ponasate civilizovano, mi smo tu da vam skrenemo paznju i da postupimo onako kako nam pravila nalazu. Nema iznimki.
Mi ne mozemo da vas nateramo da budete fer, ali mozemo da vas sprecimo da se glupirate.

Ako vam bas toliko znaci Conquiztador kao sto tvrdite u svojim zalbama, prituzbama, predlozima, budite bar malo fer prema sebi, drugim igracima i nama.

Cak i ako gubite u virtuelnoj igrici, mozete nesto da naucite.
Nije sve u pobedi i broju krsta.

Sve ljude dobre volje cemo uvek saslusati. Svaku prituzbu razmotriti. Svaki predlog ukoliko je dobar prihvatiti. Ali nemojte da nas bezveze zezate.

Takodje, iskreno se nadam da je ovo poslednji put da resavam ovakve stvari. Meni oduzimate samo vreme, ali sebi... to je sasvim druga prica...

Sumarum...

Clan A iliti MajkJ34 - dobija 7 dana - Posebno sto ovo nije prvi put da se ovako ponasa.
Clan B iliti andela98 - dobija 7 dana - Zbog lagarija, navljacenja i svega moguceg.
Clan C iliti el maestro - dobija 7 dana - I upozorenje da ako na bilo koji nacin bude zloupotrebio tudj nalog, dobija full ban bez upozorenja po svim nalozima koji se zateknu.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2509491_1.jpg
(83.68 KB, 552x880)
2509492_2.jpg
(80.16 KB, 545x884)
2509493_3.jpg
(45.94 KB, 951x318)
2509494_4.JPG
(98.34 KB, 768x540)
2509496_Untitled-2.jpg
(68.1 KB, 589x919)
« Poslednja izmena: 11. Jul 2013, 21:07:02 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Update:

Posto ja uvek nesto tako zaboravim da kazem, pa moram da se dopisujem...

Ukoliko se ispostavi da je stvar bila obrnuta, obrnucemo novu turu banova.
Pa ko izdrzi.

Sve u svemu... ko nije fer igrac, pljucka samo sebi u lice.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2013, 21:26:34 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Posto se vec igramo transparentnostii, da saopstim jos par stvari:

a) banove u 99.9% slucajeva ne skidam, dzaba me pitate na private, poruke na e-mail ili u okrviru igre; To sto ste sada dobri, a nekada ste psovali, igrali za druge ili vam je nalog jako drag, ne igra nikakvu ulogu. Racuna se samo vase ponasanje.
b) onaj 0.1% otpada na slucajeve u kojima je bilo moguce izreci neku drugu kaznu ili reakcija nije bila odgovarajuca.

Ako ovo citate, sasvim sigurno niste u tih 1%

- S tim u vezi, zbog ponasanja po banovanju i svega sto je usledilo posle toga, a sto je sve dokumentovano, MJ23 ce jos neko vreme biti onemogucen pristup forumu i igri. Nema skidanja bana sa bilo kog naloga.

-  Korisnici "zaljubiska" iliti Ivanica 033 skinut ban, jer smo utvrdile da njeno ponasanje nije bilo na mestu, te da se verujem nece ponavljati. Takodje, nalog koji je otvorila po banovanju - http://forum.burek.com/p1818862/volimtezloco/ je trajno ukinut.

Ukoliko jos nekome odlucim da skinem ban, bice objavljeno u ovoj temi sa obrazlozenjem.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.243 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.