ako bolje pogledas vidjet ces da njegovi istomisljneici se takodjer kaznjavaju i uadarjau se a u pocetku ga ne sprecavaju vec uzimaju papire pogledaj na netu mozes naci kako se samokaznjavaju šiti. a coolruner drago mi je sto ima bar neko pa razumije nas obicnem muslimane koji moramo stalno obajsnjavati da mi nismo teroristi
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat mi smo tvoj stit i necemo te prodat, ako neko vrijedja necemo ukrenut ledja ti dani su prosli sad se sve mjenja...BHF
Sarajevo, Sarajevo, Šeher Bosno volim te, lijepa Azro, lijepa Azro svud po svijetu trazim te
Putujes svijetom al Bosne nema, ni boljih ljudi ni, ljepsih zena
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Safari 3.0.195.38
HTC One
Ja ne smatram da je islam religija zla, mislim da ona pociva na ljubavi kao i sve religije. Problem je u manipulaciji i kvazi-strucnjacima koji propagiraju islam.
Inace, tipologija (okvirno)
Hamas, Hezbolah i Islamski Dzihad - siiti Al Kaida - suniti Pakistan kao drzava i neformalne grupe koje podrzava - Homenini je jos insistirao na panislamizmu, prevazilazenju razlika... sto je i dovelo indirektno do razvoja Al Kaide, on je prvi pored finansiranja siita poceo da finansira i militante sunite.
hehehehe... ma iskreno moje misljenje je da Al-Kaida ne postoji ali naravno svako ima pravo na svoje misljenje... e da Bog do svi se pridrzavaju svojih religijskih pravila i principa ma koje religije bili pripadnici ovaj bi svijet licio na nesto
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat mi smo tvoj stit i necemo te prodat, ako neko vrijedja necemo ukrenut ledja ti dani su prosli sad se sve mjenja...BHF
Sarajevo, Sarajevo, Šeher Bosno volim te, lijepa Azro, lijepa Azro svud po svijetu trazim te
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Safari 3.0.195.38
HTC One
Postoji Al Kaida i te kako... druga je stvar da li je Bin Laden iskreno verovao u tu pricu ili ih je samo zloupotrebljavao zarad drugih interesa... ili je i on zloupotrebljen a da nije ni video... sto opet ne menja cinjenicu da 99,99% pripadnika Al Kaide veruju u to sta rade i motive zasto to rade.
Nisam reko da su muslimani teroristi ni loši, islam mi je veoma blizak i dobro ga poznajem. Nažalost kod sunita postoje terorističke organizacije, nećemo i ne možemo to negirati. Ekstremni islam postoji i na našim prostorima, dobro poznajem ljude koji takva gledišta. Neki su mi i bliski, imam jednog u familiji. Srećom oni su manjina.
Ljudi iskreno neznam nisam upoznat sa tim tako da ne mogu diskutovati o tome ja znam muslimane kao jako tolerantne i dobronamjerne ljude iskreno ja mislim da je Al kaida i to, samo propaganda Amerike jer zahvaljujuci tome ubire milione na borbi protiv terorizma moje misljenje
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Safari 3.0.195.38
HTC One
Moj pokojni brat kao i njegov rodjeni su iz Bjelog Polja, tamo ima mnogo muslimana. Upoznao sam dosta njih koji su njihovi drugovi i za neke od njih mogu reci da su bolji i srdacniji ljudi od dosta pravoslavaca koje znam po BG.
A opet, ja ljude ne gledam prema religiji (mada znam da bi extremni pripdanici bilo koje religije) mene itekako samo po tome cenili i dozivljavali
Al kaida je možda proizvod amera, ali članove regrutuje među muslimanima. Imaju razrađen sistem za to. Ideje radikalnog islama se šire i kod nas ima pristalica. Meni su poznati slučajevi stare i nove struje. Zar nisi čuo za one što malo drugačije klanjaju, bore se protiv nekih običaja kao što je mevlud koji smatraju turskom novotarijom, oni što stare hodže uče islamu...